Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate svetimiems palaikyti vaiką?

duodam visiems,o ka daryti nori ir jie palaikiti bigsmile.gif
Atsakyti
saviem ir draugam-be problemu,kol dar maza ramiausiai buna pas kitus,o kai paaugs,pati pasirinks mirksiukas.gif
Atsakyti
As gal ir duociau palaikyti, bet ne visi mano draugai nori ir moka, ne pas visus sunelis eina tongue.gif
Atsakyti
mano dabar paaugo tai mielai bendrauja pas mamytes drauges ant ranku mirksiukas.gif kaip bus veliau nezinau ax.gif

user posted image

Atsakyti
Zinoma duodu,o ko neduoti, svarbu, kad vaikui patinka
Atsakyti
QUOTE(linusha @ 2008 04 22, 17:38)
Zinoma duodu,o ko neduoti, svarbu, kad vaikui patinka

kol mazas tevai sprendzia kam duoti,kam ne...dabar mano suneliui 1,4men,tai jau pats renkasi su kuo draugauti bigsmile.gif
Atsakyti
Duodavom visiem, o dabar jau ir pats pasirenka, pas ką nori eiti, o pas ką ne wub.gif
Atsakyti
stengiames neduoti schmoll.gif
mane asmeniškai nervuoja net kai vaikas būna močiutėms ant rankų bash.gif:
gal čia motinystės instinktas pas mane taip pasireiškia? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Duodu zmonems,kurie man patinka biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotik: 14 gegužės 2008 - 18:20
Žiūrint, ką tas žodis svetimi reiškia? Jeigu turima omeny, kad svetimi - visi, išskyrus mamą, tėtį, brolį, ar sesę, tai nežinau...
Mums močiutės nėra svetimos - jos ir pabūna su mažiuke, jeigu reikia. O kai pradės lankyti draugai ir giminaičiai, tai tikrai norės mažylę palaikyti ant rankų... Oi, nežinau, kaip čia bus g.gif Pavargs vaikas, manau. Šiaip aš pati tokios nuomonės, kad kai jau vaikas kiek didesnis, jis pats parodo, pas ką ir su kuo jis nori būti, o kol mažuliukas, gal nevertėtų jam "eiti per rankas"...
Atsakyti

Kuomet kudykis dar mazas tikrai nevertetu duoti i rankas. Mano patirtis, atsiminimai labai skausmingi: po gimdymo as praleidau 12 dienu ligininej is ju 6 dienas reanimacijoje, mano naujagymis buvo su mano vyro mama, kuri nuo pat pirmos dienos duris atidarinejo visiems, mat ji negalejo viena susitvarkyti(nekenciu jos uz tai).
Kuomet isejau is ligonines viskas tesese ( teko kuri laika gyventi pas anyta nes as jos ir mano vyro nuomone buvau vis dar nesveika). Tuomet kaip anyta ar kas is sveciu paimdavo vaika ant ranku, as uzsidarydavau vonioje paleizdavau vandeni ir verkdavau.
Bandziau kalbeti su vyru apie tai jokiu sansu, mat pirmagimis, labai didziuojas, nori pasirodyti. Bet viena vakara neiskentus isplesiau vaika is vienos tetules ranku viskas baigesi, grizom su vyru i savo namus, jokiu sveciu. Jauciausi labai laiminga.
Tikrai nemanau, kad vertetu leisti kities duoti palaikyti.
Atsakyti
NA O AS VISAI NEDUODU JOKIOM TETULEM LAIKYTI SAVO MAZOSIOS...
GAL KAI JAU BUS DIDESNE TADA IR DUOSIU PALAIKYTI, BET SIUO MOMENTU ANT RANKU DUODU PANESIOTI TIK MOCIUTEMS, NA AISKU IR TETEI... ax.gif ax.gif
Atsakyti