Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

QUOTE(wetta @ 2007 09 18, 15:40)
na darzelis gal ir atrodo neblogai,bet jau direktore,tai kai mes buvom tai pasirode bjauri boba,kuri vos neisvijo musu is darzelio atseit vietu nera,nors priklausem pagal gyv.vieta,kita diena perskaiciau kad prieme kita mama,nu idomiai cia jinai.jinai net neleido uzpildyt mums prasymo,zodziu isejau su asarom,nes taip nuzemino,o vyras kai nuejo tai greit prasyma prieme,bet pradejo jau sukt ratus atseit darzelis mazai paramos gauna ir t.t na zodziu ir aciu dievui kad nelankysim sito darzelio,nes jei direktore tokia,tai ko tiketis is kitu.be problemu prieme kitas darzelis,ir po pokalbio su direktore supratau,kokiu is tikruju buna mzloniu zmoniu.

net keista skaityti, taip lyg apie du skirtingus zmones snekama butu, nu kiek teko bendrauti su direktore, nieko blogo negaleciau pasakyti, , o kad darzeliuose padetis nekokia su finansavimu tai gi visi zino, ir jai kas gali kuo padeti, tai kodel gi ne smile.gif , as asmeniskai nei lito nesu davus, bet padejus savo rankomis smile.gif ax.gif

truksta takto abiems mamytems ir mamučiukas ir Lambardzini, labai verysad.gif tokius pasisakymus skaityti
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2007 07 05, 08:50)
na ir mes uzsiraseme i si darzeli, planuojam nuo kito rugsejo eiti, jei viskas gerai  tongue.gif

ar patenkinti siuo darzeliu teveliai  blush2.gif

Lupipita,aš jau antrajį savo bernelį pradėjau vesti į šį darželį,tai galiou pasakyti kad esu tikrai patenkinta thumbup.gif
Mano vyresnysis 4 m lankė šį darželį pas aukletoją Ireną,nežinau gal nuo vaiko priklauso,bet maniškiui ji visai patiko.Manau kad didžiausias problemas iškelia patys tėvai,su savo baimėm ,kaip ten tam vaikui bus darželyje.Aš žiuriu pagal savo vaikus,jei jiem gerai reiškiasi ir man gerai,juk tarkim gali tėvams nepatikti auklėtoja o vaikui visai patiks biggrin.gif .
Viduriniukas dar tik nuo rugsėjo eina,bet eina tikrai noriai thumbup.gif ,jo auklėtoja Lina thumbup.gif
Beje jau užrašiau ir mažąją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 10 30, 09:13)
net keista skaityti, taip lyg apie du skirtingus zmones snekama butu, nu kiek teko bendrauti su direktore, nieko blogo negaleciau pasakyti, , o kad darzeliuose padetis nekokia su finansavimu tai gi visi zino, ir jai kas gali kuo padeti, tai kodel gi ne smile.gif , as asmeniskai nei lito nesu davus, bet padejus savo rankomis smile.gif ax.gif
truksta takto abiems mamytems ir mamučiukas ir Lambardzini, labai  verysad.gif tokius pasisakymus skaityti

tikrai,man irgi keista,pasirodo kai kurie zmones turi "kaukes",aisku labai malonu kad ji jums patiko ir visa kita,na bet meluoti tikrai jokio tikslo man cia nera,tuo labiau ne as viena apie jos "malonuma" rasiau.
o del finansavimo aisku nesame kvaili irgi zinome ta padeti darzeliuose,tuo labiau ir ne ubagai esam - paremtume,bet cia buvo grazus kysio prasymas,taip kad cia du skirtingi atvejai,tiesiog nenoriu cia leistis i smulkmenas.
esame laimigi kitam darzelyje ir direktore mus su malonumu prieme,tad linkiu visoms atrasti tai kur jusu vaikui geriausia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wetta: 31 spalio 2007 - 15:12
QUOTE(Betty @ 2007 10 31, 14:57)
Lupipita,aš jau antrajį savo bernelį pradėjau vesti į šį darželį,tai galiou pasakyti kad esu tikrai patenkinta thumbup.gif
Mano vyresnysis 4 m lankė šį darželį pas aukletoją Ireną,nežinau gal nuo vaiko priklauso,bet maniškiui ji visai patiko.Manau kad didžiausias problemas iškelia patys tėvai,su savo baimėm ,kaip ten tam vaikui bus darželyje.Aš žiuriu pagal savo vaikus,jei jiem gerai reiškiasi ir man gerai,juk tarkim gali tėvams nepatikti auklėtoja o vaikui visai patiks biggrin.gif .
Viduriniukas dar tik nuo rugsėjo eina,bet eina tikrai noriai thumbup.gif ,jo auklėtoja Lina thumbup.gif

o tai smagu girdeti thumbup.gif , tikrai samgu kad jusu abu berniukai noriai lanko, tikiuos ir maniskis nuo rudens nesipriesins ir jam patiks rolleyes.gif
aciu uz gerus atysiliepimus, kazkaip net ramiau pasidare blush2.gif , nes tikrai kartais pacios perdedam del tos baimes ar patiks ar neverks ar noriai eis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Betty @ 2007 10 31, 13:57)

Betty, musu vaikai i ta pacia grupe eina. Super aukletojos thumbup.gif Maniske eina su dziaugsmu. Savaitgali atsikelia ir sako einam i darzeli bigsmile.gif Sako ten yra Luka ir kita Luka biggrin.gif ir visus kitus vaikus isvardina.
Atsakyti
O sakykit ar ukmerges gatve priklauso siam darzeliui?
o is kur suzinoti kuriam darzeliui tavo gatve priklauso?
Atsakyti
Šiam darželiui Ukmergės g. tikrai nepriklauso. Reiktų pasiskambinti į švietimo sk. arba nueiti į jums patinkantį darželį ir pasidomėti kaip ten su vietom ir ar jūs priklausot pagal gyv. vietą.
Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2007 11 04, 21:17)
Betty, musu vaikai i ta pacia grupe eina. Super aukletojos  thumbup.gif  Maniske eina su dziaugsmu. Savaitgali atsikelia ir sako einam i darzeli  bigsmile.gif  Sako ten yra Luka ir kita Luka  biggrin.gif  ir visus kitus vaikus isvardina.

Vienas Luka- tai mano biggrin.gif
Gaila kad aukletojai Linai su sveikata negerai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(puzzle @ 2007 12 06, 12:01)
Vienas Luka- tai mano biggrin.gif
Gaila kad aukletojai Linai su sveikata negerai verysad.gif

Kaip faina thumbup.gif
O kas Linai su sveikata? g.gif Gali i az parasyt? Gal buvai susirinkime ir gali parasyti ka ten nutaret, nes labai mazai ka zinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ra$a: 08 gruodžio 2007 - 15:40
Sakykit, prasau, ar direktore, priemusi prasyma visoms tikino, jog grupes jau suformuotos ir laisvu vietu greiciausiai nebus.. g.gif Gal kas zinote kokiu patarimu, ka daryti, kad ju "atsirastu".. Buciau labai dekinga, nes nuo rugsejo planuojame eiti i si darzeli, bet nera tikrai aisku, ar pavyks patekti..
Atsakyti
QUOTE(zemyna123 @ 2008 01 30, 13:14)
Sakykit, prasau, ar direktore, priemusi prasyma visoms tikino, jog grupes jau suformuotos ir laisvu vietu greiciausiai nebus..  g.gif Gal kas zinote kokiu patarimu, ka daryti, kad ju "atsirastu"..  Buciau labai dekinga, nes nuo rugsejo planuojame eiti i si darzeli, bet nera tikrai aisku, ar pavyks patekti..

O kada jus neset prasyma? Dabar ar seniau? Siaip kiek zinau grupes galutinai formuoja geguzes menesi, o ne sausi... blink.gif Mes nesem prasyma rugpjucio men, tai sake kad jau esam ant ribos ir tipo nieko nepazadejo. Gal ji jums ta ir norejo pasakyti, kad tiesiog jau daug vaiku uzsirase ir kol kas nera vietu? Bet kai galutinai formuoja grupes, tai man rodos susisiekia su tevais, patikslina ar tikrai ves, kiti juk persigalvoja arba issikrausto i kita rajona... O ka daryti kad atsirastu tu vietu tiesiog nezinau, mano vyras siandien eis i ta darzeli aiskintis kaip ten yra su ta saraso "riba", ant kurios mes atseit buvom. Bus matyt ka snekes. Jei po musu daug kas apsilanke su dovanelemis, tai gal paaiskes, kad jau mes gerokai ir nuo tos ribos nutolome? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 01 30, 15:40)
O kada jus neset prasyma? Dabar ar seniau? Siaip kiek zinau grupes galutinai formuoja geguzes menesi, o ne sausi...  blink.gif Mes nesem prasyma rugpjucio men, tai sake kad jau esam ant ribos ir tipo nieko nepazadejo. Gal ji jums ta ir norejo pasakyti, kad tiesiog jau daug vaiku uzsirase ir kol kas nera vietu? Bet kai galutinai formuoja grupes, tai man rodos susisiekia su tevais, patikslina ar tikrai ves, kiti juk persigalvoja arba issikrausto i kita rajona... O ka daryti kad atsirastu tu vietu tiesiog nezinau, mano vyras siandien eis i ta darzeli aiskintis kaip ten yra su ta saraso "riba", ant kurios mes atseit buvom. Bus matyt ka snekes. Jei po musu daug kas apsilanke su dovanelemis, tai gal paaiskes, kad jau mes gerokai ir nuo tos ribos nutolome?  unsure.gif

Mes neseme prasyma liepos menesi ir ji liepe dar pasidometi geguzes menesi, nes tada galutinai formuojamos grupes, taciau is jos kalbos kazkodel supratau, jog nelabai turime sansu... Gal galetumete parasyti, ka susnekejo Jusu vyras, kokia ten dabar ten yra situacija... Dekui..
Atsakyti