Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

Vasara buvau uzejus i Baroca - ekologiska parduotuve uzupyje. Jie turejo siek tiek ir zadejo ziemai uzsivezti plonu vilnoniu apatiniu vaikams ir suaugusiems. Kokybe super - ploni minksti, svelnus, bet kaina man tada pasirode labai didele. Nepamenu, kiek, bet maikute ilgom rankovem vaikui ar ne virs 100 kainavo... Na, cia eko...

O Rovana, cia gera ideja - cia juk zveju pardutuve, o jiems silumos reikia biggrin.gif
Atsakyti
Mačiau važiuojant laisvės prospekte, netoli parduotuvės "Vaikutis" ir ortopedinių prekių yra apatinio trikotažo ir kojinių parduotuvė, mačiau ant lango reklamą, kad yra 100% vilnos rūbelių. Bet viduj nebuvau, kainų ir kokybės nežinau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 12, 21:28)
Mačiau važiuojant laisvės prospekte, netoli parduotuvės "Vaikutis" ir ortopedinių prekių yra apatinio trikotažo ir kojinių parduotuvė, mačiau ant lango reklamą, kad yra 100% vilnos rūbelių. Bet viduj nebuvau, kainų ir kokybės nežinau.  ax.gif

http://www.rasakila....liai-golfai.htm
va ka radau
Atsakyti
kainos nemazos, manau UT pigiau
Atsakyti
QUOTE(adia3 @ 2010 01 13, 21:38)

Šituos jau seniai žinojau, bet per brangu.
Buvau šiandien toj parduotuvėj lasivės prospekte, iš apatinių rūbų mačiau marškinėlius ilgom ir trumpom rankovėm, kelnaites ir apatines kelnes ilgom klešnėm, taip pat mačiau vyriškų ir vaikiškų rūbelių, spalvos juoda ir natūrali. Vilna ne merino, bet ir ne ta graužianti. Lietuvių gamybos.
Nusipirkau apatinę maikutę be rankovių už 33 ar 39lt thumbup.gif
Pažiūrėsiu kaip skalbimą atlaikys, tada reikės dukrai kažką nupirkt, jau nužiūrėjau marškinėlius už 30lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 14, 17:07)
Vilna ne merino, bet ir ne ta graužianti. Lietuvių gamybos.
Nusipirkau apatinę maikutę be rankovių už 33 ar 39lt  thumbup.gif

Vilna 100 %?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 01 14, 20:05)
Vilna 100 %?

taip 4u.gif
Atsakyti
pirkau ''Trijuose sezonuose'' Kaune ,Savanorių 235, yra ir vyrams, ir moterims, vaikams kiek mžesnis pasirinkimas vilnonių apatinių, nesikandžioja smile.gif
Atsakyti
Nežinojau, kad yra vilnonių apatinių smile.gif
Atsakyti
Taigi būna mezga pagal užsakymus. Bet man tai vilnoniai labai griaužia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nainai @ 2010 01 15, 10:52)
Nežinojau, kad yra vilnonių apatinių smile.gif

Yra yra, šiandien nusipirkau lietuviškus (Klaipėdos modelių namų) apatinius marškinėlius ilgom rankovėm - 95 proc. vilna, 5 proc. elastanas. Atrodo, labai malonūs kūnui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 01 18, 19:14)
Yra yra, šiandien nusipirkau lietuviškus (Klaipėdos modelių namų) apatinius marškinėlius ilgom rankovėm - 95 proc. vilna, 5 proc. elastanas. Atrodo, labai malonūs kūnui ax.gif

Ir aš panašių ieškau. Kur būna pirkti? 4u.gif
Atsakyti