Ėjome į zuikučius. Dabar vyturiukuose.
Iskeliam tema
Kokie atsiliepimai mamyciu kurios pradejo vesti savo mazius i darzeli, kitais metais ir mes planuojam si darzeli lankyti, todel idomu, gal kokiu naujoviu atsirado, kaip aukletojos ar kokiu bureliu yra
Kokie atsiliepimai mamyciu kurios pradejo vesti savo mazius i darzeli, kitais metais ir mes planuojam si darzeli lankyti, todel idomu, gal kokiu naujoviu atsirado, kaip aukletojos ar kokiu bureliu yra
QUOTE(lupipita @ 2007 09 09, 19:03)
Iskeliam tema
Manajai 3 metukai,tai paklausiau del burelio,aukletoja sake,kad yra sokiai,bet jie dar permazi.... gaila...
QUOTE(lupipita @ 2007 09 09, 20:03)
Iskeliam tema
Maniske pradejo eiti i si darzeli nuo rugsejo trecios. Kol kas esu viskuo patenkinta, dukra irgi Aukletojos geros, bureliu jokiu nelanko kol kas. Bet maciau piesia, zaidzia, kazko eina i sale (nepaklausiau ka ten daro )
Sveikos mamytės
Pradės lankyti ir mano dukrytė šį darželį
Labai maloni Direktorė, labai maloniai bendrauja tikrai išėjau pakylėta po pokalbio su Direktore , labai šiltai priemė. Patiko ir grupė, ir Auklėtoja, kolkas dar tik vieną mačiau, labai patiko aplinka, dar tiek daug žaidimų ir supynių nė vieno darželio kieme nieko nemačiau
Labai jaukus darželis ir viduje, ir grupėje
Labai patenkinta, tikiuosi patiks ir maniškei
Viskas labai
Kaip seksis toliau, parašysiu kai jau apšilsime kojytes
Labai maloni Direktorė, labai maloniai bendrauja tikrai išėjau pakylėta po pokalbio su Direktore , labai šiltai priemė. Patiko ir grupė, ir Auklėtoja, kolkas dar tik vieną mačiau, labai patiko aplinka, dar tiek daug žaidimų ir supynių nė vieno darželio kieme nieko nemačiau
Viskas labai
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 18, 09:55)
Sveikos mamytės
Labai maloni Direktorė, labai maloniai bendrauja tikrai išėjau pakylėta po pokalbio :
Labai maloni Direktorė, labai maloniai bendrauja tikrai išėjau pakylėta po pokalbio :
Pagal amziu musu mergytes bendraamzes,todel smalsu pasidare,koks jusu grupes pavadinimas?Gal kartais i ta pacia eis?
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 18, 10:55)
Sveikos mamytės
Viskas labai
Viskas labai
na darzelis gal ir atrodo neblogai,bet jau direktore,tai kai mes buvom tai pasirode bjauri boba,kuri vos neisvijo musu is darzelio atseit vietu nera,nors priklausem pagal gyv.vieta,kita diena perskaiciau kad prieme kita mama,nu idomiai cia jinai.jinai net neleido uzpildyt mums prasymo,zodziu isejau su asarom,nes taip nuzemino,o vyras kai nuejo tai greit prasyma prieme,bet pradejo jau sukt ratus atseit darzelis mazai paramos gauna ir t.t na zodziu ir aciu dievui kad nelankysim sito darzelio,nes jei direktore tokia,tai ko tiketis is kitu.be problemu prieme kitas darzelis,ir po pokalbio su direktore supratau,kokiu is tikruju buna mzloniu zmoniu.
Na man su šia Direktore tikrai jokių probelmų ar reketavimo nebuvo. Tikrai labai maloni moteris, ir telefonu labai šiltai ir maloniai bendrauja, ir gyvai pokalbis vyksta labai gerai. Labai viską gerai paaiškina, labai gerai išlaikyta, santūri, labai elegantiška man tikrai paliko labai gerą ispūdį . Gal ir laiko kolektyvą griežtai, bet man labaiu patinka, kai Direktorė yra Direktorė, o ne kolektyvo padružkė, tada visur tik betvarkė būtų .
O kiek teko skambinti į kitus darželius , tai ten jau direktorės mandrai šneka su visokiais aplinkiniais keliais, kaip čia darželis vargsta.... ir t.t.
O kaip taip maloniai priema, tai ir pačiai norisi tam darželiui tik visko geriausio , tada ir pats bandysi darželį , ir paremti gal kažką nupirkti, padovanoti ,ir finansiškai pagelbėti, ir visur jau stosi tik už šio darželio gerovę
Bet apturėjau vieną situaciją su ten dirbančią diatologę, na pasibaisėjau tokia furija .Toks žmogus, žemos dvasinės kultūros, netaktiška, net nekultūringa tokia trupučiuka iškart matosi, kad dievulis jai vaikų nedavė Kaip žmogus neturintis vaikų gali dirbti su vaikais.
Grupė , auklės
Žinoma, ašarų bus , na stengsimes labai ,kad tik pritaptų, nes norėčiau, kad vaikas lankytų šį darželį.
na o aklytėm tai siunčiu
mamučiuk, kad direktorė "labai gerai išlaikyta, santūri, labai elegantiška " tai sutinku, bet, kad "labai maloni moteris, ir telefonu labai šiltai ir maloniai bendrauja, ir gyvai pokalbis vyksta labai gerai" tai mano nuomonė čia nesutampa. Man susidarė greičiau gana šaltos, be emocijų moters įvaizdis. O kad direktorė turi būti direktorė tai sutinku bet ir čia ne visada taip būna. Pamenu dar buvome lopšelyje ir vienas berniukas nuolat vaikščiojo sergantis, auklėtojos sakė pastabas mamai, bet nebuvo jokios reakcijos, direktorė taip pat žinojo šią situaciją. Vat tokiu atveju manau direktorė turėtų būti griežtesnė. Teko girdėti apie darželius, kur yra griežčiau žiūrima į sergančių vaikų buvimą darželyje. Čia to trūksta.
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 19, 14:38)
Na man su šia Direktore tikrai jokių probelmų ar reketavimo nebuvo. Tikrai labai maloni moteris, ir telefonu labai šiltai ir maloniai bendrauja, ir gyvai pokalbis vyksta labai gerai. Labai viską gerai paaiškina, labai gerai išlaikyta, santūri, labai elegantiška man tikrai paliko labai gerą ispūdį . Gal ir laiko kolektyvą griežtai, bet man labaiu patinka, kai Direktorė yra Direktorė, o ne kolektyvo padružkė, tada visur tik betvarkė būtų .
O kiek teko skambinti į kitus darželius , tai ten jau direktorės mandrai šneka su visokiais aplinkiniais keliais, kaip čia darželis vargsta.... ir t.t.
O kaip taip maloniai priema, tai ir pačiai norisi tam darželiui tik visko geriausio , tada ir pats bandysi darželį , ir paremti gal kažką nupirkti, padovanoti ,ir finansiškai pagelbėti, ir visur jau stosi tik už šio darželio gerovę
Bet apturėjau vieną situaciją su ten dirbančią diatologę, na pasibaisėjau tokia furija .Toks žmogus, žemos dvasinės kultūros, netaktiška, net nekultūringa tokia trupučiuka iškart matosi, kad dievulis jai vaikų nedavė Kaip žmogus neturintis vaikų gali dirbti su vaikais.
Grupė , auklės
Žinoma, ašarų bus , na stengsimes labai ,kad tik pritaptų, nes norėčiau, kad vaikas lankytų šį darželį.
na o aklytėm tai siunčiu
gal buvo geroj nuotaikoj,ar dar kas na nezinau,bet jei zmogus sugeba buti toks kaip man teko pamatyti,tai vadinasi tai turi savyje.na linkiu sekmes,jums vedancioms i si darzeli ,ir tikiuosi kad si boba problemu jums nesukels.
mes taip pat zadam si darzeli pradeti lankyti nuo kito rudens. Tad labai idomu kaip jame vyksta gyvenimas
QUOTE(mamučiukas @ 2007 09 19, 14:38)
Grupė , auklės
na o aklytėm tai siunčiu
Laba diena, mamuciuk, noreciau pakomentuoti situacija del atsitikimo su dietologe. Jus ja peikiat, zeminat ant visos Lietuvos. Taciau, kodel neparasote visos tiesos????? Kodel neparasete, kad buvote nuejusi su visa grupe sverti vaikuciu ir kai dietologe pakele jusu vaikuti ant svarstykliu, pasake, kad vaikas atvestas i darzeli nepraustas, sklinda nemalonus kvapas. Juk ji dirba med. sesers darba ir privalo pasakyti kas yra negerai. Ar jus taip nemanote?