Esu pamišusi dėl ETAM, perku ne tik LT, bet ir FRF, kartais FRF pataikau ant nuolaidų Ilgai laiko, kokybė super
QUOTE(Inga0419 @ 2010 07 01, 18:24)
As ir dazniausiai perku latviska trikotaza pvz. V.O.V.A turiu kelis komplektukus. dar suradau internetine parduotuve www.luxuryvenus.lt kurioje parduodamas latviskas apatinis trikotazas. Gal kuri yra pirkusi latviu gamintojo Nikol Djumon apatinio trikotazo? labai grazus man jie pasirode...
Turiu viena Nikol Djumon komplektuka... Atrodo Super! Nežinau ar yra jų parduotuvėse. Pati pirkau internetu iš http://www.lilu.lt/
As ir nesusilaikiau ir jau nusipirkau viena komplektuka Nikol Djumon is www.luxuryvenus.lt Man be galo patiko,labai dailiai pasiutas ir patogus
Aš perku Miglėje, o dar kai ten akcijos nesibaigia niekada, tai ir rasit prekių nuo 15Lt
Siunciuosi VS arba perku Triumph'e
QUOTE(gija23 @ 2007 05 25, 12:07)
Sveikos mamytės,
turiu problemėlę - greit vestuvės, o nerandu padoraus apatinio trikotažo už padorią kainą... Kažkaip gaila po 100 lt sumokėti už liemenuką ir triusikėlius atskirai.. Butų gerai įtilpti nors į 100 lt. už viską. Vestuvių didelių nekeliu.
Gal žinot kur galima pigiau ir kokybiškiau?
Būsiu dėkinga už atsakymus
turiu problemėlę - greit vestuvės, o nerandu padoraus apatinio trikotažo už padorią kainą... Kažkaip gaila po 100 lt sumokėti už liemenuką ir triusikėlius atskirai.. Butų gerai įtilpti nors į 100 lt. už viską. Vestuvių didelių nekeliu.
Gal žinot kur galima pigiau ir kokybiškiau?
Būsiu dėkinga už atsakymus
tau reikia butinai balto?
dabar ispardavimai visru - pasiziurek Cupe - ten duag parduotuviu vienam aukste. tikrai tilpsi i 100lt.
cia vln.
Papildyta:
QUOTE(pimcute @ 2010 08 01, 18:57)
Aš perku Miglėje, o dar kai ten akcijos nesibaigia niekada, tai ir rasit prekių nuo 15Lt
uzvakar buvau ten. tiesa ziurejau ne apatiniu, o maudimuko draugei. tai geresni tokie virs 300! kaineles ten....
bet sau niekada nieko nesu pirkus is ten. nes perku pakietintus, o ten ju kaina tikrai gerokai uzkelta.. net Triumphe mazesnes ir grazesniu prekiu yra:)
O man patinka liemeneles is Lindex, tiek kaina tiek kokybe nenusivyliau.. nu bet triusikeliai, tai bent man visiskai nekokybiski pasitaike.. net keista..
aš iš visur, kur tik pamatau ką gražaus paskutinės kelnaitės iš maksės, kainavo 6Lt., nusipirkau už 4Lt. Trikotažinės, mielos tokios, gražiai priglunda
šiaip man nesvarbu iš kur, svarbu, kad būtų medvilnė
šiaip man nesvarbu iš kur, svarbu, kad būtų medvilnė
QUOTE(obstinate @ 2010 10 22, 23:15)
O man patinka liemeneles is Lindex, tiek kaina tiek kokybe nenusivyliau.. nu bet triusikeliai, tai bent man visiskai nekokybiski pasitaike.. net keista..
Man lygiai taip pat. Maniau ir kelnaites gerai nesiosis, bet toli grazu..
O man Lindex`o kelnaitės super gerai nešiojasi, keista, čia gal jums kažkokios netokios pakliuvo... nes kiek pirkau - visos puikios