Įkraunama...
Įkraunama...

Piešimas ant audinio

QUOTE(geguzevasaris @ 2007 02 24, 23:11)
Aha, aš irgi buvau akmenukuose... wub.gif
Bet galėtum įmesti čion kokią savo šilkinę naujieną, mes paanalizuotume tongue.gif  biggrin.gif

taip taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Is tiesu pakartojau viena savo sena darba. Ji buvau tapiusi be konturu... Buvo kiek svelnesnis, sis daugiau drastiskas, grieztesnis (cia man paciai taip atrodo tongue.gif )

Dabar jau atiduodu analizei doh.gif Ismatavimai 100cm x 90 cm

user posted image
Atsakyti
taip taip atpažįstų, jei apie tą galvoju - kur pas japonus iškeliavo. anas švelnesnis tikrai, bet šis nemažiau puikus thumbup.gif . ech, kaip norėčiau panašiai išmokt rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif Nu man tai žinok labai gražus...Gal prasiskleidusi tulpė? Ne?
Vėl įkvėpei mane griebtis teptuko, nes šeštadienį sekmadienį pramezgiau juodai.
Ech, kaip viską apžioti, kaip tikslingai išnaudoti jėgų antplūdį?
Atsakyti
Aciu merginos smile.gif Cia prasiskleidusi tulpe... Del mezgimo... jai nezinau kiek metu nebemezgu... Itariu zemele greiciau sukasi lotuliukas.gif Gerai, kad nors dienos ilgesnes smile.gif
Atsakyti
aš irgi dabar pasiėmusi seniausiai pradėtą dukrai megztinį, o tai vaikšto jau apskurusi dėl mamos užimtumo lotuliukas.gif

Upytėle, o tos spalvos ir realiai tokios ryškios ar kiek blankesnės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 25 vasario 2007 - 21:15
QUOTE(upytele @ 2007 02 25, 22:31)
Aciu merginos smile.gif Cia prasiskleidusi tulpe... Del mezgimo... jai nezinau kiek metu nebemezgu... Itariu zemele greiciau sukasi  lotuliukas.gif Gerai, kad nors dienos ilgesnes smile.gif

Tokia skani tulpė, mmm...
mezgu, nes tai žadina puikius atsiminimus-kaip buvau studentė wub.gif (visiška snarglė biggrin.gif )
QUOTE(naca @ 2007 02 25, 22:38)
aš irgi dabar pasiėmusi seniausiai pradėtą dukrai megztinį, o tai vaikšto jau apskurusi dėl mamos užimtumo lotuliukas.gif

Upytėlę, o tos spalvos ir realiai tokios ryškios ar kiek blankesnės?

Mama mano šįvakar paskambino ir paklausė , ką veikiu, pasakiau, kad mezgu.O ji sako-jei dirba pirštai, dirba ir smegenys mirksiukas.gif .Vadinasi veiklos pakeitimas skatina visų gebėjimų puoselėjimą smile.gif Sekmes
Atsakyti
Spalvos - realiai ryskios smile.gif Labai net smile.gif Del pirstu ir smegenu lotuliukas.gif Linkejimai mamai - ji zino ka sako smile.gif Bet as atradau keleta laisvu akimirku - skaitau knyga... Taip pasiilgau wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Banbonkea

1 dažų trijų spalvų, jei moki maišyti ir išgauti kitas spalvas - raudona, geltona, mėlyna. būtų gerai irjuoda, bet gal vėliau. aš turiu MARABU ir JAVANOS - skirtumo nejaučiu tik pirmieji pigesni ( apie 10 Lt). jei susigundysi pigiais rusiškais, tai žiūrėk kad tvirtintųsi lygintuvu, o ne garais.

2 kontūrą - pradžiai geriausia bespalvį - jis universalus.

3 teptukų - storesnį ir plonesnį. aš pirkau nebrangius (1,50 - 3 Lt), berods voverinius, tai man jie tinka.

4 šilko. gal geriau pirk natūralų. yra nedidelių atsiutų skaryčių, tai pirk nedidelę ( apie 5 Lt)

5 rėmo ant kurio galėtum ištempti šilką. gal turi kokį seną. arba gali panaudoti siuvinėjimo lankelį, jei turi didesnį.

mergaitės, papildykit, jei ką pamiršau. o tu klausinėk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 26 vasario 2007 - 18:11
ačiū naca wub.gif laukiu dar patarimų lotuliukas.gif
Atsakyti
dar paletės reiktų biggrin.gif , o man dar ir vienkartinių nosinėlių, bet kitiems gal jos nebūtinos
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 02 26, 22:12)
dar paletės reiktų biggrin.gif , o man dar ir vienkartinių nosinėlių, bet kitiems gal jos nebūtinos

man tualet popierius tinka lotuliukas.gif . o vietoj paletės naudoju ledukų šaldymo dėžutę hihihi.gif
Atsakyti