, nebent dar Zamenhofo gatvėlj, dailininkų prekėse, audiniuose-brangesnis.
aš irgi pabandžiau pirmą kartą Nutapiau skarelę Nors pirmas blynas gana prisvilęs, bet labai mielas ir man visai patiko .
Nusipirkau 4 pagrindines spalvas, bet visai nemoku ju maišyti , net nesuprantu kaip tai techniškai daryti , gal kas galėtų smulkiau paaiškinti
Nusipirkau 4 pagrindines spalvas, bet visai nemoku ju maišyti , net nesuprantu kaip tai techniškai daryti , gal kas galėtų smulkiau paaiškinti
tai kad jokios ten technikos nereikia, sumaišai pvz kokiam indely (aš naudoju ledukų šaldymo formelę) raudoną su geltoną ir gauni oranžinę. ir viskas
tai gal ir mums parodysi kas išėjo
tai gal ir mums parodysi kas išėjo
labai netgi valgomas blynas, skanus
SUPER! darbeliukas! Taip ir toliau!
Labai liuksiska pamoka. ACIU!!!
pabandžiau lieti spalvas, tai dabar tik raibuliuoja, net viryklę valydama pamačiau, kad spalvos gražiai susiliejo (puodas ''išbėgo'')
QUOTE(MELDA @ 2006 11 18, 00:20)
pabandžiau lieti spalvas, tai dabar tik raibuliuoja, net viryklę valydama pamačiau, kad spalvos gražiai susiliejo (puodas ''išbėgo'')
o kaip tu liejai?
QUOTE(LYLY @ 2006 02 18, 11:43)
Sveikutės
Man irgi begalo patinka ši technika, beje Vilniuje Meno mūzoje dažai truputi pigesni, nei Cvirkos gatvėje
Man irgi begalo patinka ši technika, beje Vilniuje Meno mūzoje dažai truputi pigesni, nei Cvirkos gatvėje
O kur ta Meno mūza?