tikrai, paskutinis nerealus noriu, bet figura reik tobulint, kad tokiu pasipuosti
Juodos liemenėlės - nerealios Ne veltui juodos spalvos apatiniai mano mėgstamiausi. O dar kur su baltais nėrinukais tai išvis...
Visgi juoda spalva yra klasika... bet man norisi gyvesniu spalvu...
Papildyta:
Neseniai atradau dar viena apatinio trikotažo parduotuvę Kaune, randasi Vilniaus g. 41, ji nedidukė, vadinasi kažkaip Triko linija ar Triko lingerie, tiksliai neprisimenu. Apatiniai ten kokybiški, bet pigesni už Miglės ar Triumph, įvairių lenkiškų, latvišku firmų, yra ir lietuviško apatinio trikotažo, pižamų, naktinukų, bet labiausiai ten verta eiti ne tiek dėl asortimento kiek dėl pardavėjos. Matosi kad moteris myli savo darbą ir tikrai nuoširdžiai ir maloniai padeda renkantis pvz. liemenėlę. Tikrai verta ten nueiti, jei ir nieko neišsirinksit tai bent patarimų gausit į ką atkreipti dėmesį, kokio tipo liemenėles pagal jūsų krūtinę geriausia rinktis ir pan. Net daugumoje prabangių apatinių parduotuvių nesulaukiau tokio aptarnavimo, dauguma Triumph pardavėjų labai atsainios (ypač Hypermaximos ir viena Akropolio ), o La Senzoj fainos konsultantės dirba, malonios ir dėmesingos, Pramonės maximos Goržetėj taip pat.
QUOTE(Dovė* @ 2011 03 15, 15:34)
grazu
Man taip pat sie labai patiko
Ir visi siame puslapyje Only ideti