Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

user posted image user posted image
Atsakyti
Labai grazus ir seksualus aptiniai ikelti DuNNos is otto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maxsi @ 2011 04 02, 11:21)
Sveikos,gal ne į temą blush2.gif  gal kas turit 100 būdų liemenėlę? Ar atitinka dydžius?  rolleyes.gif

turejau,kol mazas nesuplese doh.gif man atitiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2011 03 21, 02:31)
Dažniausiai Triumph'e, kartais La senzoj per sale'us, bet ten pasirinkimas man nėra didelis, nes dauguma modelių ant vulgarumo ribos. Dar išparduotuvėj etamo. Ir retkarčiais, jei kur nors užmatau kokius triusikučius, pasigriebiu galvos nesukdama  smile.gif

man asmeniskai daug kas jau nebe ant vulgarumo ribos, o net vulgaru. tie visi kaciu kostiumai, stringai, kur juosteles ne tik uzpakaly (atsiprasau, tos jau tas zodis 4u.gif blush2.gif ), bet ir prieky, tik ne 1, o 3 doh.gif ir pan... vienoj parduotuvej neislaikiau ir uzkalusiau ar perka, tai sake "dar kaip"... doh.gif bet tai gerai, kaip matau is cia esanciu pasisakymu, kad as ne viena tokia, kuriai, tai nepriimtina, nes jau buvau suabejojus ar as, budama 29, nesubobejau blink.gif
Atsakyti
man asmeniskai patinka Lindexe,Triumpfe,Etam pasirinkimas...
La senza niekad nebuvau kazko grazaus macius...
zzzzzvim man 26m, bet net tiek turedama nesuprantu
Atsakyti
Tikrai La senzoj vulgarokų apatinių būna, bet kelnaites aš daugiausiai ten perku, kažkaip išsirenku biggrin.gif Liemenėlės labiausiai VS patinka smile.gif
Atsakyti
As tai tik Triumpf'e blush2.gif Nors kainos ir nera mazos, bet kokybe tikrai superine ax.gif
Atsakyti
Jau parašiau prie planuojamų pirkinių, bet turbūt tiktų ir čia mano klausimas 4u.gif Renkuosi šiuo metu maudymuką, apžiūrėjau visas apatinių drabužių parduotuves akropolyje, tai bent mano akiai gražiausi "Miglėj", tik va, nežinau, kaip ten su kokybe, dažnai neperku tokių dalykų unsure.gif Gal kuri pasidalinsit patirtimi, nepirksiu tų, kur virš 200 Lt, man įkandama kaina iki 150 blush2.gif Ir dar kaip manot, ar verta laukti iki vasaros dar porą mėn, ar pirkti dabar, ta prasme kainos atžvilgiu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(popelka @ 2011 03 21, 18:23)
o kur yra Etam išparduotuvė? 4u.gif

Yra išparduotuvių centre Parkas Šiaurės miestelyje, ten šiaip visos Lėvens grupės išparduotuvė, bet ir etamo apatinių pasirinkimas šioks toks yra.

QUOTE(zzzzzvimt @ 2011 04 03, 20:17)
man asmeniskai daug kas jau nebe ant vulgarumo ribos, o net vulgaru. tie visi kaciu kostiumai, stringai, kur juosteles ne tik uzpakaly (atsiprasau, tos jau tas zodis  4u.gif  blush2.gif ), bet ir prieky, tik ne 1, o 3  doh.gif ir pan... vienoj parduotuvej neislaikiau ir uzkalusiau ar perka, tai sake "dar kaip"...  doh.gif bet tai gerai, kaip matau is cia esanciu pasisakymu, kad as ne viena tokia, kuriai, tai nepriimtina, nes jau buvau suabejojus ar as, budama 29, nesubobejau  blink.gif

Turiu 3 liemenėles ir kelias kelnaites iš LaSenzos, šiaip kokybė tikrai labai gera, žiauriai gražiai krūtinę sukelia, bet va tik tiek modelių ir išsirinkau... Kai kurie raštai ir modeliai pas juos būna itin subtilūs wub.gif
O kačių kostiumai atskira tema, kas jau perka, tai perka smile.gif
Atsakyti
Labiausiai mėgstu Triumph, o labiausiai nuvyle Etam.
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 04 04, 06:43)
As tai tik Triumpf'e  blush2.gif Nors kainos ir nera mazos, bet kokybe tikrai superine  ax.gif

drinks_cheers.gif tik Triumph'e
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Atsakyti