nėr už ką ne tokia aš ir žiniukė, tik ką tik kursus išklausius, tai dar prisimenu bet jei ką nors naudingo dar sužinosi ar sugalvosi, pranešk ir man, gerai?
Labai aciu Siggy uz issamu paaiskinima. Dabar tai jau reiks lekti dazu, teptuku, silko ieskoti ir pirkti. Labai jau seniai noriu tapyti ant silko, bet kaip ir Mari4, veltiniu uzsikreciau. Reiks minutele istaikyti ir silkui, o tada klausimeliu betapant kils milijonas... Tad laikykis, brangi konsultante!
Labai aciu Siggy uz issamu paaiskinima. Dabar tai jau reiks lekti dazu, teptuku, silko ieskoti ir pirkti. Labai jau seniai noriu tapyti ant silko, bet kaip ir Mari4, veltiniu uzsikreciau. Reiks minutele istaikyti ir silkui, o tada klausimeliu betapant kils milijonas... Tad laikykis, brangi konsultante!
Mergaites, paaiskinkit dar del pacio silko- kokio storio jis turi buti ir kur pirkti. Man patinka tokie nepermatomi silkai, blizgus, lengvai krentantys, bet tokio silko metras audiniu parduotuveje kainuoja 70 Lt Gal zinote kur Vilniuje galima isigyti silko?