įdėk darbų, gal iš n skarų kokia viena kita tiktų parodyti
QUOTE(g00te @ 2007 01 10, 01:17)
beje, kas naudojant druska, galit pabandyt vietoj druskos lasint acta, veikia panasiai kaip druska ale rastas kitoks.
va
va
o, kaip įdomu, reiks pabandyt ir su actu jau kaip man patinka spec efektai
nusipirkau dažų pakietintoją, su juo nugruntavus ir išdžiovinus sąkė kaip sukvarele jau piešiasi. Reiks bandyt. Tik kad niekaip neprieina rankos apsiūt skarelės
ai, dar pasiguosiu - tekstilininkų gildija organizuoja visokius kursus, tapybos ant šilko visokių technikų - rytietiška, tailando lyg dar kažkas nepamenu. Nu jau taip užsinorėjau, bet su vaiku nepriėmė jis pas mane dar žinduklis, negaliu 7 valandom palikt (kursai 6 valandas vyksta). Aš juos tai suprantu aišku, nu bet kaip man abydna
ačiū kad išklausėt
QUOTE(MELDA @ 2007 01 10, 09:04)
įdėk darbų, gal iš n skarų kokia viena kita tiktų parodyti
kokios 5 skaros iskeliavo kaip kaledines dovanos, nespejau net fotkiu pasidaryt ale buvo tokios klimtiskos. liko dar viena nepadovanota (idesiu neuzilgo fotkes) ir naujos pradetos piest. ir dar ideju pilna galva.
QUOTE(Siggy @ 2007 01 10, 13:03)
o, kaip įdomu, reiks pabandyt ir su actu jau kaip man patinka spec efektai
nusipirkau dažų pakietintoją, su juo nugruntavus ir išdžiovinus sąkė kaip sukvarele jau piešiasi. Reiks bandyt. Tik kad niekaip neprieina rankos apsiūt skarelės
ai, dar pasiguosiu - tekstilininkų gildija organizuoja visokius kursus, tapybos ant šilko visokių technikų - rytietiška, tailando lyg dar kažkas nepamenu. Nu jau taip užsinorėjau, bet su vaiku nepriėmė jis pas mane dar žinduklis, negaliu 7 valandom palikt (kursai 6 valandas vyksta). Aš juos tai suprantu aišku, nu bet kaip man abydna
ačiū kad išklausėt
ačiū kad išklausėt
o tekstilininku gildija kokiam mieste kursus organizuoja, gal gali ju tel duoti? labai labai norisi, gal nuvaziuociau, nors mano sunaitelis irgi dar mazas, ale gal susitarsiu su MB
Nu mane irgi suintrigavo???? Jei jie kazka naujo, o ne tapybos pradziamoksli...
ne pradžamokslis, nors turi ir jį. Brangokos kiek paskaitos, po 100Lt, bet nedidelės grupės ir 6 val paskaita vyksta.
www.tdg.lt tikiuos neišmes manęs už reklamą
www.tdg.lt tikiuos neišmes manęs už reklamą
Kaip miela
nu tikrai labai
aš savo akušerei irgi šį pirmą savo darbelį padovanojau
aš savo akušerei irgi šį pirmą savo darbelį padovanojau
QUOTE(Siggy @ 2007 01 11, 08:38)
ten kur spalvytes liejasi tai liabai grazu man, ta oiranzine ir geltona
super
reikia kelt temą žiūriu
QUOTE(Siggy @ 2007 01 17, 20:21)
reikia kelt temą žiūriu