Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

mes patekome i ziogeliu grupe 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jau yra sarasai tinklalapyje
http://www.zemynos.i...o...1&Itemid=37
4u.gif
Atsakyti
Mano mergytė "Žirniukuose" bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2010 07 01, 10:10)
Mano mergytė "Žirniukuose"  bigsmile.gif .

sveikute

zirniukus ir mes lankem, tikrai fainos aukletojos

o ziuriu dickis vis del to su maniskiu eis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2010 07 01, 10:33)
o ziuriu dickis vis del to su maniskiu eis  thumbup.gif

assa.gif

Pamenu kad esu skaičiusi gerų atsiliepimų apie "Žirniukų" auklėtojas. Nors kol kas mažutė dar labai jautri ir didelė maminukė, tai nežinau kada jau taip rimtai lankyt pradėsim, na bet vis tiek smagu smile.gif.
Esu girdėjusi, kad lopšelinukai ne visi renkasi nuo rugsėjo 1, o juos paskirsto po vieną kitą vaiką kas savaitę kad pamažu priprastų. Ar mūsų darželyje irgi tokiu principu lopšeliukus priiminėja? Kada reikėtų tartis kada jau tiksliai mums ateit? Ar pirmomis dienomis leidžia mamoms pabūti kartu, ar grūda iš karto už durų g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 01 liepos 2010 - 09:47
o kaip ziogeliu aukletojos?gal kas lanke? 4u.gif
Atsakyti
O mes siais metais nepatekom unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(svetliaciok @ 2010 07 15, 14:27)
o kaip ziogeliu aukletojos?gal kas lanke? 4u.gif

Nezinau tiklsiai kokios ten aukletojos, bet pas maziukus zinau yra tokia pagyvenusi Birute, tai uzjauciu kieno mazulyciai pas ja pajkliuvot unsure.gif tikrai bjauri, ir labai rekia visada.....
Atsakyti
QUOTE(Balta.Naktis @ 2010 07 27, 14:55)
O mes siais metais nepatekom  unsure.gif
Papildyta:

Nezinau tiklsiai kokios ten aukletojos, bet pas maziukus zinau yra tokia pagyvenusi Birute, tai uzjauciu kieno mazulyciai pas ja pajkliuvot unsure.gif  tikrai bjauri, ir labai rekia visada.....

Mano visiskai kitoks ispudis -Birute labai kuribynga,aktyvi aukletoja,moka sudomint,suburti vaikus,ruosia nuostabius spektaklius,dainuoja,soka,zodziu pilna entuziazmo ir energijos.Gal jos gana stiprus balsas kam kliuna,bet ne man,liuks aukletoja thumbup.gif
Man nepatinka kai aukletoja sedi prie stalo arbatele geria,o vaikai patys tvarkosi,su sita taip nebuna-visi uzimti,turi veiklos mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes į "Pabiručius" patekom thumbup.gif
Atsakyti
Negaliu patiket, kad visgi ir mes patekom! thumbup.gif Jau buvo pasakyta, kad nebe, taciau dabar paizurejau ir taip dziaugiuosi!!
Jungsimes prie "Ziogeliu". 4u.gif
Idomu, kokia tvarka bus nuo pradziu...kada jau ateit reikia? Matyt, reiks nueit pasiklausinet.
Atsakyti
Sveikos, mamytes. 4u.gif Sveikinu visas su busima rugsejo pirmaja 4u.gif
Mano vaikiukas bus naujokas darzelyje, tad iskilo toks klausimas - ar reikia kamnors duodi "pakisele", norint, kad tavo vaika pamaitintu, jei dar pats nelabai moka? Girdejau tiesiog tokiu gandu, kad po 50lt i menesi "reikia" duoti, jei nori, kad pampersa keistu (jei reikia) ir, kad pamaitintu (dar 50lt.)
As visada buvau grieztai PRIES kysius ir nepateisinau ju niekada, taciau dabar tokia situacija... Duociau ir 100lt, jei buciau GARANTUOTA, kad mano vaikui pades sauksta nulaikyt (jam cia kolkas sunkokai sekasi). Bet juk nematysiu, negirdesiu... doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 30 rugpjūčio 2010 - 13:14
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2010 08 30, 14:12)
Girdejau tiesiog tokiu gandu, kad po 50lt i menesi "reikia" duoti, jei nori, kad pampersa keistu (jei reikia) ir, kad pamaitintu (dar 50lt.)

blink.gif oho...as taip dar negirdejau g.gif bet jei taip is tikruju yra tai ziauroka blink.gif
Atsakyti