QUOTE(wetta @ 2007 03 21, 23:59)
kokie atsiliepimai butu apie si darzeli/kaip direktore.?musu tai kazkodel net prasymo neprieme,atseit perkrauta,nors as norejau tik i eile,ir nesvarbu kada ji butu,beje ejom pagal gyv.vieta.supykde juodai .matyt lauke ''paramos",o as nesusiprotejau.
darzelis tikrai perpildytas maciau as tuos sarasus tai tikrai kosmines eiles, todel sunku ir vaikams ir aukletojoms, vaiku kiekvienoje grupeje po 20-22, o galima tik max 20, aisku ne visi lanko, bet musu grupeja beveik visada kokia 16-18 vaiku visada yra, taip kad maciau kaip sunkiai su tais vaikais susitvarko aukletojos.
o mus irgi labai sunkiai, prieme, ir tai tik todel, kad mano vyresnioji buvo lankiusi, bet as iki paskutines minutes laksciau ir vis klausinejau, ar yra sansu, ir nezinau jokio kysio nedaviau, labai zmoniskai visada paaiskindavo ir pasakydavo kad vis negali dar nieko pasakyti, tik rugsejo pirmomis dienomis, kai jau sudare tikslius grupiu sarasus tai ir pasake kad priims, as tikrai niekam nieko nedaviau ir nezinau man ji kaip tik kaskodel pasirode kaip nieko neimanti, bent kiek klausinejau tarp mamu tai dar nei viena nepasake kad ka butu davusi. bet cia tik mano nuomone.