Įkraunama...
Įkraunama...

Apatinis trikotažas

QUOTE(evelinki @ 2009 02 11, 02:55)
kadangi kasdieniniam apatiniu devejimui man svarbiausia patogumas, o tik po to grozis, tai man netinka visokie neriniuoti ir nusackinti apatiniai. Idealiausi liemenukai man VS ir Gilly Hicks, kelnaites aerie beigi Gilly Hicks. pastaruju kokybe ir svelnumas neispasakytas. aerie kelnaites spalvingos ir labai patogios devint dzinsus (nemegstu stringu), o Gilly Hicks apatinis trikotazas toks labai minimalistinis, bet subtilus bigsmile.gif

o gal kas nors uzsakineja is Gilly Hicks, tokie faini dalykeliai, o parsiuntimas 50 baksu
unsure.gif
Atsakyti
La senza dazniausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2007 05 28, 19:10)
O už kiek  mirksiukas.gif?

QUOTE(gija23 @ 2007 05 28, 19:35)
100 lt daug ar mazai???

uzmaciau, kad neatsakius pries 100metu i man uzduotus klausimus lotuliukas.gif tai atsakau dabar.

perku maximose, turguose ir panasiai kur liemeneles po 20lt trauzai po 5-6lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(azen @ 2009 06 05, 09:21)
uzmaciau, kad neatsakius pries 100metu i man uzduotus klausimus  lotuliukas.gif  tai atsakau dabar.

perku maximose, turguose ir panasiai kur liemeneles po 20lt trauzai po 5-6lt  blush2.gif

Turgus ir mugės drinks_cheers.gif Ir kasdienai kam ten pirkt brangiausius,ypač per mm,susitepi ar ką.. rolleyes.gif Svarbu,kad sintetikos kuo mažiau būtų. O ypatingom progom irgi nematau reikalo brangių pirkt,kai galima pigiau. Vistiek viskas trumpai teužsilaiko ax.gif Tikrai galima rast ir ne bobutinių ir ne tigrinių,o dailių apatinių. mirksiukas.gif Tik gal su liemenėlėm sunkiau, joms jau stengiuos pinigų daugiau atseikėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ui!: 05 birželio 2009 - 09:19
dazniausiai perku arba "Triumph" arba "Etam" smile.gif drinks_cheers.gif
Dar patinka obsessive groziai kartais pasimaivymui wub.gif
Atsakyti
"Paragavau" VS ir isimylejau
Atsakyti
QUOTE(LAPUTAITĖ @ 2009 06 05, 11:20)
dazniausiai perku arba "Triumph" arba "Etam" smile.gif drinks_cheers.gif
Dar patinka obsessive groziai kartais pasimaivymui wub.gif

As irgi prikau paskutiniu metu Triumph ir Etam...turiu pasakyti, kad Triumph geriau nesiojasi..Etam labai greitai issitampo liemeneliu gumos... doh.gif Pasidaro per platus liemenukas... doh.gif

QUOTE(BABY PHAT @ 2009 06 05, 13:52)
"Paragavau" VS ir isimylejau

O kaip jus perkat is nuotraukos ir tinka? As ir parduotuvej issimatuoju n liemenuku ir buna,kad ne vienas netinka pagal forma ir pan... doh.gif
Atsakyti
Etam, La Senza, Triumph rolleyes.gif Bet pastebejau, kad Etam gaminiai nelabai kokybiski, liemeneles per kelis nesiojimo menesius sonuose prairo per dirzelius, pasiarde vidineje puseje medziaga.
Atsakyti
Didzioji dalis liemeneliu is LaSenzos, kelios is Etam'o, o kelnaites perku labai ivairiai, kur pamatau grazias. ax.gif
Atsakyti

liemenelės labai geros iš Etam smile.gif

truputį prastesnės kokybės, bet irgi geros - VS stebuklai ir "skurinukes".

Turiu kelis komplektus iš Parah, labai patinka ir kokybė ir dizainas. Gaila, kad pasitraukė iš Lietuvos rinkos.

kelis komplektus esu pirkus iš United Colours of Benetton. Tikrai neblogi.

La Senza niekad nieko sau gražaus neradau... kartais vitrinoj lyg ir neblogai atrodo, bet nepatinka formų dirbtinumas.

Dar baisiai patinka Intimissimi... kai pavyksta ištrūkt į šalis kur jais prekiaujama visad užsuku smile.gif

kelnaičių visai simpatiškų kartais randu buvusiam Utenos Trikotaže Effigy
Papildyta:

pamiršau paminėti Calvin Klein. Laaabai patinka thumbup.gif
Papildyta:

temos autorei: iki 100 lt manau laisvai galima rast seppaloj, new yorker, paieškojus - ir apatinio trikotažo parduotuvėse kaip Miglė, Triumph ir t.t.
Atsakyti
Oi,as tai isivaizduoju,kad vilna labai "kanda".Jau nuo vaikystes nemegau tokiu rubu.Tai dabar pati tikrai nenesiociau schmoll.gif
Atsakyti
matyt mazai su vilna teko susidurti, kad taip rasot. apatinius gamina tikrai ne is tos vilnos, kur kandziojasi 4u.gif
o vilnonius apatinius salta ziemos diena labai smagu vilketi 4u.gif
Atsakyti