Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

QUOTE(Nainai @ 2010 01 15, 10:52)
Nežinojau, kad yra vilnonių apatinių smile.gif

as irgi nezinojau ax.gif Bet dabar kai suzinojau, tai jau REIKIA tongue.gif

QUOTE(Versmė @ 2010 01 14, 17:07)
Buvau šiandien toj parduotuvėj lasivės prospekte, iš apatinių rūbų mačiau marškinėlius ilgom ir trumpom rankovėm, kelnaites ir apatines kelnes ilgom klešnėm, taip pat mačiau vyriškų ir vaikiškų rūbelių, spalvos juoda ir natūrali. Vilna ne merino, bet ir ne ta graužianti. Lietuvių gamybos.
Nusipirkau apatinę maikutę be rankovių už 33 ar 39lt  thumbup.gif
Pažiūrėsiu kaip skalbimą atlaikys, tada reikės dukrai kažką nupirkt, jau nužiūrėjau marškinėlius už 30lt  ax.gif

o gal buvo apatiniu maikuciu ilgom rankovem? Kokios kainos? Ir kur surasti ta parduotuve? Ji, kaip supratau, Vilniuje, Laisves pr.? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dianute @ 2010 01 18, 19:40)
Ir aš panašių ieškau. Kur būna pirkti?  4u.gif

Aš pirkau VCUPo "Elvazijoje" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 01 18, 21:20)
Aš pirkau VCUPo "Elvazijoje" smile.gif

Ačiū 4u.gif Va, kaip veikia reklama iš lūpų į lūpas biggrin.gif
Atsakyti
Pirkdavau UT vilnonius apatinius, dabar atradau parduotuveje Pati Pati thumbup.gif yra bodziai, golfukai
Atsakyti
QUOTE(dianute @ 2010 01 19, 10:44)
Ačiū  4u.gif Va, kaip veikia reklama iš lūpų į lūpas  biggrin.gif

Buvau toje parduotuvėje. Deja, išėjau nieko nenusipirkusi, nes man reikėjo berankovių apatinių marškinėlių, o tinkamų ten nebuvo: vieni gerokai per dideli, kiti per trumpi (man turi uždengt pusę klubų, o ne po bamba baigtis blush2.gif )... Ir šiek tiek graužia, bet nežymiai, dėl to gal ir būčiau pirkusi. Na, nieko, ieškosiu toliau smile.gif
Atsakyti
Bijojau ir aš, kad gali graužt, bet švelni ta vilnelė ir maloni kūnui. O dydžiai įdomūs pasirodė - ėmiau patį mažiausią (XS koks gal būtų), bet gan laisvoki ax.gif
Atsakyti
Vilniaus centre,prie escados ir hugo boss parduotuviu yra apatiniu parduotuvele Nostalgija.Ten buna vokisku MEY apatiniu is vilnos su šilku,jie nekanda.Tik kainuoja nemazai apie 230lt.Devisi puikiai.Jei galite sau leisti,tai malonumas neispasakytas ax.gif . O i ta latvisko trikotazo parduotuve Laisves pr. zadejo kita savaite nauju prekiu uzsivezt.Atkreipkit demesi i pedkelnes su kašmyru mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(DUTĖ BARBIDUTĖ @ 2010 01 22, 20:02)
Vilniaus centre,prie escados ir hugo boss parduotuviu yra apatiniu parduotuvele Nostalgija.Ten buna vokisku MEY apatiniu is vilnos su šilku,jie nekanda.Tik kainuoja nemazai apie 230lt.Devisi puikiai.Jei galite sau leisti,tai malonumas neispasakytas ax.gif

Gal ir labai malonūs, bet iš principo nemokėčiau už apatinius tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lelellyte @ 2010 01 18, 20:28)
as irgi nezinojau  ax.gif Bet dabar kai suzinojau, tai jau REIKIA  tongue.gif
o gal buvo apatiniu maikuciu ilgom rankovem? Kokios kainos? Ir kur surasti ta parduotuve? Ji, kaip supratau, Vilniuje, Laisves pr.? blush2.gif

Buvo, virš 30lt man rodos unsure.gif gamintojas http://jaunylis.lt/v...?m=tekstas&id=5 ten ir adresas parašytas. O ta vilnonė maikutė kaip prilipo, taip prilipo wub.gif labai maloni, dabar dar ilgom rankovėm noriu ir vaikui kelnyčių.
Atsakyti
labiausiai patinka latviškas apatinis trikotažas - Lauma/ Laumelle ir V.O.V.A. wub.gif būdama LV visada pasinaudoju proga įsigyti naujų grožybių thumbup.gif:
Atsakyti
Komplektukus perku Pierre cardin arba Leilieve,o kelnaites medvilnines tik Emy arba Jiadea.Kokybe super 4u.gif
Atsakyti
kelnaites dazniausiai sepaloj, reserved, etam, hm, vs. liemeneles jau gal metus ar daugiau perku vienos formos(tik rastus, spalvas keiciu).. turguj rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti