Smiltis, tai kaip sekasi?
nusipirkau storesnio šilko - bandysiu irgi bekontūrį būdą. baisiai nekantrauju
Sekmes !
štai pabaigiau šitą darbelį, tai galiu ramiai pradėti kitą
QUOTE(Crassula @ 2007 02 10, 17:22)
Naca! Super!
QUOTE(naca @ 2007 02 10, 11:25)
Kol kas nepiešiau dar, kaupiuosi
Labai gražūs Naca tavo darbai
labai labai aciu
o as tapau bekonturi ir visai sekasi nors dar tik vienas sluoksnis bet jau pajutau kad ant storesnio silko visai kitaip dazai liejasi ir man patinka
tik dabar kol isdzius turiu ilgokai laukti
o as tapau bekonturi ir visai sekasi nors dar tik vienas sluoksnis bet jau pajutau kad ant storesnio silko visai kitaip dazai liejasi ir man patinka
tik dabar kol isdzius turiu ilgokai laukti
ziurejau ziurejau i jusu grozius - akys raipo...... labai fain nacos triptika. iskilo tox klausimas: ar jus wisos tokios puikios dailininkes, ar liejate pasidejusios po silku paweiksleli. Gal kartojuosi, nes fiziskai nepajegiu wiso forumo perskaityti.
QUOTE(aagnyte @ 2007 02 10, 23:21)
ziurejau ziurejau i jusu grozius - akys raipo...... labai fain nacos triptika. iskilo tox klausimas: ar jus wisos tokios puikios dailininkes, ar liejate pasidejusios po silku paweiksleli. Gal kartojuosi, nes fiziskai nepajegiu wiso forumo perskaityti.
taip, nusipiešiam eskizą nespalvotą, dedam po audiniu ir išpiešiam kontūru
naca, aš sužavėta
Kaip tu rėminai darbus, pati, ar nešei įrėminti?
Ir aš galvoju pabandyti bekonturi darbeli - suinintrigavo čia beskaitant
Papildyta:
čia rėminta su porėmiu. žinoma, pati -rėmintojai turbūt labai brangiai paimtų. kaip tai padaryti apšvietė Geguževasaris - labai jai ačiū. o kaip rėminti be porėmio, rašė Upytėlė.
o aš jau baiginėju bekontūrį
QUOTE(GiedreB @ 2007 02 11, 10:59)
naca, aš sužavėta
čia rėminta su porėmiu. žinoma, pati -rėmintojai turbūt labai brangiai paimtų. kaip tai padaryti apšvietė Geguževasaris - labai jai ačiū. o kaip rėminti be porėmio, rašė Upytėlė.
o aš jau baiginėju bekontūrį
na štai ir mano bekontūris . šiaip man visai lyg nieko, kol nelyginu su Upytėlės . matau savo klaidų, pvz trūksta potėpių minkštumo, kai kur kaip piešta , bet ko čia norėt iš pirmokėlės.
laukiu jūsų nuomonės, ir labai norėčiau kritikos
laukiu jūsų nuomonės, ir labai norėčiau kritikos