taigi as ir sakiau - nebijok blizgiu O klausineti - butina!!!!
Na pagaliau ir aš prisėdau.Teko su butelio atidarytuvu vandališkai atidaryti uždžiūvusius dangtelius, išmesti 3 pavytusius kontūrus ir t.t., ir pan.Bet kad išsižiojus , tai tik dabar pastebėjau, kad visai ne taip rėmą pasistačiau-neišnaudojau , taip kaip ruošiausi.Nu , matyt, vis dar atbula ranka ....
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 02 18, 21:45)
Na pagaliau ir aš prisėdau.Teko su butelio atidarytuvu vandališkai atidaryti uždžiūvusius dangtelius, išmesti 3 pavytusius kontūrus ir t.t., ir pan.Bet kad išsižiojus , tai tik dabar pastebėjau, kad visai ne taip rėmą pasistačiau-neišnaudojau , taip kaip ruošiausi.Nu , matyt, vis dar atbula ranka ....
sveika sugrįžus
ir aš vis laukiau , kada gi čia pasirodysi su naujais darbeliais . nuodėmė užmesti kai taip puikiai tapai . sėkmės kuriant .
o man šiandien nesiseka - visą dieną tapau, bet turbūt reiks išmesti
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 02 18, 20:45)
O pagaliau!!!! Laukiu nesulaukiu ka pasidemonstruosi GREITAI!
Nu kokiu grozybiu prisiziurejau
o aš savo pravalą truputį pataisiau, tai vistiek pasirodysiu - tieeeek darbo įdėjau. o ir vyras nesupranta, kuo tas paveikslėlis blogas
QUOTE(geguzevasaris @ 2007 02 19, 22:18)
Tikriausia reiktų pradėti piešt voratinklius-tokia galvelėje ir vaizduotėje šiuo metu būsena
būtų labai fainas paveikslas. ir turbūt ne taip jau sunku būtų
o čia mano nevykėlis
apačioj nuo perdaug drėgmės išskydo bespalvis kontūras, viršuij ta vaivorykštė nevykusi
QUOTE(naca @ 2007 02 19, 20:37)
apačioj nuo perdaug drėgmės išskydo bespalvis kontūras, viršuij ta vaivorykštė nevykusi
bet užtai pienės fantastiškos
kaip tu čia tempi šilką??? mane labiausiais ir atbaido pasiruošimas ty įtempimas šilko
QUOTE(akvilyte @ 2007 02 19, 23:07)
bet užtai pienės fantastiškos
kaip tu čia tempi šilką??? mane labiausiais ir atbaido pasiruošimas ty įtempimas šilko
nusipirkau tokių segtukų ( nežinau kaip vadinasi) kanceliarinėse prekėse 2 dėžutes - dėžutė tokių spalvotų 10 kainuoja 1,70 lt ( kiti netinka- nelaiko arba plėšia audinį) . su gumytėm užmoviau ant rėmo ( galima užrišti) ir viskas. man labai patinka
Na štai, pagaliau galiu pasigirti ir aš .Vakar piešiau iki 0.30...Būčiau ir dar piešusi, bet pavargo nugara ir sprandas, be to anksti į darbą keltis.
1*1,5m ištempiau šilką ir supiešiau visą iškart, nors sumanymas tai mano buvo 1 paveikslas-tas, kuris su tulpėmis, virš lovos, derinant spalvas prie lovatiesės(čia nuotraukoje mėtosi toks mažas dryžuotas gabalėlis).Taigi dabar kirpsiu ir atskirsiu į 2 gabalus.Turėjau labai gerą "padėjėją", galima sakyti, kad paveikslas derinasi ir prie jos kailiuko.
1*1,5m ištempiau šilką ir supiešiau visą iškart, nors sumanymas tai mano buvo 1 paveikslas-tas, kuris su tulpėmis, virš lovos, derinant spalvas prie lovatiesės(čia nuotraukoje mėtosi toks mažas dryžuotas gabalėlis).Taigi dabar kirpsiu ir atskirsiu į 2 gabalus.Turėjau labai gerą "padėjėją", galima sakyti, kad paveikslas derinasi ir prie jos kailiuko.