Sveikos mamytes,
nutariau ir as truputi prisideti prie jusu diskusijos, nes turiu siek tiek patirties - mano vyresnioji lanko si darzeli jau 3 metus, o kita savaite zadu uzrasyti i ji ir savaji vaikina
Manaja prieme i si darzeli pries 3 metus be jokiu problemu ir net be jokio uzrasymo, nors ir buvom uzsirase i Aitvara, bet ten, kai atejo laikas vesti i darzeli, prasidejo nesusikalbejimai su direktore
Beje, is diskusijos matau, kad daug mamyciu nori leisti savo vaikucius nuo 2 metuku - mano asmenine patirtis (ir mano nuomone) - jei tik turit galimybe, leiskit nuo 3 metu, nes tai jau visai kitas vaikas. As savaja leidau nuo 2 metu, i lopseline grupe, ir jau po keliu savaiciu pamaciau , kaip keiciasi, ir tikrai ne i geraja pise, atsiranda visokie kompleksai ir t.t. gerai dar, kad po metu uzteko proto nueiti pas vedeja ir uzrasyti i kita grupe - lankome Stainerio grupe, aukletojos toje grupeje tikrai puikios
Stainerio (arba Valdorfo) grupe - tai kai vaikai vienoje grupeje buna skirtingo amziaus nuo 3 m. iki 6 m. , kaip seimoje, zaisliukai daugiausia mediniai arba kitokie is naturaliu medziagu (jie ten turi labai grazu mediniu baldu kampeli mazosioms panelems gerti arbatele
), daro puikius ziasliukus is molio, mergaites siuvineja su adatom (aisku, aukletojos labai padeda) ir t.t. Na va, kaip isreklamavau sia grupe. Noreciau, kad ir mano sunelis ja lankytu - vyrui pasakiau grieztai, leisim tik nuo 2009 m, kai jam sueis 3 metukai