Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

QUOTE(lupipita @ 2008 05 12, 15:59)
uzrasem seniai, kai maziui gal buvo 7men  g.gif zodziu daugiau nei pries metus  smile.gif

Kelinti eileje buvote? O gal ka nešėte?
Atsakyti
Na ka ax.gif uzsirashem ir mes vakar, lankysim nuo 2009 zhiemos smile.gif
Nors mums dar tik 6 menesiai, jau gavomi barti kad veluojame uzsirashyti blink.gif
Pasivaikschiojau koridoriais, kazkaip nelabai jauku, seniai nemachiau ruzhavu sienu blink.gif , na bet gal chia tik pirmas ispudis. bet jei man kazkaip nejauku paliko, kaip vaikui? g.gif
Atsakyti
mes uzsirasem i darzeli nuo 2008 m rudens. prasyma rasem pernai - rugpjucio men. ax.gif
siandien skambinausi i darzeli, patvirtino, jog priimti esam nuo rugsejo bigsmile.gif

smiltpeliuke ir buvai rasyti prasyma panasiu laiku, kiek pamenu mirksiukas.gif - tai pasiskambinki i darzeli - turetumet ir pakliuti thumbup.gif . dabar daromi preliminarus sarasai man patvirtino direktore ax.gif

niu man direktore maloni moteris atrodo .... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurutė @ 2008 05 12, 16:07)
Kelinti eileje buvote? O gal ka nešėte?

zinok tiksliai nepamenu, bet kazkur 17-20 lyg, nieko neneseme ax.gif

QUOTE(renciux @ 2008 05 13, 13:43)
mes uzsirasem i darzeli nuo 2008 m rudens. prasyma rasem pernai - rugpjucio men.  ax.gif
siandien skambinausi i darzeli, patvirtino, jog priimti esam nuo rugsejo  bigsmile.gif

smiltpeliuke ir buvai rasyti prasyma panasiu laiku, kiek pamenu  mirksiukas.gif  - tai pasiskambinki i darzeli - turetumet ir pakliuti  thumbup.gif . dabar daromi preliminarus sarasai man patvirtino direktore  ax.gif

niu man direktore maloni moteris atrodo ....    ax.gif

sveikute, tai ziurek gal i viena grupe pateksim, nes ir mes nuo rudens eisim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lupipita @ 2008 05 13, 15:24)
sveikute, tai ziurek gal i viena grupe pateksim, nes ir mes nuo rudens eisim  mirksiukas.gif

aga, gali buti mirksiukas.gif
Atsakyti
o nuo kiek iki kiek dirba darzelis ax.gif
Atsakyti
Na ką galime ir mes pasigyrti ax.gif ir mes nuo rugsėjo 1 d. eisime į "Žemynos" darželį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renciux @ 2008 05 13, 13:43)
mes uzsirasem i darzeli nuo 2008 m rudens. prasyma rasem pernai - rugpjucio men.  ax.gif
siandien skambinausi i darzeli, patvirtino, jog priimti esam nuo rugsejo  bigsmile.gif

smiltpeliuke ir buvai rasyti prasyma panasiu laiku, kiek pamenu  mirksiukas.gif  - tai pasiskambinki i darzeli - turetumet ir pakliuti  thumbup.gif . dabar daromi preliminarus sarasai man patvirtino direktore  ax.gif

niu man direktore maloni moteris atrodo ....    ax.gif

Labas renciux, atsimenu kad kažkada susirašinėjom apie šį darželį. Skambinom ir mes prieš porą dienų, tai kaip supratau jei nebūtume paskambine, būtų mus išstūmę iš eilės, bet kadangi paskambinom ir ptvirtinom kad norim eiti nuo rudens, tai sakė įtraukė į tuos sąrašus, liepė pasitikrinti sveikatytę, kažkada pristatyti pažymą.. Žodžiu, kaip supratau, lyg ir viskas gerai. bet kaip aš pergyvenu dėl mažiuko ar pripras jis ten, turbūt verks labai pradžioje verysad.gif . jau dabar man širdelę skauda cray.gif , nes sūnelis pastaruoju metu labai prisirišęs prie manęs ir tėvelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smiltpeliuke: 17 gegužės 2008 - 17:44
Mes irgi nuo rugsejo keliausim i darzeli, tikriausiai i zirniuku grupe. As del savo princeses nei kiek nepergyvenu. Drasuole ji pas mane, labai nori draugu tureti... thumbup.gif Manau lengvai priprasim smile.gif Tikiuosi, kad susidraugausim mirksiukas.gif
Atsakyti
gal gali pasakyti nuo kiek dirba darzelis, darbo valandas blush2.gif

o kaip del grupiu kazin, kazin kaip aukletojos maziuku buna, ar visos fainos, ar ira kuriu nemegsta vaikiukai blush2.gif g.gif
Atsakyti
...man irgi butu aktualu suzinoti apie paciu maziausiu aukletojas. Buciau dekinga uz bet kokia info ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rts @ 2008 05 21, 14:51)
...man irgi butu aktualu suzinoti apie paciu maziausiu aukletojas. Buciau dekinga uz bet kokia info  ax.gif

prasom ka nors papasakoti, gal kas zinot kas ir kaip g.gif
Atsakyti