Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

QUOTE(lupipita @ 2008 09 11, 09:31)
sveikutes, as siandien pakiletos nuotaikos, su vaiku jau atsisveikinau, jis neverke ir manau jau suprato kad pasileika vienas, o mamyte po pietu miegelio ateina jo pasiimti, siandien nuo ryto jau dejosi batukus ir prasesi pas lelias, nereikejo ir man ivedus i grupe pabegti neatsisveikinus, zodziu viskas i gera, aukletojos maciau labai uzsiima su vaikais, maniskiui pipirui patinka, o tai svarbiausia, jau dabar galiu net ramia sazine pradeti eit i darbuka  thumbup.gif

labai šaunu smile.gif mums dar sunkiai sekasi sad.gif šiandien palikau labai susigraudinusi
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2008 09 11, 09:35)
labai šaunu smile.gif mums dar sunkiai sekasi sad.gif šiandien palikau labai susigraudinusi

o i kokia jus grupe einat blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2008 09 11, 09:37)
o i kokia jus grupe einat  blush2.gif

šnekučių
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2008 09 11, 09:39)
šnekučių

aisku, tai tik kaimynai, nu gal nieko, viena mama ir vede prmas dienas, labai verke, o paskui staigiai persilauze ir dabar labai gerai pasilieka ir vaikiukas isbuna net iki vakarienes ir jau sake lyg noriai eina, o kiek jus jau laiko vedat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2008 09 11, 09:41)
aisku, tai tik kaimynai, nu gal nieko, viena mama ir vede prmas dienas, labai verke, o paskui staigiai persilauze ir dabar labai gerai pasilieka ir vaikiukas isbuna net iki vakarienes ir jau sake lyg noriai eina, o kiek jus jau laiko vedat  ax.gif

praeitą savaitę buvo 3 kartus po porą valandų, o paskui apsirgo, tai šią savaitę jau irgi šiandien 3 diena, pasiimu po miegelio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xenzy: 11 rugsėjo 2008 - 08:43
QUOTE(xenzy @ 2008 09 11, 09:42)
praeitą savaitę buvo 3 kartus po porą valandų, o paskui apsirgo, tai šią savaitę jau irgi šiandien 3 diena, pasiimu po miegelio

manau viskas susitvarkys, zinau ta jausma kaip neramu, as ir tik dabar pradedu atsigauti, man dabar ramiau , kai matau kad maziuis noriai eina, nori i darzeli, bet aisku nori kad ir mamyte salia butu lotuliukas.gif , linkiu jums kad greiciau priprastumet ir butu kuo maziau ligu ir asareliu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupipita: 11 rugsėjo 2008 - 08:49
QUOTE(lupipita @ 2008 09 11, 07:31)
sveikutes, as siandien pakiletos nuotaikos, su vaiku jau atsisveikinau, jis neverke ir manau jau suprato kad pasileika vienas, o mamyte po pietu miegelio ateina jo pasiimti, siandien nuo ryto jau dejosi batukus ir prasesi pas lelias, nereikejo ir man ivedus i grupe pabegti neatsisveikinus, zodziu viskas i gera, aukletojos maciau labai uzsiima su vaikais, maniskiui pipirui patinka, o tai svarbiausia, jau dabar galiu net ramia sazine pradeti eit i darbuka  thumbup.gif

sveiki, mes siandien pasijungeme i jusu "zirniuku" grupe, tai galiu pasakyti, kad jusu Mantas labai gerai ten jauciasi. pats drasiausias is visu 7 vaikiuku siandien buvusiu lotuliukas.gif
mano dukryte ji labai isimine, vis namie sako "mantas ta, mantas ana" doh.gif

o maniske pirma diena nelabai jaukiai jautesi, bet manau ateis laikas...
Atsakyti
QUOTE(alina v @ 2008 09 11, 16:04)
sveiki, mes siandien pasijungeme i jusu "zirniuku" grupe, tai galiu pasakyti, kad jusu Mantas labai gerai ten jauciasi. pats drasiausias is visu 7 vaikiuku siandien buvusiu lotuliukas.gif
mano dukryte ji labai isimine, vis namie sako "mantas ta, mantas ana" doh.gif

o maniske pirma diena nelabai jaukiai jautesi, bet manau ateis laikas...

o kaip smagu, kad daugiau mamyciu atsirado is zirniuku, siandien maniskis net nenorejo eiti namo, sakau kas yra, sako pas lelias unsure.gif , matomai tikrai jam ten gerai ir gerai jauciasi, nieko ir jusu pripras, ir linkiu is visos sirdies kad tai butu kuo greiciau mirksiukas.gif
tiesa atsiminiau tave is kitos temukes tik ten retokai lankausi is liepinuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lupipita: 11 rugsėjo 2008 - 17:13
QUOTE(Indrulis @ 2008 09 11, 08:32)
Na, as savo vaikui duodu Citrosept lasiuku-cia greipfruktu seklu ekstraktas-labai padeda stiprinti imunitete. Duodu jau nuo rugsejo pirmosios  ax.gif

O brangus tas daiktas? Ir kas ten tableciukes ar sirupas? Ir kiek laiko reikia duot?
nes as praeitais metais nuo rudens iki vasario daviau Rybomunyl,tai tfu tfu smile.gif thumbup.gif bet brangokas jis...
Atsakyti
mamos, parasykite atsiliepimus apie darzeli, prasom 4u.gif aisku malonu skaityti, kaip jusu vaikuciams sekasi darzelyje, bet buciau labai dekinga, jeigu parasytumet visa "tiesa" biggrin.gif apie aukletojas, aplinka ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mavija @ 2008 09 11, 20:13)
mamos, parasykite atsiliepimus apie darzeli, prasom  4u.gif  aisku malonu skaityti, kaip jusu vaikuciams sekasi darzelyje, bet buciau labai dekinga, jeigu parasytumet visa "tiesa"  biggrin.gif apie aukletojas, aplinka ir pan.  4u.gif

mes dar tik pora savaiciu lankom ir dar esam paciu maziausiu grupeje, tai daug ko ir nepasakysim, bet seip man jis tikrai trodo neblogos, aisku daug kas priklauso nuo aukletoju, manau aukletojos geros, bent musu grupeje tai tikrai, o kaip kitos, gal daugiau gali pasakyti kas jau ilgiau lanko ir ne vienerius metus ax.gif , aplinka aisku nera moderni, bet tikrai nebloga, zaidimu aiksteliu lauke nemazai, seip as esu patenkinta, kaip valstybinis darzelis tai sakyciau visai neblogai, o visa kita priklauso nuo tevu, kai kas metasi kazka perka, ir zaislu ir tt, bet visumoje kolkas vertinu tikrai gerai, o svarbiausia kad vaikiukui mano bent kolkas patinka ir noriai eina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2008 09 12, 11:14)
mes dar tik pora savaiciu lankom ir dar esam paciu maziausiu grupeje, tai daug ko ir nepasakysim, bet seip man jis tikrai trodo neblogos, aisku daug kas priklauso nuo aukletoju, manau aukletojos geros, bent musu grupeje tai tikrai, o kaip kitos, gal daugiau gali pasakyti kas jau ilgiau lanko ir ne vienerius metus  ax.gif , aplinka aisku nera moderni, bet tikrai nebloga, zaidimu aiksteliu lauke nemazai, seip as esu patenkinta, kaip valstybinis darzelis tai sakyciau visai neblogai, o visa kita priklauso nuo tevu, kai kas metasi kazka perka, ir zaislu ir tt, bet visumoje kolkas vertinu tikrai gerai, o svarbiausia kad vaikiukui mano bent kolkas patinka ir noriai eina  thumbup.gif

aciu 4u.gif lauksim dar nuomoniu smile.gif
Atsakyti