Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

QUOTE(Laurutė @ 2008 07 17, 08:03)
Tai va mes visada (aišku jei geras oras ) einame lauką maždaug nuo 10 val iki 12 ir taip pat būname šalia darželio. O šiandien sakėme eisime į darželį pažaisti. Tai gal susitinkam kokią 10.30-11.00 prie darželio arba jei mūsų prie darželio aikštelės nebus tai ieškokite darželio žaidimų aikštelėje, su mumis gali būti dar ir berniukas vardu Augustas. Prašom prisijungti 4u.gif

Dekui uz kvietima, bet siandien su reikalais i miesta leksime, nepavyks susitikti, o artimiausioje ateityje dairysimes smile.gif Mes ir panasiu laiku lauke buname.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 07 16, 10:28)
Taip ilgai atostogauja  g.gif ? Pernai tai pamenu, kad liepą atostogavo, o nuo rugpjūčio 1 d. jau vėl dirbo, juk daug visokių paruošiamųjų darbų prieš rugsėjį, daug naujų vaikučių tėvelių eina teirautis visokiais klausimais...  unsure.gif .
Oi oi, aš jau išvis nebežinau, kai pažiūriu, mano mažius dar taip nepasiruošęs tokiems pasikeitimams ir svetimų neprisileidžia, auklėtojos vargu ar susišnekėtų su juo... O jis ir kalba dar visai neaiškiai, sava kalba, nemokės net pasakyti jei ko norės verysad.gif . Ant puodo niekaip nepasiduoda mokomas, svetimose vietose blogai miega ir apskritai įpratęs miegoti vienas kambary...  verysad.gif

Sveikos smile.gif Nepergyvenk labai, mano mazius dar uz tavaji mazesnis irgi dar visai nesavarankiskas. Kaip nors po truputi apsipras. Pakolkas mokinames su puodu draugauti, valgyti pats "moka" tik aisku lekstes turinys ne visas i burnyte nukeliauja. Kalba irgi savo kalba, siek tiek zodeliu pasako aisku smile.gif Manau darzelyje daug greiciau visko ismoks smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Tos kuriuos pateksite i zirniuku grupe tikrai nepergyvenkit,nuostabios aukletojos! Mano mergaite dabar lanko sia grupe ir as esu 100% patenkinta. Labai gerai uzsiima su vaikais,jie dainuoja,soka,lipdo,karpo,dazo ir t.t. smile.gif Darbeliu tiek graziu pridare! I darzeli kaip i svente,su akletoja apsikabina kai i grupe ateina,sirdies neskauda palikti vaika. Tik aisku dabar stresas maziukei,atostogu metas,aukletojos keiciasi,o vaikuciai jau priprato,auketojos jau irgi zinojo kaip su kokiu maziuku elgtis... o dabar su asarom i darzeli,atsisako valgyt schmoll.gif nors ir aukletoja maloni atrodo.. bet vat priprato ir viskas,baikotuoja! doh.gif Aisku jei yra galimybe vaikuciu vasara geriau nebeleist i darzeli,bet jei tenka dirbt,ir nera su kuo palikt,tai tenka susitaikyt unsure.gif
Gaila aisku kad nuo rugsejo ir vel aukletojos pasikeis,noreciau kad Birutei nors puse etato duotu kitoj grupej kur pereis vaikuciai.. Tiek ja mazyliai pamylo! Nuostabi pedagoge!
Taip kad nepergyvenkit,viskas bus gerai! Greiciau ismoks but savarankiskesni vaikuciai,greiciau prades normaliai kalbeti,ir ant puodo ismoks! Ir siaip kolkas apie si darzeli as tik geros nuomones (aiku lankom tik metus) bet tikiuosi ir toliau bus viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=zemyna123,2008 07 17, 07:59]
Laba, mes tai prie pat darzelio gyvename, iseje pasivaikscioti vis darzelio teritorija "slifuojam", stengiames priprasti bent taip kol kas, po pati darzeli pasivaikstom. Dabar, vasaros metu, kai vaiku beveik nera, tai daug ten erdves labai, smagu! O del susitikimo as UZ!
Papildyta:
Oi oi, aš jau išvis nebežinau, kai pažiūriu, mano mažius dar taip nepasiruošęs tokiems pasikeitimams ir svetimų neprisileidžia, auklėtojos vargu ar susišnekėtų su juo... O jis ir kalba dar visai neaiškiai, sava kalba, nemokės net pasakyti jei ko norės verysad.gif . Ant puodo niekaip nepasiduoda mokomas, svetimose vietose blogai miega ir apskritai įpratęs miegoti vienas kambary... verysad.gif
[/quote]

Oi, kad ir mes dar daug ko nemokame.. Uztat ir laukiam su siaubu to rugsejo! Mokomes, mokomes vis, bet pilnai savarankiski tikrai dar netapsime iki darziuko.. doh.gif
[/quote]
Sveikutės,
tikrai nepergyvenkit mamytės kad vaikučiai nesavarankiški,kai nueis į darželį tikrai greičiau tokiais taps biggrin.gif
Visada daugiau tėveliai pergyvena nei vaikučiai,tėveliams viskas taip baisu atrodo,o dažniausiai vaikučiai darželyje puikiai jaučiasi mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos Pasilaiciu mamytes. Mes irgi gyvenam Pasilaiciuose ir neturim savo jau seniai pazadeto darzelio. Padekit mums prabalsuoti uz darzeli Perkunkiemyje:
www.vilnius.lt
Dešinėje pusėje. Žinoma už 2 variantą.

Kuriai iš išvardintų įstaigų Vilniaus miesto savivaldybė turėtų teikti prioritetą?
1. Balsių mokyklos statybai
2. Perkūnkiemio lopšelio-darželio statybai ax.gif rolleyes.gif
3. Užupio bibliotekos renovacijai

Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.jelena: 06 rugpjūčio 2008 - 16:12
Pabalsavau wink.gif Pritariu darzeliu labai truksta,o cia dar naujas "jaunas" rajonas,bus daug jaunu seimu ir vaikuciu,o Pasilaiciuose ir taip sunku rasti vieta .. Bet ziuriu Balsiu mokyklos statybai daugiau zmoniu balsu atidave.. Matyt ir ten reikia unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, busimu lopselinuku "Zemynoje" mamytes 4u.gif
Mes irgi ten eisim nuo rugsejo 1 d.

Siaip nelabai isivaizduoju, kaip gali ten nelabai "toleruoti" tu leliu, kurie dar su pamperiais- jei vaikas jau priimtas, yra sarasuose, tai ka, atvede ji/ja rugseji ismes? nesamone! manau cia yra tik mamu gasdinimas, kad kuo greiciau nuo pamperio atpratintumem schmoll.gif
Mano berniukas irgi pietu miego su pamperiu eis, ir as cia nematau dideles problemos rolleyes.gif

O kada tiksliai tos grupes bus sudarytos ir paskirstytos? tik kai vedeja 08.28 ateis is atostogu? gal kuri mamyte zino?

o kada suzinoti, nuo kurios rugsejo dienos vaika bus galima atvesti? nes ir man pries 2 m (kai uzrasinejau) sake, kad vaikus po kelis tik priima ir po truputi visus sukviecia..... tai idomu, nuo ko priklausys, kada tavo lelius bus darzelyje?

Ir dar, esu girdejus, kad langus keicia...o keicia visame darzelyje, ar tik pvz administracijoje? g.gif

Jei turit informacijos i mano klausimus, buciau be galo dekinga wub.gif
Atsakyti
Langus keičia antram aukšte, tiksliau jau pakeitė mirksiukas.gif
Atsakyti
To Indrulis

Girdejau kad grupiu sudarymu uzsiima direktore,ir be jos nieks nezinos kur pateks jusu vaikelis. Taigi reikia laukti rugpjucio 28,kai ji gris is atostoguir tada bus viskas aisku. O nuo kada lankys vaikelis,tai as manau kad jei galit vesti veliau tai paprasys truputuka veliau atvesti,o jei i darba jau reiks ar kazkas pan. tai manau jau nuo rugsejo 1 pradesit eiti i lopseli wink.gif 4u.gif
Mes tai atejom nuo rugsejo pabaigos i grupe,ir taip po 1 po 1 vaikuciu pamazu daugejo,kol pavasari (atrodo) jau buvo pilna grupele smile.gif
Vat dabar irgi pereinam i darzelinuku grupe,bet dar nezinom nei i kuria nei pas ka,irgi laukiam direktores huh.gif
Atsakyti
QUOTE(*kineziuke* @ 2008 08 13, 14:18)
To Indrulis

Dekuj uz informacija thumb_yello.gif

O patys maziausi, Buziaka, tikriausiai pirmame aukste isikuria, ane? tai lopselinukams dar salta bus ziema? unsure.gif
Atsakyti
Na,mes tai vis dar lankom lopseline grupe,tai irgi galiu atsakyti,Indruli,jei tu nieko pries .. rolleyes.gif Maziukai pirmame aukste,bet visa ziema grupei buvo labai silta,sakyciau kad net karsta.Pas maziukus uzsandarinti langai labai gerai.Taip kad nerimauti nera del ko wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrulis @ 2008 08 12, 14:58)
Sveikos, busimu lopselinuku "Zemynoje" mamytes  4u.gif
Mes irgi ten eisim nuo rugsejo 1 d.

Siaip nelabai isivaizduoju, kaip gali ten nelabai "toleruoti" tu leliu, kurie dar su pamperiais- jei vaikas jau priimtas, yra sarasuose, tai ka, atvede ji/ja rugseji ismes? nesamone! manau cia yra tik mamu gasdinimas, kad kuo greiciau nuo pamperio atpratintumem  schmoll.gif
Mano berniukas irgi pietu miego su pamperiu eis, ir as cia nematau dideles problemos  rolleyes.gif

O kada tiksliai tos grupes bus sudarytos ir paskirstytos? tik kai vedeja 08.28 ateis is atostogu? gal kuri mamyte zino?

o kada suzinoti, nuo kurios rugsejo dienos vaika bus galima atvesti? nes ir man pries 2 m (kai uzrasinejau) sake, kad vaikus po kelis tik priima ir po truputi visus sukviecia..... tai idomu, nuo ko priklausys, kada tavo lelius bus darzelyje?

Ir dar, esu girdejus, kad langus keicia...o keicia visame darzelyje, ar tik pvz administracijoje?  g.gif

Jei turit informacijos i mano klausimus, buciau be galo dekinga  wub.gif

kada rugseji atvesti vaika klauskyte pacios aukletojos,kaip su ja susitarsyte taip ir bus,rugpjucio pabaigoje bus visos aukletojos,susiraskite saviskia ir ji jums pasakys bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dolce&gabana***: 13 rugpjūčio 2008 - 16:14