Puikūs darbeliai
Be abejo tapiau tame ir esmė buvo ,kad nei viena plunksnelė nesikartoja beje šiandien susitikime su giminėm be bendraujant man pasiūlė parodą padaryt , tai manau batikuot reiks daugiau ir kaip man užimtai bus geriausia priemonė pasirodyt
QUOTE(LYLY @ 2007 03 21, 21:24)
Be abejo tapiau tame ir esmė buvo ,kad nei viena plunksnelė nesikartoja beje šiandien susitikime su giminėm be bendraujant man pasiūlė parodą padaryt , tai manau batikuot reiks daugiau ir kaip man užimtai bus geriausia priemonė pasirodyt
gaila man nepasiūlo žinai šiauliai. o pati nesisiūlau
Tai va kad kartais naudos ir gaunu iš tokių susitikimų ,jaučiu bus giminės paroda ,nes ne viena aš baigus dailę , tai ar nėra galimybių pasidomėti Dailės mokyklose parodų-akcijų ruošiamų , bent jau aš dalyvavau dauguma sužinojus iš VDA ,gaila tam laiko dabar neturiu ir jau gerokai meno nekuriu ,o taip pasiilgau o savo personale irgi gali pasidaryti ,bet jei turi kur Galerijose, kavinėse bent jau Vilniuje už 2000 lt galerijon priimtu
QUOTE(LYLY @ 2007 03 21, 21:31)
Tai va kad kartais naudos ir gaunu iš tokių susitikimų ,jaučiu bus giminės paroda ,nes ne viena aš baigus dailę , tai ar nėra galimybių pasidomėti Dailės mokyklose parodų-akcijų ruošiamų , bent jau aš dalyvavau dauguma sužinojus iš VDA ,gaila tam laiko dabar neturiu ir jau gerokai meno nekuriu ,o taip pasiilgau o savo personale irgi gali pasidaryti ,bet jei turi kur Galerijose, kavinėse bent jau Vilniuje už 2000 lt galerijon priimtu
ohoho kokie pinigai
Na jo Vilniuje brangu
paneles, labai labai reikia jusu pagalbos. Ar yra tokiu konturiniu dazu, kurie tiktu sintetikai, ir isdziutu be lygintuvo pagalbos????? Cia viena toki darbeli dariau, padaziau kazkokiais tais konturiniais ir ziopla nepaskaiciau, kad jie uztvirtinami lygintuvu, kai ishskalbiau visi dazai nuejo sau:((( Gal galite ka nors patarti????
aš dirbu su Javana dažais ir kontūrais, tai rašo, kad tvirtinami lygininant, bet pvz šalį skalbiau dar nelyginus, tai puikiai laiko. Žinau, kad dar būna užtvirtinami garinant dažai, bent rusiški, bet dėl kontūrų tai tikrai nesu mačius tokių
ai, aš vėl su aguonom
sako kartojimas kažko tai tėvas
čia šalis 150cmX60cm
sako kartojimas kažko tai tėvas
čia šalis 150cmX60cm
Siggy, manau kad labai gražiai ir ryškiai turėtų ant modelio atrodyti, kaip ir tavoji skarelė
o čia mano patobulintas, užbaigtas, nors ir nelabai man patinkantis paveikslas. bet draugė atrodo liko patenkinta
o čia mano patobulintas, užbaigtas, nors ir nelabai man patinkantis paveikslas. bet draugė atrodo liko patenkinta
Grazus darbeliai, Lyly ir parasas gerai matosi
Oi mergytės pasižiūriu ir seilė varva ,rankas niežti ,kaip noriu batikuot , bet teks truputi save pristabdyt
O tai kaip galvojat save reklamuot reikia
O tai kaip galvojat save reklamuot reikia