as taip pat tapau ant medziagu
tik daugiausiai tai ant dzinsu. naujoviski atrodo tada ir niekas neturi tokiu
QUOTE(naca @ 2007 02 26, 19:46)
Banbonkea
3 teptukų - storesnį ir plonesnį. aš pirkau nebrangius (1,50 - 3 Lt), berods voverinius, tai man jie tinka.
mergaitės, papildykit, jei ką pamiršau. o tu klausinėk
3 teptukų - storesnį ir plonesnį. aš pirkau nebrangius (1,50 - 3 Lt), berods voverinius, tai man jie tinka.
mergaitės, papildykit, jei ką pamiršau. o tu klausinėk
Aš noriu papildyti Naudoju tik sintetinius, bet labai kokybiškus teptukus, jie net brangesni už natūralius.Turiu, berods, 2, jų man užtenka.Vienas toks mylimas, kad netgi kai šuo perpus perkando jo kotą,vistiek nerandu geresnio
Kartą pavyko jų rasti parduotuvėje"Biuras+mokykla", "gama" firmos (rusiški).Nebenaudoju natūralių teptukų po to, kai pastebėjau, jog šilko dažai iš esmės sugadino mano teptukus O geri sintetiniai teptukai yra tokie, kuriais galima piešti viską, netgi naudoti makiažui, netgi manikiūrui-nagų dailei (jei tai pats ploniausias teptukėlis )-jie švelnūs, tvirti, patikimi.Mano minėtoje parduotuvėje jų buvo už perpus mažesnę kainą( iki 10lt), nei dailės galerijose( nuo 15 lt...).
taip natūralius gadina dažai, bet aš pasiūliau pigiausius tinkamus. o jei patiks tapyti, tai ir brangesnius galės nuspirkti
QUOTE(upytele @ 2007 02 25, 19:25)
metu
Is tiesu pakartojau viena savo sena darba. Ji buvau tapiusi be konturu... Buvo kiek svelnesnis, sis daugiau drastiskas, grieztesnis (cia man paciai taip atrodo )
Dabar jau atiduodu analizei Ismatavimai 100cm x 90 cm
Is tiesu pakartojau viena savo sena darba. Ji buvau tapiusi be konturu... Buvo kiek svelnesnis, sis daugiau drastiskas, grieztesnis (cia man paciai taip atrodo )
Dabar jau atiduodu analizei Ismatavimai 100cm x 90 cm
Labai šiltas
Aciu
Ech, greičiau savaitgalis ateitų-suleisiu teptukus į šilką,mmmmmmmmmmm
Beje, šiandien nuėjau "spalvų terapijon"-žiūriu neblogas šalis-70 proc. kašmyras, 30 proc. šilkas.Mėčiaus-imt neimt, 8 lt, bet kam man jo reik, imt , neimt, imt , neimt, o gal imt ir nusidažyt šilko dažais, bet ajetau kiek aš jų turiu, vėl pakabinsiu spinton...Ir neėmiau.
Beje, šiandien nuėjau "spalvų terapijon"-žiūriu neblogas šalis-70 proc. kašmyras, 30 proc. šilkas.Mėčiaus-imt neimt, 8 lt, bet kam man jo reik, imt , neimt, imt , neimt, o gal imt ir nusidažyt šilko dažais, bet ajetau kiek aš jų turiu, vėl pakabinsiu spinton...Ir neėmiau.
o kur ta "spalvų terapija"
čia sumąsčiau tokį dalyką, tai reikia jūsų patarimo - kaip būtų jei rėmą pagražinčiau šilko kontūru, gal kas taip daro?
čia sumąsčiau tokį dalyką, tai reikia jūsų patarimo - kaip būtų jei rėmą pagražinčiau šilko kontūru, gal kas taip daro?
QUOTE(naca @ 2007 03 01, 00:33)
labai gražūs Jūsų darbeliai . Kartais ir aš pamaliavoju,čia sumąsčiau tokį dalyką, tai reikia jūsų patarimo - kaip būtų jei rėmą pagražinčiau šilko kontūru, gal kas taip daro?
su šilko kontūru nebandžiau,bet kontūras stiklui tikrai tinka,spalvos analogiškos ir šilkui ir stiklui
QUOTE(naca @ 2007 03 01, 01:33)
-"Gausa" ir panašios parduotuvės.Rimtai paieškojus, galima rasti ir kokią šilko bliuską, kurios nugara tinka paveikslui
pagaliau įrėminau darbelį. rėminau be porėmio, tai privargau
QUOTE(naca @ 2007 03 01, 21:20)
Naca, saunuole!!! matau, labai grziai padarei Joooo be poremio vargas... As taip ir nesugebejau nufotkinti Atsiprasau... Delovaja kolbasa, kuri niekur nespeja...