Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2010 08 30, 14:12)
Sveikos, mamytes.  4u.gif  Sveikinu visas su busima rugsejo pirmaja 4u.gif
Mano vaikiukas bus naujokas darzelyje, tad iskilo toks klausimas - ar reikia kamnors duodi "pakisele", norint, kad tavo vaika pamaitintu, jei dar pats nelabai moka? Girdejau tiesiog tokiu gandu, kad po 50lt i menesi "reikia" duoti, jei nori, kad pampersa keistu (jei reikia) ir, kad pamaitintu (dar 50lt.)
As visada buvau grieztai PRIES kysius ir nepateisinau ju niekada, taciau dabar tokia situacija... Duociau ir 100lt, jei buciau GARANTUOTA, kad mano vaikui pades sauksta nulaikyt (jam cia kolkas sunkokai sekasi). Bet juk nematysiu, negirdesiu... doh.gif  g.gif

g.gif blink.gif negirdejau ir as, idomu kas cia taip uzpasakojo biggrin.gif , idomios stafkes, seip gal kazkas ir duoda nieko nesakau, bet kad tokios konkrecios stafkes negirdejau, aisku mamos atnesa ir sokolado , kas kavos, kas pinigeliu, bet visumoje nieks nesigiria kiek kam ka duoda, kai kas visai neduoda, bet nemanau kad daug blogiau priziuri, seip visumoje matosi kad priziurimi tie vaikai g.gif , zodziu sunku ka ir patarti, bet kad konkrecios stafkes butu tai tikrai negirdejau smile.gif
Atsakyti
M-hm, ir man pasirode keista... Bet gal kokiu saldainiu ar geros kavos kad reiks nunest - ziuresiu pagal situacija. g.gif
Atsakyti
Pirmą kartą apie tokias "stavkes" girdžiu. Tikrai auklėtojos ir užpakaliuką valė ir pampius keitė ir pamaitindavo, ir labai greitai visko išmokino thumbup.gif Tikrai manau tai kažkokia dezinformacija g.gif
Atsakyti
Sveiki, kaip praejo pirma savaite siame darzelyje? Ka naujo, gero suzinojote? Tokia tema apmirusi, o labai jau norisi apie pati darzeli suzinoti daugiau. Kaip atmosfera darzelio, kokie papildomi bureliai, gal kokie bedri projektai. Ar niekas nesigaili jog lanko si darzeli?
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2010 08 30, 18:16)
Pirmą kartą apie tokias "stavkes" girdžiu. Tikrai auklėtojos ir užpakaliuką valė ir pampius keitė ir pamaitindavo, ir labai greitai visko išmokino  thumbup.gif Tikrai manau tai kažkokia dezinformacija  g.gif

tą patį tik galėčiau patvirtinti drinks_cheers.gif

man aplamai labai daug ką reiškia kai vaikas nori į darželį, visą vasarą laukė nesulaukė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diamond @ 2010 09 06, 06:21)
Sveiki, kaip praejo pirma savaite siame darzelyje? Ka naujo, gero suzinojote? Tokia tema apmirusi, o labai jau norisi apie pati darzeli suzinoti daugiau. Kaip atmosfera darzelio, kokie papildomi bureliai, gal kokie bedri projektai. Ar niekas nesigaili jog lanko si darzeli?

Na mes lopselinukai dar - sunku kazka ir apibendrnti... Adaptacija sunki, tai - faktas. doh.gif
Atsakyti
O gal yra lankanciu lyg tai ciauskuciu grupe, kur nuo triju vaikai? Kaip ten reikaliukai ax.gif
Atsakyti
Mano 2 vaikai lanke zirniukus. Aukletojos ten - nuostabios:) Mano mergaite buvo isimylejusi Birute. Na o mazasis - Aldona. Taip kad cia jau kaip sakoma skonio reikalas smile.gif Tikrai nieko negirdejau nei apie ,,pakiseles,, , nei apie nepakeistus pamperius. Kaip tik visi maziukai labai greit ismoko ir patys valgyti, ir ant puoduko prasytis.
Atsakyti
Mano dukrytė lankė šį darželį du metus iki mokyklos. Galiu tik pasakyt, kad tiek man, tiek dukrai tai pasirodė pats geriausias darželis iš visų, kuriuose teko būti. Auklėtojos nuostabios, direktorė taip pat labai šilta ir maloni moteris. Pamenu, kad auklėtojos vardas buvo Rasa, jauna tokia. Nepaprastai gera pedagoge ir auklėtoja. Į darželį dukra eidavo pasišokinėdama:))
Sėkmės visiems 4u.gif
Atsakyti
Kaip gera girdeti tokius gerus atsiliepimus apie si darzeli, tikiuosi ir mums jis bus pats paciausias 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kokiu laiku dirba budinti grupe?
Atsakyti
Gal galit papasakoti, kaip vyksta lopselinuku adaptacija darzelyje, ar pirma diena galima pasilikti su mama valandai ar reikia vaika is karto palikti?
Atsakyti