QUOTE(lupipita @ 2007 07 23, 19:17)
as uzrasiau i abu , bet neapsisprendziu i kuri labiau noreciau leisti , uzraisiau kazkur pries 3 menesiukus, kai maziukas buvo 9 men
Pries uzrasat paskambinau, paklausiau kada galiu ateiti, kiek pamenu rasiau vietoje prasyma, bei turejau gimimo liudijima, man atrodo viskas, daugiau nieko nereikejo
zemyna yra lietuviskas darzelis, o ziedas misrus, todel galvoju gal leisti i zemyna , nors dar neapsisprendziu, jei priimtu i abu , kazin maistas abejuose darzeliuose panasus , nes susidare nuomone kad ziede gal but labiau pritaikytas maistas maziukams, o gal klystu ir susidare ispudis kad zemynoje labiau laukiamos mergaites, nes berniuku ir taip daug
Pries uzrasat paskambinau, paklausiau kada galiu ateiti, kiek pamenu rasiau vietoje prasyma, bei turejau gimimo liudijima, man atrodo viskas, daugiau nieko nereikejo
zemyna yra lietuviskas darzelis, o ziedas misrus, todel galvoju gal leisti i zemyna , nors dar neapsisprendziu, jei priimtu i abu , kazin maistas abejuose darzeliuose panasus , nes susidare nuomone kad ziede gal but labiau pritaikytas maistas maziukams, o gal klystu ir susidare ispudis kad zemynoje labiau laukiamos mergaites, nes berniuku ir taip daug
Skambinau į Žemyną, tai kol kas neužrašinėja, nes direktorė atostogauja. O Žiedas jau apskritai neužrašinėja, nes baisiausiai perpildytas . Vai vai, dabar drebu, kad bent į Žemyną pavyktų užsirašyti . O jei darželis priklauso pagal gyvenamą vietą, tai privalo užrašyti į eilę, ar irgi gali neužrašyti, jei daug prisirašiusių vaikų yra? Man rodos, mums lygtai Žemyna priklauso (Baltrušaičio g-vė).