Jau mačiau, Sigy. puikus , tikrai tobulėji .
o ką, ar tos nuostabiosios aguonų skarelės neėmė ?
QUOTE(naca @ 2006 11 27, 18:37)
Jau mačiau, Sigy. puikus , tikrai tobulėji .
neėmė
ant plono šilko labai piešiau - šifono, ir nelygiai juoda spalva pasidengė - matos kur ištiesta skara. Aš tuos kontūrus su auksiuku apvedžiojau, man gražu, o užsakovei nepatiko nieko, jei neparduosiu, pati nešiosiu
mat kaip. matyt per pigiai darai .tik neliūdėk , užtat buvo galimybė tobulintis
Papildyta:
tai geriau didelį foną specialiai padaryk nelygų - druskos pabarstyk ar vandeniu papuršk
Papildyta:
tai geriau didelį foną specialiai padaryk nelygų - druskos pabarstyk ar vandeniu papuršk
Kurios neeme, kur buvo idetos Siggy, tavo nuotraukos su aguonomis juodame fone? Man tai labai patiko ta skarele. Manau tikrai ji ras savo kliente!!!
QUOTE(naca @ 2006 11 27, 21:01)
mat kaip. matyt per pigiai darai .tik neliūdėk , užtat buvo galimybė tobulintis
Papildyta:
Papildyta:
kažką reiks galvot, tik bijau, kad perdaug marga nesigautų
QUOTE(kazyte @ 2006 12 03, 12:44)
Kurios neeme, kur buvo idetos Siggy, tavo nuotraukos su aguonomis juodame fone? Man tai labai patiko ta skarele. Manau tikrai ji ras savo kliente!!!
ačiū Kazyte skara ta pati
Papildyta:
įsidėsiu ir čia
QUOTE(Siggy @ 2006 12 03, 14:21)
kažką reiks galvot, tik bijau, kad perdaug marga nesigautų
Papildyta:
įsidėsiu ir čia
Papildyta:
įsidėsiu ir čia
Siggy! Saunuole - tuo mes ir skiriames nuo masinu, kad fona sugebam padengti nelygiai! O masina ar kompa reikia programuoti, ir taip galima prileisti kruvas vienodu darbu, o tai kas padaryta rankomis - nelygaus - tai ir yra zavu! Kiekviena karta kitaip r nepakartojamai:) Beje, pas mane irgi klientes is karto paklausia - kaip bus , jei nepatiks??? As is karto pasakau - ne problema, juk ne as nesiosiu, taigi, zmogui visuomet palieku pasirinkimo teise, ir cia tikrai ne fonas kalatas, o tiesiog skirtingi matymai:) Tai kas vienam - kitam
Siggy, man tas paveiksliukas labai "širdį griebiantis", toks švelnus, akiai malonus .
QUOTE(upytele @ 2006 12 03, 15:01)
Siggy! Saunuole - tuo mes ir skiriames nuo masinu, kad fona sugebam padengti nelygiai! O masina ar kompa reikia programuoti, ir taip galima prileisti kruvas vienodu darbu, o tai kas padaryta rankomis - nelygaus - tai ir yra zavu! Kiekviena karta kitaip r nepakartojamai:) Beje, pas mane irgi klientes is karto paklausia - kaip bus , jei nepatiks??? As is karto pasakau - ne problema, juk ne as nesiosiu, taigi, zmogui visuomet palieku pasirinkimo teise, ir cia tikrai ne fonas kalatas, o tiesiog skirtingi matymai:) Tai kas vienam - kitam
ačiū už palaikymą, net lengviau pasidarė
QUOTE(naca @ 2006 12 03, 15:25)
Siggy, man tas paveiksliukas labai "širdį griebiantis", toks švelnus, akiai malonus .
labai mielas įvertinimas
Labai gražu
o kur jus perkate tokius remelius, kuriuos po to dažote?
o kur jus perkate tokius remelius, kuriuos po to dažote?
QUOTE(GiedreB @ 2006 12 03, 19:14)
aš tai Kaune, Vilniuje nieko nežinau
o Kaune turiu jau pamėgtą parduotuvę Zamenhofo g.
o kiek kainuoja rėmelis šilkuo toks metalinis , ant kurio apsitempia darbelis, ir kokiu ten principu prisitvirtina?
Kur gauti spalvotų kontūrų? Meno mūzoje yr tik permatomi ir blizgantys
(auksiniai, sidabriniai ir panašūs). Ar būna žalių, raudonų, mėlynų... ?
(auksiniai, sidabriniai ir panašūs). Ar būna žalių, raudonų, mėlynų... ?