Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate svetimiems palaikyti vaiką?

labai nenoriai tai darau ir tai jei prasu tu namu seimininkai biggrin.gif
Atsakyti
Manau nereikia labai jau šizofrenija susirgti. Žinoma, galima paprašyti svečių ar giminaičių, kad nusiplautų rankas, jei protingi žmonės, manau, supras.
Atsakyti
kol buvo visai mazyte, tai daviau tik seneliams, nes bijojau, kad kiti ne taip paims, dar netycia kazka padarys, ar neduok dieve ismes unsure.gif ir pakenks mano mazylei verysad.gif o dabar mums jau 8 men ir stengiuosi duoti visiems kas tik papraso rolleyes.gif duodu todel, kad ji bendrautu su visais ir zinotu, jog kiti zmones jai nieko blogo nepadarys ir po to nebijotu kiekvieno uzkalbinancio. kol kas ji puikiai jauciasi pas kitus ant rankyciu thumbup.gif
Atsakyti
kazkaip mus kas lanke ne lb ir prase palaikyti g.gif tai pati ir nesiulau biggrin.gif seneliai paima palaikyti, nors panyte mano ne lb ir nori buti kitose rankose biggrin.gif
Atsakyti
duodu palaikyti, tik mano sunytis nelabai jau ant svetimu ranku nori buti.
Atsakyti
Neduodu, nes labai judrus, vos patys galim nulaikyti, o paduotum kokiam žiopliui ir išmestų biggrin.gif Nėra reikalo dalinti svetimiems.
Atsakyti
Jei pazystami paklausia ar gali panesioti, tai visada pasakau, kad nusiplautu rankas ir tegu nesioja kiek tik nori. Mano mazylis nuo to tik labiau dziaugiasi biggrin.gif O rankas visiems siulau plauti, kad neprikibtu koks nors roto virusas ar pan.
Atsakyti
gerai,kad paklausia,ar gali panesioti,o kiti tiesiog ziuri ziuri pasilenke,o paskui paima ir paglosto zanda,paliecia burnyte(ale :uj uj kokios mazos lupytes),yra naglu tetu ,kurios ir neklause vos is vezimo vaiko netraukia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulux @ 2011 02 22, 20:40)
na man l.sunku savo dvieju menesiu lelyte duoti kam palaikyti,isskyrus teti,aisku...man visad "vaidenasi",kad kiti ranku nenusiplove(arba nepakankamai nusiplove tongue.gif ),kad ne taip laiko ar uzsiziopsoje ismes ant zemes ir t.t..Geriausia paciai laikyti,o kitiems leisti pakalbinti ar kaip kitaip "pasidziaugti"...suprantu,kad kartais per daug taip "saugau",bet cia turbut taip motules gamtos suredyta,kad vaikeli visada apsaugot norisi nuo esamu ar tik issivaizduojamu pavoju..kartais bandau "prisiversti" kokiai tetai ar dedei leisti pasupuoti,bet tokiais atvejais man toks jausmas,kad kas sirdies dalele is manes isplese ir nesa kazkur tolyn...paskui l.gera,kai jau "sugrazina" vaikeli wub.gif ...

Dieve, as lygiai taip pat jauciuosi..smile.gif ypac kol buvo pirmi menesiai. Dabar mums jau 5men.,tai ta didele panika jau po truputi dingsta smile.gif
Atsakyti
Duodu tik geriems zmonems, jei as zmogaus nemegstu, tai tokiam neduodu. o duoti reikia, nes paskui vaikiukas bijos zmoniu...
Atsakyti
Pirmais mėnesiais duodavau tik ekstra atveju kitiems žmonėms pvz. kai reikėdavo kur nors išlėkti, o vyro nebūdavo namie, tai kartais palikdavau močiūtėm pažiūrėt. O šiaip mano toks nusistatymas, kad vaikai tai ne daigtai, nei aš svetimus imu nešiot, nei noriu, kad mano vaiką kas imtu kol jis visiškai mažas ir negali išsakyt savo nuomonės, dabar kai paaugęs , tai leidžiu paimt ant rankų jeigu vaikas parodo norą eit tik prieš tai žinoma būna reikalavimas švarių rankų ir griežtas nurodymas nematinti vaiko, nes yra tokių žmonių, kurie mėgsta iškart kišt vaikui saldainių, sausainių ar net svogūnų doh.gif
Atsakyti
sveiki, as tai duodu palaikyti visiems, kas tik nori. tuo tarpu apti galiu atsipusti ir ramiai akza nudirbti:) nematau tame jokios problemos:)
Atsakyti