QUOTE(G-e-g-u-t-e @ 2009 03 19, 15:40)
[/B][B]
laba diena mamyte,
gal as cia ir ne i tema,bet manau gal ir gerai ,kad neisit i l/d AITVARAS.Mano vaikas jame uzsikrete sunkia forma salmonele ir jau ilga laika neinam i darzeli.Vis gydomes ir ji nepalieka musu.Aukletojos bijo pasakyt ar daugiau vaiku serga grupej,nes yra direktores pasakyta tai neviesint.As manau darzeliui tai tikrai nepriduoda gero vardo elgiantis direktores atzvilgiu.Direktore yra pasakius ,kad tai yra prestizinis darzelis tai viska tuom pasako kai kuriais atzvilgiais kai be patepimo nepateksit.Parasiau ta su kuom esu susidurus.
laba diena mamyte,
gal as cia ir ne i tema,bet manau gal ir gerai ,kad neisit i l/d AITVARAS.Mano vaikas jame uzsikrete sunkia forma salmonele ir jau ilga laika neinam i darzeli.Vis gydomes ir ji nepalieka musu.Aukletojos bijo pasakyt ar daugiau vaiku serga grupej,nes yra direktores pasakyta tai neviesint.As manau darzeliui tai tikrai nepriduoda gero vardo elgiantis direktores atzvilgiu.Direktore yra pasakius ,kad tai yra prestizinis darzelis tai viska tuom pasako kai kuriais atzvilgiais kai be patepimo nepateksit.Parasiau ta su kuom esu susidurus.
Aciu Labai uzjauciu jus del salmoneles
O kad neprieme musu i Aitvara as jau ta pacia deina neliudejau. Nes mane taip sokiravo ir "pabaisino" pokalbis,direktores "malonumas" ir visa kita,kad pagalvojau,geriau jau eisim i bet kuri kita, "ne prestizini", nei i toki "prestizini",kur bijosi kita karta eit pas tokia diorektore bele kokios smulkmenos paklausti ar paprasyti. Maza kas gali atsitikt per tuos kelis metelius ir jau tikrai nebenoreciau pas tokia eiti...
O siap,del to "viesinimo",tai pilnai tikiu,zinokit,is tikro kaip bebutu liudna,bet tokia situacija,manau,daugely darzeliu. Kad apie tokius dalykus nenori garsiai sneket...Kad issaugot reputacija. O kai pagalvoji,labiausiai nukencia musu mazieji ....
Sakau,nes pamenu ,kai vyresnele pries metus lanke dar darzely,neminesiu koki,nes tikrai nemanau ,kad tai labai svarbu,bet tada buvo problema su utelem,ir irgi tylejo ir kiek turi,kas turi ,ar galima lankyt darzely kad neuzsikrest ir pan. Informacija tiesiog peste pest reikejo. Matyt,del tu paciu priezasciu...