Anksčiau būdavo tik Triumph..po to pagalvojau, kad liemenėlė nėra jau toooks ypatingas rūbas, kad už ją po šimtą litų kaskart mokėt, tad nuvariau į turgų, prisipirkau apatinių, bet nepatiko nei liemenėlės, nei kelnaitės.tada apsipirkinėdavau seppaloj, bet neilgai, nes kokybė tiktrai neatitiko kainos.buvo gaila mokėti pinigus tik už paveiksliuką gražų.tada nuėjau į lindex ir... įsimylėjau. nu šakės, dydžių pasirinkimas{mano pypliukės}, gražūs, kaina nesikandžioja(ypač jei akcijų palauki), kokybė liuks man. tikiuos trūkumų neišlįs. o kelnaitėm nesu reikli, svarbu patogu, nenusiskalbia.
lindexa ir as neseniai atradau, kaip apatiniu roju
O as perku "Komodoj". Esu biski "pasimaisius" del graziu apatiniu- man turi but neriniuoti, kaspinuoti ir t.t. ir pan. Siaip kainos ten ner labai jau mazos, bet as palaukiu kada lieka paskutiniai dydziai- tada vietoj 129 uz liemenele sumoku 39 , o vietoj kelnaiciu uz 59 sumoku 29 Cia turiu but dekinga savo figurai ir "S" dydziui, nes butent tokie dydziai visad ir atlieka La Senzoj esu pirkus irgi, tiksliau, laimejus 220 lt ceki- tai uz ji viena komplektuka ir nusipirkau. Siaip unreal, labai patiko, bet Klp La Senzos nera, o ir kainos tai Triumphas irgi yra geris. O vat Etam kiek lankiausi, tai taip ir nepamaciau uz ka ten tokias sumas reiktu moket
Seppaloj ir La Senzoj
Daugiausia ETAM kokybe dar ne karto nenusivyliau
Komodoj arba Etam, Triumph liemeneles ir naktinukus, nes jas ilgai nesioju ir tam reikia kokybes, o kelnaites lindex pigu ir ismest kai nusinesioja visai negaila
Apatini trikotaza perku TIK VS ! liemeneles tobulos, o kelnaitebis is pradziu buvau truputi nusivylusi, kad visiska sintetika, kol neatradau Angels Supersoft serijos
Naktinukai VS, Etam ir UT.
Tai kad yra UT tik jie orientuojasi i eksporta, tad su parduotuvem sunkoka, bet nusipirkti galima Vilniuje Basanaviciaus g. ir Kaune prie Soboro
Naktinukai VS, Etam ir UT.
QUOTE(Fire @ 2010 01 30, 20:32)
Tai kad yra UT tik jie orientuojasi i eksporta, tad su parduotuvem sunkoka, bet nusipirkti galima Vilniuje Basanaviciaus g. ir Kaune prie Soboro
as irgi ETAM'e daznai perku, ypac liemeneles man labai gerai tinka. Ir laikosi ilgai.
Calvin Klein irgi geri, esu pirkus ir is Agent Provocateur (kai ispardavimas buvo) irgi lb gera kokybe, silkiukai, bet ju dydziai nervina, viena liemenuka teko grazinti...
Calvin Klein irgi geri, esu pirkus ir is Agent Provocateur (kai ispardavimas buvo) irgi lb gera kokybe, silkiukai, bet ju dydziai nervina, viena liemenuka teko grazinti...
Labutis, kadangi esu naujoke ir dar daug ko nezinau siame puslapyje, tai galiu pazerti jums gan kvailu klausimu, taciau man labai smalsu kur Kaune galima nusipirkti VS apatiniu???
As ir dazniausiai perku latviska trikotaza pvz. V.O.V.A turiu kelis komplektukus. dar suradau internetine parduotuve www.luxuryvenus.lt kurioje parduodamas latviskas apatinis trikotazas. Gal kuri yra pirkusi latviu gamintojo Nikol Djumon apatinio trikotazo? labai grazus man jie pasirode...
Liemenėles perku Laumos, kelnaitės įvairiai Šiaip stengiuos pirkti per nuolaidų laikotarpį, tada jau super kainos būna La Senzoj man rodos užlenktos kainos ir sau tinkančių liemenėlių nerandu Kai būna nuolaidos tai dydžiai nesąmoningi likę, o kai be nuolaidų tai kanda kainelė Kiek matavausi,t ai man nei viena netiko