Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

QUOTE(marfa @ 2007 08 14, 15:05)
4u.gif Geriau jau,kad i zemyna papultumet,nes mes pries zemyna i vejeli vedem,tai labai nepatiko,nes abi aukletojos lenkes ir dauguma vaiku grupeje buvo lenkiukai,tai vaikas liudedavo,nes aukletojos tarp saves ir vaiku kalbedavo lenkiskai,veliau taip nenorejo eiti i ta darzeli,kad susirgo.... apie menesi prabuvom namie,o poto perejom i Zemyna  thumbup.gif

Vai vai, kaip nesinori savo vaikiuko liūdinti... O Žemyna be problemų priėmė?
Atsakyti
mes šiandien užsirašėm į šį darželį 34virti esam, tai 2008m nepažadėjo kad priims, nes nežinia ar eilė pasislinks, bet 2009m mes pataikom ir dar vietos yra 2009 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 08 22, 23:03)
mes šiandien užsirašėm į šį darželį 34virti esam, tai 2008m nepažadėjo kad priims, nes nežinia ar eilė pasislinks, bet 2009m mes pataikom ir dar vietos yra 2009 4u.gif

O jums pagal rajoną priklauso šis darželis? Gal jau vyresnis broliukas ar sesutė eina į jį, tai tada girdėjau, kad antram vaikučiui lengviau patekti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 14, 14:08)
Vai vai, kaip nesinori savo vaikiuko liūdinti... O Žemyna be problemų priėmė?

schmoll.gif Pirma nenorejo priimti,nes sake,kad 16-as vaikas grupeje bus,o grupes sudaromos iki 15vaiku,teko pasinaudoti vyro tarnybine padetimi blush2.gif (jis dirba svietimo ministerijoje), tai prieme.O dabar pati esu grupes teveliu komitete,kaip ir pirmininke, ir turiu visu vaikuciu sarasa,taigi yra 15 vaiku.... kurgi tada tas 16-as?
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 08 22, 23:03)

Beje, mums sakė, kad mes 30-imti, bet irgi nepažadėjo, nors pagal vaikų skaičių dar kaip ir papuolam, nes sakė, kad bus 2 grupės po 15 vaikų ax.gif . O jūs į kokio amžiaus grupę norėjot užsirašyti 2008 metams? Tai jei tarkim sukakus 2 metukams nėra vietos 2008 metams, galima iš anksto užsirašyti nuo 3 metukų 2009 metams g.gif ? Juk tie patys dvimetinukai po metų pereis į trimetinukų grupę, tai iš kur direktorė gali žinoti, ar atsiras vietos unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 23, 15:34)
Juk tie patys dvimetinukai po metų pereis į trimetinukų grupę, tai iš kur direktorė gali žinoti, ar atsiras vietos  unsure.gif ?

drinks_cheers.gif Man irgi kylo toks pats klausimas, taigi gal nereiks jau lankančio vaiko perrašynet, gal savaime perves g.gif
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 23, 08:55)
O jums pagal rajoną priklauso šis darželis? Gal jau vyresnis broliukas ar sesutė eina į jį, tai tada girdėjau, kad antram vaikučiui lengviau patekti  rolleyes.gif

mum priklauso smile.gif
QUOTE(smiltpeliuke @ 2007 08 23, 15:34)
Beje, mums sakė, kad mes 30-imti, bet irgi nepažadėjo, nors pagal vaikų skaičių dar kaip ir papuolam, nes sakė, kad bus 2 grupės po 15 vaikų  ax.gif . O jūs į kokio amžiaus grupę norėjot užsirašyti 2008 metams? Tai jei tarkim sukakus 2 metukams nėra vietos 2008 metams, galima iš anksto užsirašyti nuo 3 metukų 2009 metams  g.gif ? Juk tie patys dvimetinukai po metų pereis į trimetinukų grupę, tai iš kur direktorė gali žinoti, ar atsiras vietos  unsure.gif ?

nuo trijų metukų jau gali grupėse būti nebe po 15 vaikučių o po 20, taip kad tada gali jau priimti 40vaikų 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
nutariau ir as truputi prisideti prie jusu diskusijos, nes turiu siek tiek patirties - mano vyresnioji lanko si darzeli jau 3 metus, o kita savaite zadu uzrasyti i ji ir savaji vaikina biggrin.gif Manaja prieme i si darzeli pries 3 metus be jokiu problemu ir net be jokio uzrasymo, nors ir buvom uzsirase i Aitvara, bet ten, kai atejo laikas vesti i darzeli, prasidejo nesusikalbejimai su direktore g.gif Beje, is diskusijos matau, kad daug mamyciu nori leisti savo vaikucius nuo 2 metuku - mano asmenine patirtis (ir mano nuomone) - jei tik turit galimybe, leiskit nuo 3 metu, nes tai jau visai kitas vaikas. As savaja leidau nuo 2 metu, i lopseline grupe, ir jau po keliu savaiciu pamaciau , kaip keiciasi, ir tikrai ne i geraja pise, atsiranda visokie kompleksai ir t.t. gerai dar, kad po metu uzteko proto nueiti pas vedeja ir uzrasyti i kita grupe - lankome Stainerio grupe, aukletojos toje grupeje tikrai puikios biggrin.gif Stainerio (arba Valdorfo) grupe - tai kai vaikai vienoje grupeje buna skirtingo amziaus nuo 3 m. iki 6 m. , kaip seimoje, zaisliukai daugiausia mediniai arba kitokie is naturaliu medziagu (jie ten turi labai grazu mediniu baldu kampeli mazosioms panelems gerti arbatele biggrin.gif ), daro puikius ziasliukus is molio, mergaites siuvineja su adatom (aisku, aukletojos labai padeda) ir t.t. Na va, kaip isreklamavau sia grupe. Noreciau, kad ir mano sunelis ja lankytu - vyrui pasakiau grieztai, leisim tik nuo 2009 m, kai jam sueis 3 metukai smile.gif
Atsakyti
mano pupai kitais metais rugsėjį bus 2,5 metuko, tai kažkaip leisti nuo pavasario kai bus suėję 3 metukai tai nei šis nei tas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kleckius @ 2007 08 24, 22:16)
Sveikos mamytes,
nutariau ir as truputi prisideti prie jusu diskusijos, nes turiu siek tiek patirties - mano vyresnioji lanko si darzeli jau 3 metus, o kita savaite zadu uzrasyti i ji ir savaji vaikina biggrin.gif Manaja prieme i si darzeli pries 3 metus be jokiu problemu ir net be jokio uzrasymo, nors ir buvom uzsirase i Aitvara, bet ten, kai atejo laikas vesti i darzeli, prasidejo nesusikalbejimai su direktore g.gif Beje, is diskusijos matau, kad daug mamyciu nori leisti savo vaikucius nuo 2 metuku - mano asmenine patirtis (ir mano nuomone)  - jei tik turit galimybe, leiskit nuo 3 metu, nes tai jau visai kitas vaikas. As savaja leidau nuo 2 metu, i lopseline grupe, ir jau po keliu savaiciu pamaciau , kaip keiciasi, ir tikrai ne i geraja pise, atsiranda visokie kompleksai ir t.t. gerai dar, kad po metu uzteko proto nueiti pas vedeja ir uzrasyti i kita grupe - lankome Stainerio grupe, aukletojos toje grupeje  tikrai puikios biggrin.gif Stainerio (arba Valdorfo) grupe - tai kai vaikai vienoje grupeje buna skirtingo amziaus nuo 3 m. iki 6 m. , kaip seimoje, zaisliukai daugiausia mediniai arba kitokie is naturaliu medziagu (jie ten turi labai grazu mediniu baldu kampeli mazosioms panelems gerti arbatele biggrin.gif ), daro puikius ziasliukus is molio, mergaites siuvineja su adatom (aisku, aukletojos labai padeda) ir t.t. Na va, kaip isreklamavau sia grupe. Noreciau, kad ir mano sunelis ja lankytu - vyrui pasakiau grieztai, leisim tik nuo 2009 m, kai jam sueis 3 metukai smile.gif

Dėkui už pasidalijimą patirtimi. O į tas grupes jau nuo pat lopšelio skirsto, nuo 2 metukų, ar tik nuo 3-ijų? Ar užsirašant galima iš karto pageidauti, kad paskirtų į Stainerio grupę? Aš tai bijau, kad vaikučiui iki 3 metukų gali nusibosti namie trintis. Mūsiškis toks bendraujantis, mėgsta tarp žmonių būti, o ir užsiimti įdomiai namie ne taip lengva bute gyvenant. Kiemas - didžiausia automobilių aikštelė, jokių bobučių kaime neturim... unsure.gif . Taip kad pramogos ribotos. Galvoju, gal pradžioj po pusdienį palikčiau darželyje, o jei matyčiau, kad jam ten smagu, tai galėtų tada ir visą dieną išbūti.
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 05 20, 21:33)
Irena, o seimininkute tai tokia truputi rekenti vardu Terese  smile.gif

QUOTE(sigutele @ 2007 05 28, 09:17)
Yra visokių: Inga, Irena mad.gif

O čia kalba eina apie tą pačią Ireną g.gif Nes mano mergina eina į Dalios grupę, kur dar dirba Irena, o šeimininkutė Teresa, tai tikrai negaliu nieko blogo apie jas pasakyti. Neteko girdėti, kad Irena rėkautų. KIek teko su ja bendrauti, susidariau labai gerą vaizdą. Ir mergina mano noriai eina į darželį. Ji prie jautresnių, tai tikrai matyčiau kažkokius pasikeitimus. Vat pasakė, kad viena auklėtoja, kuri juos prižiūrėjo viena vasaros mėnesį, labai rėkauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Buziaka @ 2007 08 30, 15:19)
O čia kalba eina apie tą pačią Ireną  g.gif  Nes mano mergina eina į Dalios grupę, kur dar dirba Irena, o šeimininkutė Teresa, tai tikrai negaliu nieko blogo apie jas pasakyti. Neteko girdėti, kad Irena rėkautų. KIek teko su ja bendrauti, susidariau labai gerą vaizdą. Ir mergina mano noriai eina į darželį. Ji prie jautresnių, tai tikrai matyčiau kažkokius pasikeitimus. Vat pasakė, kad viena auklėtoja, kuri juos prižiūrėjo viena vasaros mėnesį, labai rėkauja  smile.gif

ax.gif O i kokia grupe jus ejote? Mes tai einame i ciauskuciu grupe,o vasara i ziogeliu,tai aukletojos matyt nesusitvarkydavo su tokio kiekiu vaiku,mazoji amziais susivelusi budavo,kartais be kojiniu(nes pati nesugebedavo puskojines uzsitempti) doh.gif schmoll.gif
Atsakyti