Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

QUOTE(Sniega1 @ 2010 03 11, 16:48)
tai jau tikrai ir musu serga...sad.gif ir serga, gal maziau sirgtu jei tevai pagalvotu ir apie kitus vaikus, ir vestu i darzeli nors siek tiek pasveikusius vaikus  doh.gif o tai tik nuvedi ir vel... sedime namie

Taip, ir as pritariu, kad labai pikta, kai teveliai atveda sergancius ir kiti suserga... zinoma, teveliu argumentas nera kur deti, i darba reikia eiti....bet gaunasi uzburtas ratas...vaikas suserga ir reikia biuleteni imti... verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Na siek tiek nuraminot. Bet su tom ligom neramu, mes sirgom tik viena karta,ir tai man buvo sunku i serganti mazuli ziuret, jug vaikai tokie bejegiai kai sirguliuoja, nenoreciau kad daznai sirgtu, bet manau to tikrai neisvengsi kai eisi i darzeli. Gerai butu jai visi vaikuciai butu sveiki ir laimingi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2009 10 21, 19:34)
noriu paklausti ar labai daug vaikuciu maziuku grupese, turiu omeny lopselinukus nuo 2 m.? PO kiek grupese vaikuciu lanko?

Sveikutes,
sarasiiniu vaiku grupeje yra 17,bet lankanciu daugiausiai kakzkur 12-13 buna.kadangi daznai serga tai toks skaicius gan retai ir buna doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sniega1 @ 2010 03 11, 16:48)
tai jau tikrai ir musu serga...sad.gif ir serga, gal maziau sirgtu jei tevai pagalvotu ir apie kitus vaikus, ir vestu i darzeli nors siek tiek pasveikusius vaikus  doh.gif o tai tik nuvedi ir vel... sedime namie

Pas mus irgi tas pats,paskutiniu metu po 4 dienas sugebam palankyt ir vel 2-3 savaites namuose doh.gif
O kad veda sergancius tai cia taip buvo ir bus,vedu jau trecia savo vaika i darzeli ir galiu pasakyti kad visada taip buvo,pikciausia yra tai kad sugeba ryte vaikui numusti temperatura ir atvesti,o per pietus toks vaikas su 39 jau buna...nesuprantu kaip galima taip negailet savo vaiko,veliau skundzisi kad plauciu uzdegimu susirgo,na tikrai nesistebiu kad vedant su temperaturom ir siaubingais kosuliais nesusirgtu rimtom ligom verysad.gif
Tikrai nepateisinu tokiu tevu schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Asta K. @ 2009 07 29, 15:30)
Sveikutes  smile.gif

Šiandien buvau darželyje pasižiūrėti sarašu, tai jau suformuotos vaikų grupės.Ir mano panelytė eis nuo rugsėjo į šį darželį biggrin.gif  lotuliukas.gif

Mergaitės sakykit,o pažymą iš gydytojo kada reikia atnešti į darželį g.gif

Ačiū

Pazyma turit pristatyt tik pradeja lankyti darzeli,bet tik kad ta pazyma galioja 3 dienas biggrin.gif Na nebet dabar kas pasikeite nuo rugsejo smile.gif
Atsakyti
nesuprantu kaip galima serganti vaika vesti i darzeli,i jam paciam i kitiems vaikams nuo to tik blogiau,nejaugi negalima paimti biliuteni ir palaukti kada vaikas pasveiks,turbut tokiems tevams pinigai pirmoje vietoje o ne vaiko sveikata.na cia mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(Agnieshulia @ 2009 09 30, 13:26)
Sweikos mamytes  smile.gif  mano dukryte nuo rugsejo pirmos pradejo lankyti nykstuku grupe... Atrodo wiskas neblogai, tik retkarchiais man isheinant werkia. Tikiuosi su laiku to nebus  ax.gif  4u.gif  tiesa, paskutines dienass buna wakarais labai irzli, galbut perwargsta... ar chia tik manishkei taip ar yra ir dar tokiu?  blush2.gif
beje, ar yra dar mamychiu, kuriu waikai lanko nykstuku grupe?  ax.gif

Mano Ievute lanko nykstuku grupe biggrin.gif
Papildyta:
[quote=svetliaciok,2010 03 20, 11:33]
nesuprantu kaip galima serganti vaika vesti i darzeli,i jam paciam i kitiems vaikams nuo to tik blogiau,nejaugi negalima paimti biliuteni ir palaukti kada vaikas pasveiks,turbut tokiems tevams pinigai pirmoje vietoje o ne vaiko sveikata.na cia mano nuomone
Na gal daugelis teveliu pergyvena del savo darbu,juk dazni biulioteniai nera gerai,bet vistik manau vaiko sveikata tikrai yra brangesne...tik nevisi matyt taip galvoja verysad.gif
Atsakyti
sveikutes, ar kas esate pakliuvusios i si darzeli ne pagal gyvenamaja vieta? ar draugiska darzelio vedeja, ar neperpildytas jis? aciu jei kas pakomentuosite mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes gyvenam Pašilaičiuose, bet mums jis nepriklauso. Pasakė, kad greičiausiai vietų į darželį nebus. Na nieko naujo - ta pati dainelė ir net tam pačiam darželyje kuriam mes priklausom. Galbūt į priešmokyklinę pakliūtume - nžn. Tik šiek tiek liudna grįžus po pokalbio.
Atsakyti
Laba diena, mamos. Gyvenam ir esam priregistruoti Zemynos gatveje. Kai vaikui buvo gal 4-5 menesiai- nuejom "uzsirekomenduoti" darzeli "Zemyna". Parase vyras prasyma ir viskas kaip ir buvo tvarkoj. Dabar ateinam (vaikui bus 2 metukai, rugseji norim jau vesti), rasom dar viena prasyma ir sako direkore:"Jusu vaikas 48-tas, reiskia- i sarasus nepapuola."
Koks veiksmas toliau? doh.gif Is veido galima AISKIAI suprasti, kad nori kysi. BEt as jai nezadu duoti nei cento.
Atsakyti
na jei uzsirasete pries tiek laiko, turetumete papulti, rimciau reiktu eiti ir kalbetis, cia mano nuomone tokia, nes kazkokia nesamone gaunasi, zemynos g. gyveni, o vaiko nera kur leisti...
Atsakyti
tai o kiek tada nauju vaiku priima? blink.gif jeigu vienoje grupeje 15,tai ka 2 grupes?
Atsakyti
aha, butu idomu suzinoti. Kiek maciau savivaldybes puslapyje- didziuku (nuo 3 metu) lygtais 6 grupes yra. O kaip su 1-3 metu vaikais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 09 birželio 2010 - 12:14
Lopšeliukų yra 2 grupės.
Kyšiai nebeturi prasmės, nes sąrašus rikiuoja nebe direktorė, o savivaldybė. Reikėtų skambinti į ikimokyklinio ugdymo skyrių ir ten teirautis ką daryt tokiu atveju jei vaikutis nepatenka. Gali būti kad tie sąrašai jau gerokai pasikeitė, nes ne visi tėvai galiausiai apsisprendžia vesti savo kleckus nuo 2 metukų, kiti būna keliuose darželiuose užsirašę...
Atsakyti