Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 10 14, 08:07)
Mes neseniai užrašėm dukrytę 2010 metams, tvarka kol kas kaip ir anksčiau, MB nunešė prašymą, gimimo liud. kopiją ir gyv. vietos deklaracijos kopiją.
Abu mūsų mažiukai čia užrašyti. Pirmiausia žiūrėjau koks darželis priklauso pagal gyv. vietą, paskui skaičiau atsiliepimus. Jei būtų buvę blogi, gal būtume bandę užrašyti kitur, bet kadangi įspūdis susidarė neblogas, tai čia ir užrašėm  4u.gif .

ačiū! ir man susidarė geras įspūdis, bent jau pagal atsiliepimus.
Atsakyti
Darželis dirba pagal "Vėrinėlio" programą, kūrybinio - kompleksinio ugdymo metodu.
Pagrindinė veiklos kryptis - etnokultūra, veikia Valdorfo pedagogikos grupė, priešmokyklinės grupės. Logopedas dirba su kalbos trūkumų turinčiais vaikais.
Auklėtojos su aukštaisiais ikimokykliniais išsilavinimais, turi vyresniųjų auklėtojų kategorijas, rūpestingai, su didele meile priima kiekvieną vaiką ir jį ugdo
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
as pati si drazeli su sese kazkada lankiau, man patiko, nors buvo visko.. viskas priklauso nuo aukletojos, seses aukletojos buvo super, o manoji tikra ragana, bet jos dabar jau nebera thumbup.gif
nuo 2010 vesiu i si darzeli ir savo mergyte, siaip kiek pamenu jau anais laikais vaikus tikrai uzimdavo, lavindavo, o ir aukletoju dauguma tu paciu islike thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gifsmile.gif Gal galite papasakoti smulkiau apie pacia direktore, ruosiuos eiti pokalbiui del priemimo. Turiu labai nemalonios patirties is pabendravimo su "Aitvaro" direktore,tai po jos dabar jau reik "moraliskai pasiruost" .... Papasakokit,prasau, apie ja ir ar reikia nest "dovanele",ar praso paremti darzeli ,na pasidalinkit savo patirtim....
Atsakyti
nežinau, man tai direktorė pasirodė normali, truputį "priplaukus", bet šiaip neblogai nuteikianti. kiek skambinom ar vieta atsirado tai kiekvieną kart pavergdavo kiek daug vaikų, jokių paramų niekad nereikalavo, išvis man super darželis thumbup.gif tik eilės gana didokos...
Atsakyti
[quote=Atra,2009 02 20, 15:54]
Atra, tai jus jau lankot??? nuo kada? zinau ir as apie eiles...bet visur tas pats.
Atsakyti
Man irgi direktore kiek teko susidurt normali moteriske,ir darzelis irgi patinka,ir aukletojos. Mum apie jokias paramas niekad nieko nesake,ir jei laiku ruosiates rasytis tai viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
butent kad mes ne laiku. Nes buvom uzsirase i kita darzely ir dabar taip gavos,kad likom "ant ledo". blink.gif ir isvis teko pabendraut "labai maloniai" su netoli esancio darzelio direktore,dar apvaziavau keliolika Pasilaiciuose,seskinej.... Kai tokia padetis,kad netelpa vaikai i darzelius,direktorems tai "karaliavimo laikas" ir kai kurioms truksta elementarios pagarbos ... schmoll.gif ziauru... verysad.gif
Atsakyti
[quote=zivvilte,2009 02 20, 14:35]
[quote=Atra,2009 02 20, 15:54]
Atra, tai jus jau lankot??? nuo kada? zinau ir as apie eiles...bet visur tas pats.
[/quote]
Mes lankom nuo 08 09 01 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zivvilte @ 2009 02 20, 20:08)
butent kad mes ne laiku. Nes buvom uzsirase i kita darzely ir  dabar taip gavos,kad likom "ant ledo".  blink.gif 

Jei nebuvot uzsirase tai aisku bus dabar labai sunku.. jeigu sakokad nera darzelyje vietos - tai su jokiom dovanom neatsiras manau. Tu bandyk skambint i savivaldybe,ten turi sarasus tureti kokiam darzelyje kokia padetis,ir patars tau i kokius gali kreiptis.
Mes irgi persikraustem,ir nevisai laiku atejom,bet gerai kad taip gavosi,kad atejom prasytis tuo laiku kai buvo atsilaisvinusios vietos (vaikuciai neatejo,ar nusprende lankyt tik kitais metais) tai taip ir pakliuvom ir be jokiu dovanu thumbup.gif Aisku,pradzioj pabandykit visur,kur tik galima ir patogu - ar pagal gyvenama vieta,ar pakeliui i darba. Bet jei visur atsakys,ir niekur nera vietu, aisku reikia kreiptis i auksciau stovincias instancijas pagalbos.
Atsakyti
mes dukryte nuo 2008 rudens buvom uzrase. Nuo 2 metuku. Pakliuvom i grupe , bet persigalvojom ir parasem prasyma eiti i darzeli nuo 2009 metu rudens ax.gif . Nuo 3 metuku smile.gif

direktore perspejo, kad i tas grupeles bus priimama po keleta vaikuciu tik g.gif , na bet tikiuosi, jog viskas bus gerai - ir pakliusime rolleyes.gif
Atsakyti
[/B][B]
QUOTE(zivvilte @ 2009 02 19, 22:09)
Sveikos mamytes smile.gifsmile.gif Gal galite papasakoti smulkiau apie pacia direktore, ruosiuos eiti pokalbiui del priemimo. Turiu labai nemalonios patirties is pabendravimo su "Aitvaro" direktore,tai po jos dabar jau reik "moraliskai pasiruost" .... Papasakokit,prasau,  apie ja ir ar reikia nest "dovanele",ar praso paremti darzeli ,na pasidalinkit savo patirtim....

laba diena mamyte,
gal as cia ir ne i tema,bet manau gal ir gerai ,kad neisit i l/d AITVARAS.Mano vaikas jame uzsikrete sunkia forma salmonele ir jau ilga laika neinam i darzeli.Vis gydomes ir ji nepalieka musu.Aukletojos bijo pasakyt ar daugiau vaiku serga grupej,nes yra direktores pasakyta tai neviesint.As manau darzeliui tai tikrai nepriduoda gero vardo elgiantis direktores atzvilgiu.Direktore yra pasakius ,kad tai yra prestizinis darzelis tai viska tuom pasako kai kuriais atzvilgiais kai be patepimo nepateksit.Parasiau ta su kuom esu susidurus.
Atsakyti