O ho kaip pletakai greitai čia skilnda
, Ar tik ne pati tamsta diatologe prisijungėte
AŠ galvojau, kad būsiu taktiškėsnė ir Jai šitą išsišokimą dar atleisiu .Bet matau ,kad be reikalo nutylėjau, nes viskas atsisūks prieš mane pačią
Matyt reikės ir direktorę informauoti, dėl jos darbuotojos elgesio
Tikrai Ji mane labai pažemino ir mano dukrytę prieš visą grupę, toks dalykas neatleistinas
ir netaktiškas ir net be pagrindo
Jeigu Ji dar ir med. sesuo
, tai man Ji visai tada apgailėtina
Taip vaikas šiek tiek grupėje padūko ir nuėjome visi pasisverti, bet mat šitai poniūtei pasmirdo mano vaikas, dar tokio dalyko tikrai nebuvo
. Mes prausiame galvytę su lietuviškų šampūnu Braške, tai gal jis ir kazko jai neįtiko, bet taip pasakyti, kad vaikas smirda, na žinote
Man dar neteko per visą savo gyvenimą sutikti smirdančio vaiko, o čia šia kad nori, pasirodo maniškė
Ir jeigu Jūs Ją taip užstojate, tai gal ir pamokinkite Jos šiekt tiek kultūros ir mandagumo, nes toks pasakymas tikrai buvo be pagrindo . Visi ten jos baidosi
Nes mėgsta užsipūlti be pagrindo.
Matyt pamatė, kad naujokė, tai ir atsigriebė už blogą nuotaiką, fui...fui...fui
Nes kiek žinau ir kiti nuo Jos netakto kenčia
Jau teko girdėti apie Ją ankščiau, tai galvojau, kad žmonės prisigalvoja, bet pasirodo-NE
Mano vaiko Ji nežemins ir manęs nežemins, kaip Ji pradėjo elgtis, tuo pačiu ir Aš jai atsiliepiau. O kaip pradėjo birėti akmenys į Jos daržą, tai labai jau greitai ir užtarėjų atsirado ir pati prisijungė. Pirma pradėjo, nuotaiką sugadino, o paskui čia vaidina nekaltus. Pati Ji SMIRDA.
Dabar ir vaiką kad tik nepradėtų terorizuoti, nes kaip med. sesuo, tai visokių dabar bjaurybių galės prisigalvoti, na matyt dar reikės ir man čia rankovės pasiraitoti
Ateini į darželį visas pakilėtas, bandai vaikui nupasakoti, kaip čia viskas
o čia šia, kad nori, užsirauni ant tokios, fui....fui... fui