ech jum gerai,pas mene neikas neciupo,visi bijojo net mama mano bijojo paimtti(pasiaiskinimas"pamirsau,kaip vaika laikyti reikia") bet nieko paturejo mama ant ranku anukeli visa savaite,liudna man buvo pasijutau nereikalinga,bet tik maziukas susijaudindavo ar vergdavo iskart verzdavosi pas mane,tai guode
maniskis, tai toks rankinukas, tai taip dziaugiuosi, kai ji paima mama mano ant ranku tik prosenele kai paeme ji ant ranku taip pasitikedama savim, tai jausmas ne koks buvo. neisdrisau papriestaraut...
Bet kokiem zmoniem neduodavau ir neduodu,o pazystamiems tai taip...
Tiesa viena karta,viena senai matyta klasioke,kurios tiesa pasakius nelabai ir megau,priejo pradejo kalbint vaika,paklause ar gali paimt,kaip ir sutikau,kazkaip negi atsakysiu Kaip kele is vezimo,tada kudikiukui kokie 10 men. buvo,tai vos neismete
Siaip tai nemegstu,kai kas nors ja jama,ar glosto,velniai zino kur anksciau rankos buvo,o cia kudikiukui veida liecia...
Tiesa viena karta,viena senai matyta klasioke,kurios tiesa pasakius nelabai ir megau,priejo pradejo kalbint vaika,paklause ar gali paimt,kaip ir sutikau,kazkaip negi atsakysiu Kaip kele is vezimo,tada kudikiukui kokie 10 men. buvo,tai vos neismete
Siaip tai nemegstu,kai kas nors ja jama,ar glosto,velniai zino kur anksciau rankos buvo,o cia kudikiukui veida liecia...
manau reik kratytis perdetos paranojos...juk nelaikysi vaiko uzdarius nuo visu ir prileisdama tik teti ir senelius bei pora draugu...
kaip kazkas pakomentavo,is jusu isaugs tikrai piktos anytos,kurioms atrodys,kad suneliai issirinko netinkamas zmonas.
kaip kazkas pakomentavo,is jusu isaugs tikrai piktos anytos,kurioms atrodys,kad suneliai issirinko netinkamas zmonas.
QUOTE(Reika @ 2007 05 30, 10:46)
manau reik kratytis perdetos paranojos...juk nelaikysi vaiko uzdarius nuo visu ir prileisdama tik teti ir senelius bei pora draugu...
Visai normalu, kad neduodate betkam vaiko, juk mazas, o kai uzaugs,gal taip nebesielgsit, juk didelis vyras bus
Mes tai neduodavome svetimiems paplaikyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 05 30, 11:48)
Visai normalu, kad neduodate betkam vaiko, juk mazas, o kai uzaugs,gal taip nebesielgsit, juk didelis vyras bus
O tai kas yra tas bet kas? Temos pradžioje minima tikra teta, kuriai neduodama vaikelio palaikyti. Tai ar čia svetimas žmogus? Niekas gi nesako, kad pirmam pasitaikiusiam reikia kišti vaiką - imk, palaikyk
QUOTE(laukinukė @ 2007 05 30, 12:44)
O tai kas yra tas bet kas? Temos pradžioje minima tikra teta, kuriai neduodama vaikelio palaikyti. Tai ar čia svetimas žmogus? Niekas gi nesako, kad pirmam pasitaikiusiam reikia kišti vaiką - imk, palaikyk
Bet kas tai visi svetimi zmones, gana tolimi giminaiciai ir ne itin artimi draugai (ypac tie,kuriu nelabai megstam ) Galu gale ir ta teta, jei ji iki tol 10metu akyse nesirode, o paskui atvaziavo ir praso palaikyt,tai as dar suabejociau
Mes su vyru irgi nemėgstam, kai kas nors iš svetimų nori palaikyti mūsų mažę todėl niekam jos ir nepalikinėjam, visur kartu
Kiek as supratau, svetimas zmogus - ne sios seimos narys. T.y. jeigu yra tetis, mama ir vaikas, tai jau skaitosi seima, ir jie vieni kitiems nera svetimi. Taciau jau teta, mociute, dede ir t.t. skaitosi "svetimi" sios seimos atzvilgiu... na zodziu...
QUOTE(Angel99 @ 2007 05 30, 14:30)
Kiek as supratau, svetimas zmogus - ne sios seimos narys. T.y. jeigu yra tetis, mama ir vaikas, tai jau skaitosi seima, ir jie vieni kitiems nera svetimi. Taciau jau teta, mociute, dede ir t.t. skaitosi "svetimi" sios seimos atzvilgiu... na zodziu...
Baisus baisus tada tas svetimų pasaulis Išeis mama su tėčiu į darbą ir teks tarp tų svetimų gyventi.
Šiaip mano santykiai su vyro puse gerokai ne kokie, bet močiutė vaikui yra močiutė, o teta yra teta. Gal pvz. jos labai gerai sutars, tai kodėl turėčiau jau nuo kūdikystės primesti žmogui savo požiūrį. Tegul pati supranta, gera jai bendrauti ar ne.
Svetimiems, t.y. ne seimos nariams ir artimiausiems giminaiciams, neduodu palaikyti. Deja, pasitaiko tokiu zmoniu, kurie neatsiklause liecia mano vaika, ar ima uz rankutes.... tada pasidarau panasi i uzsiutusia raganose arba tigre. Daugiau mano vaiko tie zmones nebeliecia.