Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

QUOTE(lupipita @ 2008 08 27, 22:36)

kokia gydytoja, kodel atkalbinejo, seip aisku vaikiukai daug serga, bet daug ir pliusu yra del darzo, bet aisku jei tik butu galimybe gal ir as auginciau iki 3 arba leisciau iki 3 metu bent puse dienos, kad pratintusi prie vaikuciu ir tt  biggrin.gif

mūsų šeimos gydytoja, būtent dėl ligų, kad silpninam vaiko imuniteta, kad dar per mažas, kad ir psichologiškai dar nepasiruošę tokie vaikai kolektyvui, kad mama turi iki trijų metukų auginti ir pan. viską aš suprantu, bet ne visada gali rinktis tai ko nori sad.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2008 08 27, 22:49)
mūsų šeimos gydytoja, būtent dėl ligų, kad silpninam vaiko imuniteta, kad dar per mažas, kad ir psichologiškai dar nepasiruošę tokie vaikai kolektyvui, kad mama turi iki trijų metukų auginti ir pan. viską aš suprantu, bet ne visada gali rinktis tai ko nori sad.gif

drinks_cheers.gif , ne visada gali taip kaip noris, jei yra galimybe as ir uz auginima iki 3 metuku, o pirmi metai sako buna sunkus tiek 2 tie 3 metus sulaukusiu vaiku, gal sako ir maziau serga jau 3 metu vaikiukai, bet ne visada , dar ir nuo vaiko imuniteto priklauso, zodziu matysim kas ir kaip, blogiausiu atveju pasiimsit vaikeli ir auginsit iki 3 jei labai sirgs mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrulis @ 2008 08 27, 11:32)
Mamytes, as galutinai susipainiojau  doh.gif
tai kelios lopselinuku grupes? 2 ar 3, nes mano berniukas pateko i "Snekuciu" grupe. Ir kiek supratau is direktores zodziu (SIANDIEN JI JAU DARBE), yra tik dvi grupes.....tai kaip tada su "Ziogeliu" ir "Zirniuku" grupe?  g.gif
Ir kuriai grupei Snieguole vadovaus?  unsure.gif
Ir mane isgasdino pasisakymas apie sia aukletoja  unsure.gif

Indruli,tai jus turbut ne i lopseline grupele jau patekot,o i darzeline. Lopselyje yra tik 2 grupes: "Ziogeliai" ir " "Zirniukai". O jei jau "Snekuciai" tai pats pavadinimas rodo kad vaikuciai jau moka sneket bigsmile.gif O ir vaikutis tavo 2005m,kaip maniske,tai gal dar i viena grupe paklius wink.gif reiks pasidomet kaip grupe i kuria mes pereinam vadinsis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2008 08 28, 10:51)
Indruli,tai jus turbut ne i lopseline grupele jau patekot,o i darzeline. Lopselyje yra tik 2 grupes: "Ziogeliai" ir " "Zirniukai". O jei jau "Snekuciai" tai pats pavadinimas rodo kad vaikuciai jau moka sneket  bigsmile.gif O ir vaikutis tavo 2005m,kaip maniske,tai gal dar i viena grupe paklius wink.gif reiks pasidomet kaip grupe i kuria mes pereinam vadinsis  rolleyes.gif

Mes papuolėm į šnekučių grupę, nors mums dar tik nepilni du metukai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2008 08 28, 11:43)
Mes papuolėm į šnekučių grupę, nors mums dar tik nepilni du metukai smile.gif

gaila, kad ne i ta pacia, nu bet nieko paralelineje busit thumbup.gif , kada pradedat, kas aukletoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2008 08 28, 11:58)
gaila, kad ne i ta pacia, nu bet nieko paralelineje busit  thumbup.gif , kada pradedat, kas aukletoja  smile.gif

pradedam pirmadienį, kas auklėtoja nežinau, nes MB nepaklausė smile.gif bet koks jau dabar skirtumas, vistiek pasirinkimo nėra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2008 08 28, 12:02)
pradedam pirmadienį, kas auklėtoja nežinau, nes MB nepaklausė smile.gif bet koks jau dabar skirtumas, vistiek pasirinkimo nėra smile.gif

tai jo, tai sekmes jums ir lauksim atsiliepimu kas ir kaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2008 08 28, 12:04)
tai jo, tai sekmes jums ir lauksim atsiliepimu kas ir kaip  4u.gif

ech...smile.gif ačiū ir jums sėkmės, tikrai gaila, kad ne vienoje grupėje sad.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2008 08 28, 12:05)
ech...smile.gif ačiū ir jums sėkmės, tikrai gaila, kad ne vienoje grupėje sad.gif

gaila ir man, bet ka dabar yra kaip yra, gal kada ispuls ateityje, dabar svarbu vaikuciams butu gerai ir nesirgtu ir jiems patiktu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2008 08 28, 12:07)
gaila ir man, bet ka dabar yra kaip yra, gal kada ispuls ateityje, dabar svarbu vaikuciams butu gerai ir nesirgtu ir jiems patiktu  thumbup.gif

Mums gydytoja rekomendavo kažkokią geriamą vakciną imunitetui palaikyti nuo viršutinių kvėpavimo takų, dar nesidomėjau ja, reiks pasikonsultuoti su pediatrais ar verta ji dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2008 08 28, 12:12)
Mums gydytoja rekomendavo kažkokią geriamą vakciną imunitetui palaikyti nuo viršutinių kvėpavimo takų, dar nesidomėjau ja, reiks pasikonsultuoti su pediatrais ar verta ji dėmesio.

mums ir israse eziuoles sirupiuka imunitetui stiprinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2008 08 28, 09:51)
Indruli,tai jus turbut ne i lopseline grupele jau patekot,o i darzeline. Lopselyje yra tik 2 grupes: "Ziogeliai" ir " "Zirniukai". O jei jau "Snekuciai" tai pats pavadinimas rodo kad vaikuciai jau moka sneket  bigsmile.gif O ir vaikutis tavo 2005m,kaip maniske,tai gal dar i viena grupe paklius wink.gif reiks pasidomet kaip grupe i kuria mes pereinam vadinsis  rolleyes.gif

Tai nieko nebesuprantu-kaip mes galejom patekti i darzelinuku grupe "Snekuciai", jei mano vaikui tik 2,3 metuku?????
Nesamone kazkokia g.gif
Ryt eisiu sutarties pasirasyt ir BUTINAI reik issiaiskint, kaip gali lopselinukas eit i darzelinuku grupe???????????????
xenzy, kaip supratau jums irgi 2 metukai ir patekot i Snekucius?
kaip taip gali buti? doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indrulis: 28 rugpjūčio 2008 - 11:45