QUOTE(Zuzi_šoka @ 2010 08 30, 14:12)
Sveikos, mamytes. Sveikinu visas su busima rugsejo pirmaja
Mano vaikiukas bus naujokas darzelyje, tad iskilo toks klausimas - ar reikia kamnors duodi "pakisele", norint, kad tavo vaika pamaitintu, jei dar pats nelabai moka? Girdejau tiesiog tokiu gandu, kad po 50lt i menesi "reikia" duoti, jei nori, kad pampersa keistu (jei reikia) ir, kad pamaitintu (dar 50lt.)
As visada buvau grieztai PRIES kysius ir nepateisinau ju niekada, taciau dabar tokia situacija... Duociau ir 100lt, jei buciau GARANTUOTA, kad mano vaikui pades sauksta nulaikyt (jam cia kolkas sunkokai sekasi). Bet juk nematysiu, negirdesiu...
Mano vaikiukas bus naujokas darzelyje, tad iskilo toks klausimas - ar reikia kamnors duodi "pakisele", norint, kad tavo vaika pamaitintu, jei dar pats nelabai moka? Girdejau tiesiog tokiu gandu, kad po 50lt i menesi "reikia" duoti, jei nori, kad pampersa keistu (jei reikia) ir, kad pamaitintu (dar 50lt.)
As visada buvau grieztai PRIES kysius ir nepateisinau ju niekada, taciau dabar tokia situacija... Duociau ir 100lt, jei buciau GARANTUOTA, kad mano vaikui pades sauksta nulaikyt (jam cia kolkas sunkokai sekasi). Bet juk nematysiu, negirdesiu...
negirdejau ir as, idomu kas cia taip uzpasakojo , idomios stafkes, seip gal kazkas ir duoda nieko nesakau, bet kad tokios konkrecios stafkes negirdejau, aisku mamos atnesa ir sokolado , kas kavos, kas pinigeliu, bet visumoje nieks nesigiria kiek kam ka duoda, kai kas visai neduoda, bet nemanau kad daug blogiau priziuri, seip visumoje matosi kad priziurimi tie vaikai , zodziu sunku ka ir patarti, bet kad konkrecios stafkes butu tai tikrai negirdejau