Sveikutės ir aš šiandien pradėjau batikuot skarelę ,tik va su baltu fonu niekad nedarius , tai norėjau paklaust kelių sluoksnių dedat ,kad vėliau kiti dažai ,taipnevaikščiotų labai be kontūrų
QUOTE(LYLY @ 2007 03 16, 21:41)
Sveikutės ir aš šiandien pradėjau batikuot skarelę ,tik va su baltu fonu niekad nedarius , tai norėjau paklaust kelių sluoksnių dedat ,kad vėliau kiti dažai ,taipnevaikščiotų labai be kontūrų
man užtenka vieno sluoksnio
Tai gerai rytoj reiks pabandyt paišyt
O štai ir rezultatas tikrai puikiai paišosi ,kai padengi pagrindą jaučiu kitą kartą reiks paderinti liejimą su piešimu
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 03 19, 22:44)
Dabar taip, prašom man paaiškinti ką kuo ir kam dengiate,nes aš , ko gero, vienintelė pirmą kartą apie tai girdžiu
taigi savo draugės paklausk - čia ji mus apmokino . kai padengi paviršių baltais ( galima ir kitokia spalva), tai dažai taip nebesilieja, arba visai nebesilieja. vat taip ir portretą tapiau - kas būtų jei spalvos taip lakstytų bet taigi pati be kontūro tapei apie tą ir kalba
kada savo naują darbelį parodysi?
LYLY, tikrai visai kaip piešta . tik nuotraukytė labai neryški, tai sunku tą piešinį įvertint
nu joooo, bet plika akim matosi kiek darbo
aš supratau, kad piešimas ant šilko yra sunkus fizinis darbas (aišku ne tik )
aš supratau, kad piešimas ant šilko yra sunkus fizinis darbas (aišku ne tik )
Ačiū visoms ,pakrausiu baterijas ir bandysiu geresnę nuotrauką pasidaryt ,nes rytoj ją padovanosiu ,darbo nemažai ,bet svarbiausia idėja buvo įgyvendinta
QUOTE(naca @ 2007 03 19, 22:59)
Kad nuotrauka neatitinka originalo -daugybę variantų dariau, bet vaizdas ne toks kaip iš tikro.kai aptrauksiu ant kartono, pastatysiu prie sienos, gal tada kokybiškiau išeis, tada ir parodysiu.
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 03 20, 21:47)
Kad nuotrauka neatitinka originalo -daugybę variantų dariau, bet vaizdas ne toks kaip iš tikro.kai aptrauksiu ant kartono, pastatysiu prie sienos, gal tada kokybiškiau išeis, tada ir parodysiu.
Kuku pamegink pakoreguoti su piesimo programelemis, tomis paciomis, su koriomis dydi koreguoji
Na tikiuosi geriau matosi
tikrai geriau, nors ne super, bet matosi gražumas ir kruopštumas:super o tas plunksneles visas irgi tapei ar jos buvo