sveikos mergaites
cia toki kvaila klausima turiu
o su sitais dazais, kur ant audinio piesiat galima piesti ant tapetais isklijuotos sienos?
ar jie netinka?
gal zinot kokie tinka
manau , kad netinka. ant tapetu galima butu akriliniais dazais piest
QUOTE(Siggy @ 2007 03 15, 13:24)
labai gražu. ne aš viena "marijas" su kūdikiais tapau
ar tai čia šite "negrai" išėjo kad visai ne, gal greičiau indai. bet šiaip tai ne tokie jau tamsūs
aciu
dar vienas kvailas klausimelis? o kur ju vilniuj nusipirkt?
dar vienas kvailas klausimelis? o kur ju vilniuj nusipirkt?
QUOTE(MamaDiana @ 2007 03 15, 19:17)
yra bet kokioj kanceliarinių prekių parduotuvėj. dar tinka tempera - ji pigesnė
QUOTE(naca @ 2007 03 15, 17:16)
labai gražu. ne aš viena "marijas" su kūdikiais tapau
ar tai čia šite "negrai" išėjo kad visai ne, gal greičiau indai. bet šiaip tai ne tokie jau tamsūs
ačiū
tema buvo užsakymo motynystė/partnerystė
o šiaip nebūtume mes mamos, jei tokie vaizdeliai širdžių nevirpintų
QUOTE(MamaDiana @ 2007 03 15, 17:17)
akrilinių tai visai bet kur - prekybos centtruose, visur pilna. O šiai, jei elentarūs popieriniai tapetai, tai ir guašas ir kiti dažais kirti popieriui gi tinka tik nelabai įsivaizduoju rezultato gal truputį baisu, kad nesusigarbanotų tapetas tikrai nebandžiau niekada
guašo tai geriau nenaudot labai tepa
aš dažnai ant sienų paišinėju, tai darau su baltais sienų dažais primaišius truputį guašo ar pigmento, bet tokios pastelinės spalvos gaunasi. bet dabar naudočiau akrilą. na, nebent didelį plotą dažytum, tai brangoka
QUOTE(daiva_z @ 2007 03 14, 12:53)
O kurioj vietoj yra Meno muza?
Meno muza yra senamiestyje, Dysnios g. Va cia nuoroda:
http://www.menomuza.lt/kontaktai.html
Labai aciu
visom labai labai aciu
Radau Muza, aciu. jau turiu dazu, tik dabar nezinau kiek laiko jie dziuna ar ka reikia daryti kai nupeisi ant audinio Kas kuri galit man pasakyt