Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

QUOTE(Lambardzini @ 2007 09 22, 15:19)
Kodel neparasete, kad buvote nuejusi su visa grupe sverti vaikuciu ir kai dietologe pakele jusu vaikuti ant svarstykliu, pasake, kad vaikas atvestas i darzeli nepraustas, sklinda nemalonus kvapas. Juk ji dirba med. sesers darba ir privalo pasakyti kas yra negerai. Ar jus taip nemanote?

blink.gif
Atsakyti
blink.gif O ho kaip pletakai greitai čia skilnda thumbup.gif , Ar tik ne pati tamsta diatologe prisijungėte mirksiukas.gif
AŠ galvojau, kad būsiu taktiškėsnė ir Jai šitą išsišokimą dar atleisiu .Bet matau ,kad be reikalo nutylėjau, nes viskas atsisūks prieš mane pačią doh.gif Matyt reikės ir direktorę informauoti, dėl jos darbuotojos elgesio g.gif
Tikrai Ji mane labai pažemino ir mano dukrytę prieš visą grupę, toks dalykas neatleistinas schmoll.gif ir netaktiškas ir net be pagrindo blink.gif
Jeigu Ji dar ir med. sesuo blink.gif , tai man Ji visai tada apgailėtina verysad.gif

Taip vaikas šiek tiek grupėje padūko ir nuėjome visi pasisverti, bet mat šitai poniūtei pasmirdo mano vaikas, dar tokio dalyko tikrai nebuvo protest.gif . Mes prausiame galvytę su lietuviškų šampūnu Braške, tai gal jis ir kazko jai neįtiko, bet taip pasakyti, kad vaikas smirda, na žinote gun_bandana.gif Man dar neteko per visą savo gyvenimą sutikti smirdančio vaiko, o čia šia kad nori, pasirodo maniškė doh.gif

Ir jeigu Jūs Ją taip užstojate, tai gal ir pamokinkite Jos šiekt tiek kultūros ir mandagumo, nes toks pasakymas tikrai buvo be pagrindo . Visi ten jos baidosi scare.gif Nes mėgsta užsipūlti be pagrindo.
Matyt pamatė, kad naujokė, tai ir atsigriebė už blogą nuotaiką, fui...fui...fui gun_bandana.gif Nes kiek žinau ir kiti nuo Jos netakto kenčia doh.gif Jau teko girdėti apie Ją ankščiau, tai galvojau, kad žmonės prisigalvoja, bet pasirodo-NE blink.gif
Mano vaiko Ji nežemins ir manęs nežemins, kaip Ji pradėjo elgtis, tuo pačiu ir Aš jai atsiliepiau. O kaip pradėjo birėti akmenys į Jos daržą, tai labai jau greitai ir užtarėjų atsirado ir pati prisijungė. Pirma pradėjo, nuotaiką sugadino, o paskui čia vaidina nekaltus. Pati Ji SMIRDA.
Dabar ir vaiką kad tik nepradėtų terorizuoti, nes kaip med. sesuo, tai visokių dabar bjaurybių galės prisigalvoti, na matyt dar reikės ir man čia rankovės pasiraitoti box.gif
Ateini į darželį visas pakilėtas, bandai vaikui nupasakoti, kaip čia viskas thumbup.gif o čia šia, kad nori, užsirauni ant tokios, fui....fui... fui
Atsakyti
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 24, 10:32)
blink.gif O ho kaip pletakai greitai čia skilnda thumbup.gif , Ar tik ne pati tamsta diatologe prisijungėte  mirksiukas.gif
AŠ galvojau, kad būsiu taktiškėsnė ir Jai šitą išsišokimą dar atleisiu .Bet matau ,kad be reikalo nutylėjau, nes viskas atsisūks prieš mane pačią doh.gif Matyt reikės ir direktorę informauoti, dėl jos darbuotojos  elgesio g.gif 
Tikrai Ji mane labai pažemino ir mano dukrytę prieš visą grupę, toks dalykas neatleistinas schmoll.gif  ir netaktiškas ir net be pagrindo blink.gif
Jeigu Ji dar ir med. sesuo blink.gif , tai man Ji visai tada apgailėtina verysad.gif

Taip vaikas šiek tiek grupėje padūko ir nuėjome visi pasisverti, bet mat šitai poniūtei pasmirdo mano vaikas, dar tokio dalyko tikrai nebuvo protest.gif . Mes prausiame galvytę su lietuviškų šampūnu Braške, tai gal jis ir kazko jai neįtiko, bet taip pasakyti, kad vaikas smirda, na žinote  gun_bandana.gif Man dar neteko per visą savo gyvenimą sutikti smirdančio vaiko, o čia šia kad nori, pasirodo maniškė  doh.gif

Ir jeigu Jūs Ją taip užstojate, tai gal ir pamokinkite Jos šiekt tiek kultūros ir mandagumo, nes toks pasakymas tikrai buvo be pagrindo . Visi ten jos baidosi scare.gif Nes mėgsta užsipūlti be pagrindo.
Matyt pamatė, kad naujokė, tai ir atsigriebė už blogą nuotaiką, fui...fui...fui gun_bandana.gif Nes kiek žinau ir kiti nuo Jos netakto kenčia  doh.gif Jau teko girdėti apie Ją ankščiau, tai galvojau, kad žmonės prisigalvoja, bet pasirodo-NE blink.gif
Mano vaiko Ji nežemins ir manęs nežemins, kaip Ji pradėjo elgtis, tuo pačiu ir Aš jai atsiliepiau. O kaip pradėjo birėti akmenys į Jos daržą, tai labai jau greitai ir užtarėjų atsirado ir  pati prisijungė. Pirma pradėjo,  nuotaiką sugadino, o paskui čia vaidina nekaltus. Pati Ji SMIRDA.
Dabar ir vaiką kad tik nepradėtų terorizuoti, nes kaip med. sesuo, tai visokių dabar bjaurybių galės prisigalvoti, na matyt dar reikės ir man čia rankovės pasiraitoti  box.gif 
Ateini į darželį visas pakilėtas, bandai vaikui nupasakoti, kaip čia viskas  thumbup.gif o čia šia, kad nori, užsirauni ant tokios, fui....fui... fui

is tikruju kazkokios nesamones.na bet kaip ir rasiau,jei direktore siam darzelyje zemina mamas,tai ko noreti is kitu darbuotoju.
Atsakyti
4u.gif
Ai , viskas užsimiršta, įvyko labai nemalonus dalykas, bet čia manau reikia tik pagarbos viena kitai ir viskas. Na Aš jau irgi nebe taip pykstų ( ginklus nuleidau hihihi.gif), jau perdegiau, nenešiosi gi pykčio amžinai nono.gif gal ir čia forume perdaug pasikarščiavau, bet tikrai visi mes norime pagarbos sau ir savo vaikams. Oras puikus ir gyvenimas ne vien tik apie konfliktus sukasi yra malonesnių dalykų thumbup.gif .
bet darželis tikrai superinis thumbup.gif ir mielas wub.gif Ir visos auklėtojos geros, nes ir daug pažįstamų ten veda savo vaikučius, tai gerus atsiliepimus girdžiu. Na aišku jie visi ten cry.gif , nes visi prie mamų prisiryšę cray.gif , bet jau tie kurie lanko seniau, tai net gražu žiūrėti, tik tėveliams ate bye1.gif ir lekia į grupę žaisti, arba prie auklėtojos apsikabinti friends.gif
Prieš aukles tai tik galvą reikia nulenkti notworthy.gif , sukasi Jos ten kaip voveraitės, kaip ir suspėja viską.
Maistas (kaip už tokią kainą hihihi.gif ) tai tikrai - skanus essen.gif
Reikia tiems vaikučiams draugų group.gif
Atsakyti
Nežinau, ar apie tą pačią Danutę kalbam, bet mums ji labai patinka. Kiek žinau, ten ne viena Danutė.
O ką galite pasakyti apie 'žiogelių' gr. auklėtojas, viena vyresnė - pagrindinė (Irena?) ir dvi jaunos auklėtojos po 0,75 ir 0,25 etato dirbančios. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2007 09 27, 13:13)
Nežinau, ar apie tą pačią Danutę kalbam, bet mums ji labai patinka.  Kiek žinau, ten ne viena Danutė.
O ką galite pasakyti apie 'žiogelių' gr. auklėtojas, viena vyresnė - pagrindinė (Irena?) ir dvi jaunos auklėtojos po 0,75 ir 0,25 etato dirbančios.  Ačiū.

4u.gif Mano pazistama i ziogeliu grupe veda savo dukryte Gintaryte,tai sake,kad grupe patinka thumbup.gif O mes vasara ja lankem,tai nelabai patiko,bet ko noreti,juk is visu grupiu suvesti vaikuciai buvo,o aukletojos tai dar tos jaunos... Nors dabar vaikas ir pasiilgsta kartais tos grupes,tiksliau nauju draugu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lambardzini @ 2007 09 22, 17:19)
Laba diena, mamuciuk, noreciau pakomentuoti situacija del atsitikimo su dietologe. Jus ja peikiat, zeminat ant visos Lietuvos. Taciau, kodel neparasote visos tiesos????? Kodel neparasete, kad buvote nuejusi su visa grupe sverti vaikuciu ir kai dietologe pakele jusu vaikuti ant svarstykliu, pasake, kad vaikas atvestas i darzeli nepraustas, sklinda nemalonus kvapas. Juk ji dirba med. sesers darba ir privalo pasakyti kas yra negerai. Ar jus taip nemanote?

o čia būtina visam darželiui ir visai Lietuvai paskelbti blink.gif manau tokie dalykai gali būti ( o turbūt ir privalo) asmeniškai mamytei pasakomi.
čia tas pats kaip nė viena iš mūsų nenorim kad mūsų vaikų trūkumai, ligos, gabumai būtų viešai aptarinėjami.
Manau tikrai netaktiškai pasielgė. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes!
Siaip,norejau tiesiog parasyti savo nuomone apie si darzeli.Mes tik pries dvi dienas pradejom lankyti lopseline "Zirniuku" grupe,ir esam labai patenkintos! thumbup.gif Aukletoja pasirode labai maloni,svelni vaikuciams,tiesiog puiki smile.gif O ko gi reikia maziem pypliukam kuriuos teveliai beveik visai dienai palieka darzelyje?Pabendrauti,pazaisti su vaikuciais,taip pat kad kas priglaustu jei kas nutinka,paglostytu,padetu kai kazkas nesiseka. Pirma diena dukryte palikau viena valandai,siandien iki pietu miegucio,ir kas mane labaiusiai pradziugino,tai kai atejau jos pasiimti,ji pribego ir taip dziaugsmingai man pasake: mamyte,man labai patinka darzelyje! bigsmile.gif as labai dziaugiuosi,tikiuosi kad mazyle ir toliau taip noriai eis i darzeli,ir man neskaudes sirdi ja paliekant,nes kai gera vaikui,teveliams gera trys kart daugiau! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2007 10 01, 15:47)
Sveikos mamytes! 
Siaip,norejau tiesiog parasyti savo nuomone apie si darzeli.Mes tik pries dvi dienas pradejom lankyti lopseline "Zirniuku" grupe,ir esam labai patenkintos!  thumbup.gif  Aukletoja pasirode labai maloni,svelni vaikuciams,tiesiog puiki smile.gif O ko gi reikia maziem pypliukam kuriuos teveliai beveik visai dienai palieka darzelyje?Pabendrauti,pazaisti su vaikuciais,taip pat kad kas priglaustu jei kas nutinka,paglostytu,padetu kai kazkas nesiseka. Pirma diena dukryte palikau viena valandai,siandien iki pietu miegucio,ir kas mane labaiusiai pradziugino,tai kai atejau jos pasiimti,ji pribego ir taip dziaugsmingai man pasake: mamyte,man labai patinka darzelyje!  bigsmile.gif  as labai dziaugiuosi,tikiuosi kad mazyle ir toliau taip noriai eis i darzeli,ir man neskaudes sirdi ja paliekant,nes kai gera vaikui,teveliams gera trys kart daugiau!  wub.gif  thumbup.gif

smagu skaityti thumbup.gif , nors mes tik lankysim darzeli greiciausiai kitais metais nuo rugsejo, bet vis paskaitineju atsiliepimus, kai paskaitai dziaugsmingus pasisakymus, tai kazkaip gerai nuteikia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudu @ 2007 10 01, 09:58)
o čia būtina visam darželiui ir visai Lietuvai paskelbti  blink.gif manau tokie dalykai gali būti ( o turbūt ir privalo) asmeniškai mamytei pasakomi.
čia tas pats kaip nė viena iš mūsų nenorim kad mūsų vaikų trūkumai, ligos, gabumai būtų viešai aptarinėjami.
Manau tikrai netaktiškai pasielgė. schmoll.gif

as tau pilnai pritariu thumbup.gif ...
o LAMBARDZINI JUS tikrai negraziai pasielgete schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile B. @ 2007 10 07, 16:37)
as tau pilnai pritariu  thumbup.gif ...
o LAMBARDZINI JUS tikrai negraziai pasielgete  schmoll.gif

Sveiki, tai niekada ir nebutu parasyta siame forume, nes mamuciukui buvo asmeniskai pasakyta. Taciau, kai po to atrandi TOKIUS komentarus, kaip "aciu dievui, kad dievulis vaiku jai nedave" tai paprasciausiai nebeislaikai nepakomentavus.
Atsakyti
QUOTE(Lambardzini @ 2007 10 07, 16:58)
Sveiki, tai niekada ir nebutu parasyta siame forume, nes mamuciukui buvo asmeniskai pasakyta. Taciau, kai po to atrandi TOKIUS komentarus, kaip "aciu dievui, kad dievulis vaiku  jai nedave" tai paprasciausiai nebeislaikai nepakomentavus.

Tokie zodziai tai tikrai nemalonus...manau cia jums reiketu pasisneketi tarpusavyje 4u.gif
Atsakyti