Sveikutes
Šiandien buvau darželyje pasižiūrėti sarašu, tai jau suformuotos vaikų grupės.Ir mano panelytė eis nuo rugsėjo į šį darželį
Mergaitės sakykit,o pažymą iš gydytojo kada reikia atnešti į darželį
Ačiū
QUOTE(smiltpeliuke @ 2009 07 29, 09:20)
Ačiū už pataisymus
sveikutes,
siandien pradejome lankyti darzeli - pakliuvome i Snekuciu grupe.
Prisijungeme prie 15 vaikuciu, kurie darzeli jau nuo praeito rugsejo lanko.
Darzelyje dukryte pasiliko noriai , tikiuosi tas noras neisgaruos artimiausiu metu
Aukletoja Janina is seimininkute labai malonios moterys pasirode
Tikiuosi greitai pritaps ir pripras grupeje
Darzelyje dukryte pasiliko noriai , tikiuosi tas noras neisgaruos artimiausiu metu
o mes šiandien pradėjome lankyti Pabiručių grupę, bet pasilikti dar neeeeeeee tik kartu
Visas mamytes ir ju vaikucius sveikinu su Rugsejo pirmaja ir nauja pradzia O mes Pabiruciuose buvom praeitais metais, dabar jau prasides "antras darzelio sezonas", tai nuo siandien mes Selmiuose ...
QUOTE(renciux @ 2009 09 01, 14:33)
sveikutes,
sveikos gyvos, ach va kas ta naujokė draugė Mano dukrytė sakė labai draugauja su naujoke Gabija
Sveikutės, Mamytės,
Mes nuo pirmadienio pradėsime lankyti "Šnekučių" grupę... būsime visai naujokai...
Kaip čia auklytės?
Truputi man neramu kaip viskas bus... ar pritapsim? Ar susirasim draugų? Būtų labai malonu susipažinti su Mamytėm iš šios grupės
Mes nuo pirmadienio pradėsime lankyti "Šnekučių" grupę... būsime visai naujokai...
Kaip čia auklytės?
Truputi man neramu kaip viskas bus... ar pritapsim? Ar susirasim draugų? Būtų labai malonu susipažinti su Mamytėm iš šios grupės
asmeniškai man tai šnekučiuose, labai fainos aulėtojos ir šeimininkutė, labai labai džiaugiuosi ir esu dėkinga, nors buvau paskaičius čia, kad Sneguolė šiokia anokia, bet mano Saulelei ji pati mylimiausia, o kiek jos užsiima su vaikais, kiek darbe;lių, pastovus bendravimas...žodžiu man labai labai patinka
o pritapsit tai būtinai - vaikai draugiški, nuo pirmų dienų daržely išmokyti, kad visi jie "draugeliai"
o pritapsit tai būtinai - vaikai draugiški, nuo pirmų dienų daržely išmokyti, kad visi jie "draugeliai"
QUOTE(Atra @ 2009 09 09, 21:04)
asmeniškai man tai šnekučiuose, labai fainos aulėtojos ir šeimininkutė, labai labai džiaugiuosi ir esu dėkinga, nors buvau paskaičius čia, kad Sneguolė šiokia anokia, bet mano Saulelei ji pati mylimiausia, o kiek jos užsiima su vaikais, kiek darbe;lių, pastovus bendravimas...žodžiu man labai labai patinka
Saulele - tai gal jusu mergyte vardu Saule?
manoji susirado drauge - Saule "Snekuciuose" su Saule zaide, valge, eina i darzeli nes ten bus Saule
siaip mums dar sunkoka, rytais daug asaru islieja Gabija, nenori su mumis skirtis rytais
Apie aukletojas galiu tik teigiamai atsiliepti. Snieguole man paliko labai gera ispudi. Atsakinga, patarianti, paguodzianti. Nors dar tik antra savaite bendraujame , bet Gabijai taip pat abi aukletojos patinka. Tik su seimininkute dar nespejo susidraugauti , nes mat ji duoda valgyti , o su valgymu mums sudetinga
aga mano dukrytė Saulė, jau pirmas dienas sakė, kad jos draugė Babija
QUOTE(Atra @ 2009 09 11, 14:29)
aga mano dukrytė Saulė, jau pirmas dienas sakė, kad jos draugė Babija
tikrai, gabija ir save Babija vadina
pirma diena kai atejome, Saule jau buvo darzelyje, prie vaikiskos virtuveles kazka vire. Aukletoja Janina ja pakviete supazindinti su Gabija.
Tai abi apsikabino ir pasibuciavo
aukletoja paklause dar manes - ar jos nepazistamos, gal is to pacio kiemo nes susitiko kaip senos drauges butu
Sweikos mamytes mano dukryte nuo rugsejo pirmos pradejo lankyti nykstuku grupe... Atrodo wiskas neblogai, tik retkarchiais man isheinant werkia. Tikiuosi su laiku to nebus tiesa, paskutines dienass buna wakarais labai irzli, galbut perwargsta... ar chia tik manishkei taip ar yra ir dar tokiu?
beje, ar yra dar mamychiu, kuriu waikai lanko nykstuku grupe?
beje, ar yra dar mamychiu, kuriu waikai lanko nykstuku grupe?