Na nepazytamui nai ni ni neduodu, bet tam zmogui kuri mato reciau mano mergina visada duodu, tik beda ta kad po gulejimo ligoninei, mergina mano labai jau bijo visu nepazystamu, iskrto verkia, isgazdino ja matyt ten labai, tai sunkiai ir eina pas nepazystamus
Tikrai ne. O ir net nepatinka kai svetimi lenda su savo utiutiu
Man tai pikta kai draugės pačios turinčius savo jau kelių metų vaikučius ateina iš parduotuvės ar šiaip ir neplautom rankom puola čiupinėt vaiko pirštukus, kuriuos jis nuolat kiša į burnytę, o jei paprašau kad nusiplautų rankas, tai dar labai piktu žvilgsniu į mane pasižiūri nejaugi jos ir su savo vaikučiais rankų nesiplaudavo? ypač po parduotuvės ir pinigų čiupinėjimo...
QUOTE(wwwww @ 2010 10 26, 23:12)
Man tai pikta kai draugės pačios turinčius savo jau kelių metų vaikučius ateina iš parduotuvės ar šiaip ir neplautom rankom puola čiupinėt vaiko pirštukus, kuriuos jis nuolat kiša į burnytę, o jei paprašau kad nusiplautų rankas, tai dar labai piktu žvilgsniu į mane pasižiūri nejaugi jos ir su savo vaikučiais rankų nesiplaudavo? ypač po parduotuvės ir pinigų čiupinėjimo...
O ka jus darote parduotuveje, jei vaikas verkia? Neimat ant ranku, neciupinejat, ar pirmiausia su verkianciu vaiku lekiat i tualeta nusiplauti ranku?
As niekada neprasiau nusiplauti ranku draugu pries imant vaika. As pati ne visada nusiplaunu, nes neturiu galimybes, jei vaikas verkia. Aisku, mano mazoji sveika. Jei ji butu silpna, daug serganti ar neisnesiotuke, tada gal butu kitaip, gal tikrai labiau saugociau nuo visu bakteriju.
Be abejones as ji paimu ant ranku, bet paemimas ant ranku ir rankuciu tiesiogiai ciupinejimas skirtingi dalykai
QUOTE(shokoladas123 @ 2010 10 19, 12:53)
Tikrai ne. O ir net nepatinka kai svetimi lenda su savo utiutiu
Draugams, giminėms savaime aišku, kad duodu, jei nori. Kvailai atrodyčiau jei neduočiau, na nebent jie serga. Be to vaikas pats labai tiesia rankas, kad ji paimtų.
Mums dar tik 6sav. Tikrai dar niekam nedaviau palaikyti Na tik mociutems
Hmmm, nelabai suprantu temos pavadinimo esmę
Ką turite galvoje, rašydama "svetimiems" - visiškai svetimus žmones, sutiktus gatvėje ar tiesiog ne šeimos rato žmones?
Jeigu pirmasis variantas, tada, sorry, bet jūsų klausimas kvailas - negi dabar praeiviai jūsų prašys palaikyti vaiką
Jeigu antrasis variantas - žinoma! Juk ir draugai, ir giminės, atėję aplankyti lėliuko, to nori ir nematau čia nieko blogo
Vienž, kaip pasakytų "Dviračio šou" blondinės - klausimas ne į temą
Ką turite galvoje, rašydama "svetimiems" - visiškai svetimus žmones, sutiktus gatvėje ar tiesiog ne šeimos rato žmones?
Jeigu pirmasis variantas, tada, sorry, bet jūsų klausimas kvailas - negi dabar praeiviai jūsų prašys palaikyti vaiką
Jeigu antrasis variantas - žinoma! Juk ir draugai, ir giminės, atėję aplankyti lėliuko, to nori ir nematau čia nieko blogo
Vienž, kaip pasakytų "Dviračio šou" blondinės - klausimas ne į temą
Musu artimieji jau ismokyti,kad tik atvaziave turi begt plaut ranku O svetimiems kam ta vaikuti dalinti?