Įkraunama...
Įkraunama...

Ar duodate svetimiems palaikyti vaiką?

QUOTE(smagure @ 2007 07 18, 12:28)
As savo vaika duodu tam pas ka vaikas pats eina...

drinks_cheers.gif as irgi taip pat mirksiukas.gif

o siaip tu mamu as nesuprantu kurios neduoda, biski man nesveikai atrodo unsure.gif mano puske tokia buvo doh.gif
Atsakyti
As irgi duodu visiems, tik ne pas visus eina. Ai dar labai nervuoja kai praso vaikai palaikyt, o ju tevai nieko neaiskina unsure.gif Bet vistien neduodu, maza kas unsure.gif
Atsakyti
mes tai irgi duodame savo mazyle paciupineti visiems draugams ir giminems, o tame nematau nieko blogo, dar net geriau, nes ji labai noriai bendrauja su kitais, priptanta ir prie kitu zmoniu, nebuna tik i mamos sijona isikabinus, be to, tada, kai kas nors zaidzia su mazyle, gali nubegti i tualeta, padaryti kavos ar pan-taip daug paprasciau. o ismesti tai nemanau, kad kas ismes, gi ne maziems vaikams duoti palaikyti, o suaugusiems 4u.gif
Atsakyti
Mes savo vaikus duodam palaikyti kitiems, aisku grynai svetimiems ne, bet giminems ir draugams duodam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perla=): 02 rugpjūčio 2007 - 12:00
lotuliukas.gif smile.gif iki menesio niekam nenorejau rodyti,bet MB per visa intery ishsiuntinejo filmukus ir nuotraukas doh.gif ...ash kaip ir problemos nematau...kas vaiku neturi,tas juk ir nelabai jau nori palaikyti ar pan,yra zmoniu,kad tiesiog jauti nepasitikejima,na tai ir neduodi,o shiaip mazuleliai patys kuo puikiausiai jauchia pas ka nori buti,ir ne...ziu kitas tik pro duris i kambari ieina ir vaikas taip kakaryne paleidzia,kad oho-aishku,kad jau smogus ..negeras...o nuo kito tu jo nenukrapshtysi ..tai ka..lai dzxiaugiasi jei tik tam zmogui nelupa barzdos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 05 25, 10:13)
sveikos SM group.gif
norejau paklausti-ar duodat palaikyti savo mazyli giminems,artimiesiems,draugams ir pan?
mes su vyru tai - grieztai Ne.nematau jokio reikalo duoti savo brangenybe visiems tasyti,tuo labiau,kad nesuprantu,kam to reikia?! g.gif palaikyti leidziam tik seneliams.
galbut as per daug kategoriska?...neseniai labai smarkiai susipykau su vyro sese,kad nedaviau jai palaikyti savo mazylio.tai ji baisiai isizeide-Ka tu cia sau leidi?!Ka as tam vaikui ikasiu ar ka?ir t.t...tada as jai pasakiau,kad as savo vaika saugojau 9men,nevalgiau ko negalima,nerukiau,negeriau,pilva glosciau,pas daktarus tampiausi,nesitusinau,stengiaus nepervargt ir t.t.dabar visa diena ji priziuriu,uzpakali plaunu,verkianti raminu ir.t.t.visaip ji saugojau/saugau ir dabar nezadu visiems jo dalinti(tuo labiau,kad niekas manes nepalaike kol laukiausi(man 19m.) tik pora artimuju ir draugu...ir dabar niekas isskyrus mama nepadeda)sakiau:Kai turesi savo vaika galesi duoti visokiems diedams,troleibuse zmonems ir bobutems drebanciomis rankomis!
gal as ir per grieztai,bet man jau atsibodo,kad i mane kaip i motina rimtai neziurima mad.gif
patarkit mamytes unsure.gif

Pyk-nepyk, bet tu tikrai nenormali... Aš dabar suprantu, kad ir vyro sesei gali pavydėti - tikrai ne joje, o tavyje problema.
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2007 05 25, 11:13)
sveikos SM group.gif
norejau paklausti-ar duodat palaikyti savo mazyli giminems,artimiesiems,draugams ir pan?
mes su vyru tai - grieztai Ne.nematau jokio reikalo duoti savo brangenybe visiems tasyti,tuo labiau,kad nesuprantu,kam to reikia?! g.gif palaikyti leidziam tik seneliams.
galbut as per daug kategoriska?...neseniai labai smarkiai susipykau su vyro sese,kad nedaviau jai palaikyti savo mazylio.tai ji baisiai isizeide-Ka tu cia sau leidi?!Ka as tam vaikui ikasiu ar ka?ir t.t...tada as jai pasakiau,kad as savo vaika saugojau 9men,nevalgiau ko negalima,nerukiau,negeriau,pilva glosciau,pas daktarus tampiausi,nesitusinau,stengiaus nepervargt ir t.t.dabar visa diena ji priziuriu,uzpakali plaunu,verkianti raminu ir.t.t.visaip ji saugojau/saugau ir dabar nezadu visiems jo dalinti(tuo labiau,kad niekas manes nepalaike kol laukiausi(man 19m.) tik pora artimuju ir draugu...ir dabar niekas isskyrus mama nepadeda)sakiau:Kai turesi savo vaika galesi duoti visokiems diedams,troleibuse zmonems ir bobutems drebanciomis rankomis!
gal as ir per grieztai,bet man jau atsibodo,kad i mane kaip i motina rimtai neziurima mad.gif
patarkit mamytes unsure.gif

nu nezinau,gal jau per daug tu cia...Kiekviena mama ir uzpakali plauna ir verkianti ramina...Ir man niekas nepadejo.Ir nepadeda.Viena auginu(mb labai retas svecias namie),bet nenoriu vaiko augint siltnamio salygom schmoll.gif Ir palaikyt tikrai leidziu ir draugam ir giminem,ji tik jie nori.Na,tiasa,man meteliu daaaug daugiau....
Atsakyti
kadangi musu turtelis dar gana mazas tai ji laikom tik mes su vyru arba seneliai, kitiem nelabai dar noriu duoti, nepasitikiu, aisku atejusiems draugem ir artimiesiam, jei papraso palaikyti daudu, bet jokiu tampymu, kaip cia kazkas issireiske, nera
Atsakyti
na mano maziu tai svetimi ar pan. dar ne syk nelaike, nes aplink ji tik savi ax.gif nebent kai draugai papraso duodu, tik pries tai dar parodau kaip taisyklingai laikyti mirksiukas.gif nes nevisi galvyte saugo..
Atsakyti
Nu čia geras, kas per pavydas neduot leliaus palaikyt... ax.gif nešneku apie savaitės ar mėnesio, bet jau kai visas lialia tai kodėl ne, tik smagiau. Atsimenu kažkada dar kai mokyklą lankiau, nuėjom pas klasioką, o jis broliuką mažą turėjo. Tai atsinešė, rodė, davė palaikyt, panešiot ir t.t. o mama net nelindo, tik atėjo pavaišint ir matėsi, kad džiaugiasi, juk taip užsiima su jos mažuoju... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ash_taippat @ 2007 08 02, 16:42)
o shiaip mazuleliai patys kuo puikiausiai jauchia pas ka nori buti,ir ne...ziu kitas tik pro duris i kambari ieina ir vaikas taip kakaryne paleidzia,kad oho-aishku,kad jau smogus ..negeras...o nuo kito tu jo nenukrapshtysi

drinks_cheers.gif Pas mus lygiai tas pats, pvz anytą tik pamato iškart paleidžia kakarynę, ir taip nuo pat gimimo, o jei mano tėtis paima, tai ką tu, net mamos nereikia wub.gif lotuliukas.gif

O šiaip aš nesuprantu, kodėl neduot palaikyt vaiko schmoll.gif ir absoliučiai niekam, net vyro sesei blink.gif Manyčiau mamyei biški pogimdyvinė depresija ar pan...
Mano vyro brolienė tai išvis neduodavo į vaiką niekam net pažiūrėt iki metų doh.gif Trenkta kažkokia g.gif
Atsakyti
Neduodu tiems, kurie man nepatinka schmoll.gif
Tiesiog pasakau, kad dabar negalima, nes vaikas pavarges/miega/kt. Na, sugalvoju ka nors pagal situacija ax.gif
Tiems, kurie man simpatiski, "geriems zmonems" duodu, tik is pradziu prakontroliuoju, kad nusiplautu rankas blush2.gif
O maziuls tai kaip ir as, jauca, kas "gerietis", o kas "blogietis" thumbup.gif
Atsakyti