kaip tik ,kai be jokio porėmio ,tai ne toks ryškus būna. o stiklu kaži ar labai ką paslėpsi .
o tai kada mums parodysi darbelį
QUOTE(akvilyte @ 2007 03 04, 19:24)
o tai kaip atrodys be jokio rėmo, tiks ant storo kartono aptrauktas na žiūrėsiu kaip ten bus... aš va tikiuos kad stiklas paslėps nelabai lugius kontūrus ir kitas klaideles
Dar kuo stiklas ne visada gerai- ne visur tą paveikslą pakabinsi,prieš langą, pvz., jis atspindės šviesą .O virtuvėj, pavyzdžiui, tai būtinai su stiklu dedu, nes esu iš tų, kurios gamina valgyti -garai, dulkės,žodžiu čia stiklas apsaugo-nuvalai jį-ir vėl šviežus darbiukas
margaitės, padėkit. užsimanė draugė, kad jai kalnus nutapyčiau , o man tokie nevykę išėjo, kažko trūksta . gal patarsit kaip pataisyti, kuo papildyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 03 07, 23:20)
Tiesiog įrėmink ir viskas. Šaunuolė, darbštuolė, auksarankė
ar tikrai aš taip ant savęs pykstu dėl šito darbo . nors ta draugė absoliučiai neišmano .
na, bet ačiū
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 03 07, 21:20)
Tiesiog įrėmink ir viskas. Šaunuolė, darbštuolė, auksarankė
nenorėčiau sutikt kol neperskaičiau tai nei nesupratau kad tai kalnai prašom tik nesupykt kažko tikrai trūksta
aš vakar nusipirkau kelias vasariškas spalvas
o su mano paveikslu tai košmaras kažkoks kaina auksinė gavosi nupirkau naują stiklą... dar 30lt, pradėjau įtempinėt.. nugi per siauras tai teko dar ir pasportą užsakyt dar 30lt....tai be darbo apie 200lt išėjo kai pakabinsim parodysiu...
QUOTE(akvilyte @ 2007 03 07, 23:32)
kol neperskaičiau tai nei nesupratau kad tai kalnai prašom tik nesupykt kažko tikrai trūksta
Uoj, ne tikrai nesupyksim .Bet aš vasarą buvau kalnuos , man tokie nuostabūs prisiminimai , todėl matau kalnus ir taškas
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 03 07, 21:39)
todėl matau kalnus ir taškas
nu matai aš gyvų kalnų nemačius tai gal ir negaliu spręst niekas nenusiveža
ačiū, Akvilyt už nuomonę. man ir pačiai kažko trūksta. dar žadu šiek tiek detalizuot, bet daug nepasikeis. ai, padėsiu kelioms dienoms, gal ką dar sumąstysiu
užjaučiu, šitiek pinigų suplojus už rėmą- aįš net neįsivaizduoju kad tiek gali kainuoti vien stiklas . tai kokio dydžio tas paveikslas?
užjaučiu, šitiek pinigų suplojus už rėmą- aįš net neįsivaizduoju kad tiek gali kainuoti vien stiklas . tai kokio dydžio tas paveikslas?
QUOTE(akvilyte @ 2007 03 07, 23:44)
niekas nenusiveža
Nu gal r ne į temą, bet ir man taip buvo-niekas nenusivežė, tai aš susinervijau labai, pabudau vieną rytą , čiupau laikraštį, pamačiau kelionę į Slovakiją ir-visų nuostabai-pareiškiau-nelauksiu, kol kas nuveš, užsidirbu "ant Slovakijos', važiuosiu.... Ir išvažiavau, o tada visi užpavydėjo ir rimtai ruošiasi važiuoti šią vasarą .V taip reikia išjudinti neišjudinamus...
sakau, gal mintims padės vaizdai...
geros pamokos taisysiu, kad man pačiai labiau prie širdies būtų