Kazkaip paciai keista pasidare-kad niekas nesipuola vaiko paimti palaikyti Drauges pora kartu buvo paemusios,tai stebejo tiesiog mane is tolo,reakcijos jokios.Na,diedukai kai ima,tai normalu gi.Bet taip jau tikrai svetimi neima
Putlutes atvejis man tai sukele tokia reakcija -
mano vaikelis kol dar toks maziukas, tai nepatyre dar svetimu zmoniu ranku (isskyrus kliniku personalo ir seneliu), nes mes paprasciausiai apribojome lankytoju vizitus pirmus 2 menesius, uztenka manau mazyliui ir savo tevu bakteriju ir taip toliau, nors ir kaip stengiames plauti rankas, rubus, patalyne, kudikio reikmenis, taciau pirmas 2 savaites akytes labai traiskanojo, todel manau visi supranta, kad kol mazas vaikas, o dar ir toks kalendorinis metas uz lango, kai siaucia virusai ir ligos, jam uztenka savo teveliu ranku, kai paaugs - leisime pasidziaugti juo ir kitiems
Maniske tai pati nebesiduoda niekkeno laikoma, tai klausymu nekyla
o vat mano grazuole jau isaugo turbut is to amziaus, kai galejo ir norejo tik pas mama ant ranku buti mielai buna ant ranku ir pas mano draugus ir pan...
QUOTE(Raselelyte @ 2009 11 02, 16:46)
o vat mano grazuole jau isaugo turbut is to amziaus, kai galejo ir norejo tik pas mama ant ranku buti mielai buna ant ranku ir pas mano draugus ir pan...
o nuo keliu menesiu taip noriai prdejo but pas kitus?
QUOTE(Raselelyte @ 2009 11 02, 15:46)
Mano irgi mielai buna , pasidairo kartais aras esu, bet siaip be problemu
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 11 02, 17:41)
Mano irgi mielai buna , pasidairo kartais aras esu, bet siaip be problemu
keista, nes musu mazyliai beveik vieno amziaus... maniske taij ojoj kaip kakaryne paleidzia
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 02, 17:13)
keista, nes musu mazyliai beveik vieno amziaus... maniske taij ojoj kaip kakaryne paleidzia
o pas jus daug sveciu lankose? Pas mane tai sesuo, mama, anyta daznai uzeina, savaitgaliais draugai, mes patys ji visur tempiam (rugseji buvom Kretoje). Tai gal del to Su mano mama arba anyta pasilieka, buvo kelis kartus su vyru dviese isvaziave po 3 d.
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 11 02, 18:22)
o pas jus daug sveciu lankose? Pas mane tai sesuo, mama, anyta daznai uzeina, savaitgaliais draugai, mes patys ji visur tempiam (rugseji buvom Kretoje). Tai gal del to Su mano mama arba anyta pasilieka, buvo kelis kartus su vyru dviese isvaziave po 3 d.
pas mus irgi pastoviai judejimas vyksta... stengiames maziuke visur kartu imtis, bet vistiek... tik kasnors (ne as ir ne MB) uzkalbna ar paliecia ir dudos pas vaika
o vienos su MB negaliu jos isleisti, nes maitinu pati, tai vat visur su maziuke mes kartu... gal del to taip beprtiskai ir prisirius prie manes... net jau liguistai sakyciau...
paima svetimi, kolkas jai patinka, kai nesioja, o kaip toliau bus, tai nezinia
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 11 02, 16:35)
o nuo keliu menesiu taip noriai prdejo but pas kitus?
Nuo kokiu 8 menesiuku tik....
QUOTE(Raselelyte @ 2009 11 03, 15:31)
Nuo kokiu 8 menesiuku tik....
tai gal ir mes isaugsim