ikeliu savo piesinuka, tik nepavyko kokybiskai nufotkinti
My Webpage
QUOTE(GiedreB @ 2007 02 21, 00:09)
Šaunuolė Sakai, atradai, kad spalvos liejasi, palauk, dar ne tiek atrasi.Čia kaip narkotikas(aš taip įsivaizduoju)-tampi priklausomas nuo šio užsiėmimo.Buvau pusmetį apsnūdusi, bet jau kai kibau vakar su polėkiu tokiu azartišku .Žiūriu šiandien neberūpi nei į kosmetikos parduotuvę, nei į rūbų, nei į batų pažioplinėt, viena mintis-į dailės galeriją, reik man to , to ir ano...
QUOTE(GiedreB @ 2007 02 21, 00:09)
koks šiltas, malonus darbelis
ačiū, Leila
Saunuoles mergaites .Neatsistebiu jusu isradingumu.O svarbiausia,kaip jus mamytes atrandat laiko.Mano mazasis po simta kartu klausia-kas cia.Taigi susikaupti be sansu,o diena nemiega .
Norejau paklausti,kur Klaipedoje isigyti guto,silko,dazu?Ir mazdaug kiek kainuoja?Neapleidzia viltis,kad kokia diena pradesiu .
Norejau paklausti,kur Klaipedoje isigyti guto,silko,dazu?Ir mazdaug kiek kainuoja?Neapleidzia viltis,kad kokia diena pradesiu .
dažai, guta 10-12, šilko metras 15-22 ir daugiau.
man mažius irgi trukdo- darau vakare, kai užmiega arba kai šeimyna namuos užsidarau vonioj
o man nesiseka su baltu perlamutriniu javana kontūru - praleidžia dažus, nors ir ant plonutės medžiagėlės
man mažius irgi trukdo- darau vakare, kai užmiega arba kai šeimyna namuos užsidarau vonioj
o man nesiseka su baltu perlamutriniu javana kontūru - praleidžia dažus, nors ir ant plonutės medžiagėlės
QUOTE(naca @ 2007 02 21, 21:55)
dažai, guta 10-12, šilko metras 15-22 ir daugiau.
jei labai plonytė linija ir man praleidžia
QUOTE(MELDA @ 2007 02 21, 23:02)
jei labai plonytė linija ir man praleidžia
ačiū, eisiu storinti
pabandžiau piešti be kontūro
gan smagu, sakyčiau, ypač, kad šilkas taip "protingai liejasi", reiks pabandyti didesnį darbiuką
gan smagu, sakyčiau, ypač, kad šilkas taip "protingai liejasi", reiks pabandyti didesnį darbiuką
oho, liuks, o pats paukštukas irgi be kontūro ir ta gėlė dešinėj
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 02 21, 23:05)
pabandžiau piešti be kontūro
Man tai tas paukščiukas labai gražus. O ką darot iš tu piešinių?
QUOTE(naca @ 2007 02 22, 00:13)
oho, liuks, o pats paukštukas irgi be kontūro ir ta gėlė dešinėj
dėkui, sąžiningai prisipažinsiu-radau tokią gražią užrašų knygutę su miniatiūriniais piešinukais, o vakar kaip sykis, liko nedidelių šilko skiautelių, tai ir pasikrapščiau su plonu teptuku.Vis žiūrėjau iūrėjau į upytėlės darbus (nepraleisiu progos pasididžiuoti, kad ji mano buvusi grupiokė ir draugė kartu) ir sugalvojau pabandyt.
QUOTE(krita @ 2007 02 22, 00:19)
Man tai tas paukščiukas labai gražus. O ką darot iš tu piešinių?
Malionu ...
manau, kad dėsiu paspartą ir rėminsiu į didesnį rėmelį