QUOTE(Laurutė @ 2008 07 16, 14:24)
tai va, buvome mes darželyje, nieko labai naujo nesužinojome, laukia mūsų rugsėjo 1 d. su pažyma ir tiek.
smiltpeliuke, zemyna123 jūs kažkur šalia darželio gyvenate? O kur pasivaikščioti einate, kelinta? Aš pagalvojau reikėtų gal vaikus supažindinti...
o gal paklius į vieną grupę, tai vis jau linksmiau ir lengviau bus kai pažinos kelis vaikučius
o taip pat ir mums bus lengviau
ką manote?
Laba, mes tai prie pat darzelio gyvename, iseje pasivaikscioti vis darzelio teritorija "slifuojam", stengiames priprasti bent taip kol kas, po pati darzeli pasivaikstom. Dabar, vasaros metu, kai vaiku beveik nera, tai daug ten erdves labai, smagu! O del susitikimo as UZ!
Papildyta:
Oi oi, aš jau išvis nebežinau, kai pažiūriu, mano mažius dar taip nepasiruošęs tokiems pasikeitimams ir svetimų neprisileidžia, auklėtojos vargu ar susišnekėtų su juo... O jis ir kalba dar visai neaiškiai, sava kalba, nemokės net pasakyti jei ko norės
. Ant puodo niekaip nepasiduoda mokomas, svetimose vietose blogai miega ir apskritai įpratęs miegoti vienas kambary...
[/quote]
Oi, kad ir mes dar daug ko nemokame.. Uztat ir laukiam su siaubu to rugsejo! Mokomes, mokomes vis, bet pilnai savarankiski tikrai dar netapsime iki darziuko..