na as esu gan piginike taip sakant man patinka daug daug daug turet o tada ir nereikia tokios kokybes nors tarkim uzsisakau is jav tai ne tik nebrangu bet ir kaip kokybiska!!!!!!
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 05 28, 20:39)
na as esu gan piginike taip sakant man patinka daug daug daug turet o tada ir nereikia tokios kokybes nors tarkim uzsisakau is jav tai ne tik nebrangu bet ir kaip kokybiska!!!!!!
O man atvirkščiai - geriau mažiau ir brangesnių, bet tikrai kokybiškų .
QUOTE(Mona @ 2007 05 28, 21:45)
O man atvirkščiai - geriau mažiau ir brangesnių, bet tikrai kokybiškų .
as dar jaunute tad sau leidziu neistengciau uz 100lt pirkinet grozybiu... zinoma galima ir dar brangiau bet tai manau mano amziuj 50lt yra vidurkis gi tiek neuzsidirnam kad galetume sau leist nors gal kiti ir ishgali
QUOTE(pukuotasangeliukas @ 2007 05 28, 20:46)
tai as dar jaunute tai sau leidziu
O aš ir būdama jaunutė pirkau brangesnius, bet kokybiškus .
aš tik Victorias Secret perku. kai pabandžiau, nieko kito negaliu, net žiūrėt negaliu.
o trūsų dar perku effigy - na UT buve, nes medvilnė yra gerai, ir jie žaismingi labai ir kokybė atitinka kainą
o trūsų dar perku effigy - na UT buve, nes medvilnė yra gerai, ir jie žaismingi labai ir kokybė atitinka kainą
QUOTE(Malena @ 2007 05 28, 19:41)
Etam nera brangus-esme reik pavaiksciot-tikrai rasi
as tai cia nelabai dydziu randu.... isvis LT kazkaip sudetinga, jei didesne krutine ir apimtis , tai jau sunkiai rasi koki sexy papinyka. Labai patiko VS skurinuke, dabar laukiu, IPEX'o
as tai siandien va nusipirkau keleta papinuku la senzoje, nes ten akcija buvo - du uz 109 lt... tai balta ir juoda prigriebiau
o siaip kazkada balto grazaus ieskojau, tai niekur niekur grazaus neradau, nes visur tas pats per ta pati, o va siandien dar vaiksciodama kazkurioj rimi parduotuvej pamaciau toki, kokio kazkada norejau.... latviskas.... kaina apie 30 lt... zodziu, idomiai - ieskai prabangiose pardese - nera, o va pacioj paprasciausioj maisto pardej prie drabuziu ir surandi....
o siaip kazkada balto grazaus ieskojau, tai niekur niekur grazaus neradau, nes visur tas pats per ta pati, o va siandien dar vaiksciodama kazkurioj rimi parduotuvej pamaciau toki, kokio kazkada norejau.... latviskas.... kaina apie 30 lt... zodziu, idomiai - ieskai prabangiose pardese - nera, o va pacioj paprasciausioj maisto pardej prie drabuziu ir surandi....
man latviski irgi visai patinka - neblogai laiko, kaina normali, o ir modeliukai labai buna, spalvingi, zaismingi ir rimtesniu buna
Na, as krutines dydziu nepasizymiu , bet ir man sudetinga susirasti tinkanti liemenuka. paskutiniu metu perku toki, kuris man tinka ir nelabai ziuriu i kaina svarbu, kad tuo metu pinigines nedraskytu, pvz po algu leidziu sau daugiau , o i menesio gala - pataupau
seppaloj. ten tokie žavuoliški jie
ziuriu, kad dazniausiai nusiperku Triumph arba La Senza
Kadangi turiu didele krutine.. tai grazu liemeneli nusipirkti sunku.. todel dazniausiai ieskau turguje.. nes firminese dazniausiai man buna per brangu.. labiausiai megstu latvishka apatini trikotaza...