Kai buvo mazadukryte,paimti galedavovisi,bet nuo 5men,viskas,vaikas tik pas mane ar pas vyra ramus buba Dabar jau metukai,nieka snegali paimti,nei seneliai,nei dedes,nei tetos.Isvysmano vaikui nepatinka,kai kiti ji liecia.Nez kodel taip
Mes duodam savo pupa uoga palaikyti visiems kas tik papraso (draugams, saviems, pazistamiems..., o bele kam is gatves ne).
as pazystamiems visada duodu palaikyti, pasidziaugti mano mazyle... juk ir jai reikia pakeisti akirati, ne vien tik prie mamos ar tevelio buti... o po to uzaugs po mamos sijonu, bus tada blogai, dar zmoniu bijos...
zinoma ,kad duodu palaikyti,bet tai giminaiciai,draugai,nematau nieko cia blogo,o ir vaikuciui i nauda kitu zmoniu demesys,pvz mano mergyte tai isvis bendraujanti,kai nuvaziuojam kur i svecius ar pas sese tai visad duodu,neduociau tai manau kvaile isvadintu .O temos autorei,tai manau ateis toks laikas kai pati noresi ,kad kas pakalbintu ar dometusi tavo leliuku(turiu omeny savus zm.)
Žinoma duodu, tik kai kurie turi ją pirmiau prisipratint, kad eitų ant rankų
visuomet duodu , tik is pradziu stebiu vaiko reakcija i zmogu, nes ne visu jis gali buti palaikomas, jei kas nepatinka tai tuoj tik lupyte patempia ir jau aisku pas ka iskart eina ,o kas tures dar pasipratint, zinoma kalbu tik apie artimus ir draugus , gatveje tikrai neduodu niekam palaikyt.
Žiūrint kas tie svetimi....
mama, patėvis, teta, anyta, brolis- nemanau, kad tai svetimi... O štai draugams nematau reikalo tampyti- iki kokių 4 mėnesiukų net nematau erikalo vaikelį rodyti... tačiau visko pasitaiko. jei kitos nebijo- tegul.
O šiaip- kai suėjo 5 mėnesiukai nematau reikalo drausti. Ji pati atsirenka pas ką nori ant rankų būti pas ką nenori.
mama, patėvis, teta, anyta, brolis- nemanau, kad tai svetimi... O štai draugams nematau reikalo tampyti- iki kokių 4 mėnesiukų net nematau erikalo vaikelį rodyti... tačiau visko pasitaiko. jei kitos nebijo- tegul.
O šiaip- kai suėjo 5 mėnesiukai nematau reikalo drausti. Ji pati atsirenka pas ką nori ant rankų būti pas ką nenori.
labai visoms aciu uz atsakymus dabar galiu pasakyti,kad mano nerimas praejo,matyt kadangi sunus mano pirmas vaikelis reagavai perjautriai ir tikrai kartais bijodavau duoti suneli palaikyti/pasidziaugti
dabar viskas apsiverte aukstyn kojos,sunui jau metukai ir pas ka nori pas ta pats ateina,zaidzia,uzsilipa ant keliu arba atvirksciai-verkia ir nesileidzia lieciamas-jei zmogaus nemegsta
stai ir issisprende mano bedos
dabar viskas apsiverte aukstyn kojos,sunui jau metukai ir pas ka nori pas ta pats ateina,zaidzia,uzsilipa ant keliu arba atvirksciai-verkia ir nesileidzia lieciamas-jei zmogaus nemegsta
stai ir issisprende mano bedos
mielai duodu palaikyt, ji ypač mėgsta kabot jauniems nevedusiems vyrams ant rankų ir mirksėt gudriom akutėm
juokinga, kai jie taip nezgrabnai laiko, bet labai stengiasi
juokinga, kai jie taip nezgrabnai laiko, bet labai stengiasi