Įkraunama...
Įkraunama...

Pašilaičiai: "Žemyna"

QUOTE(*Gabriella* @ 2008 03 19, 19:45)
Prasymus duoda uzpildyti vietoj, tik galit nusinest vaiko gimimo liudijimo kopija.

Siulau kuo greiciau pradet eit i darzelius, jei norit siam rudeniui.

Mes lankom Zieda, jis yra priesais Zemyna. Vieta sunkokai gavom. Bet esam patenkinti darzeliu. Aukletojos musu grupej  wub.gif Mergaite su dideliu noru eina i darzeli  wub.gif
Manau ten vietu yra, tu mazu pipiru nedaug lanko, kiek teko matyt  wub.gif

kurioje vietoje randasi mazdaug sis darzelis?
Atsakyti
QUOTE(Demi @ 2008 03 19, 17:05)

Tiek Zemyna, tiek Ziedas yra Zemynos gatveje. Zemynos gatve sukasi ratu, tai jei ta gatve eisit, tikrai abu darzelius surasit. Jie yra priesingose rato pusese.
Atsakyti
na mazdaug zinau kur yra Zemynos g. ten randasi pastas 22 asis,po to seimos medicinos centras. jai rytoj nueiciau idomu ar priimtu mane ryto pusejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Demi @ 2008 03 19, 20:04)
na mazdaug zinau kur yra Zemynos g. ten randasi pastas 22 asis,po to seimos medicinos centras. jai rytoj nueiciau idomu ar priimtu mane ryto pusejo g.gif

Siulau pries einant paskambinti direktorei ir paklausti ar priims, nes ji visa laika nesedi savo kabinete. Siaip priemimo valandos man rodos buvo siandien po pietu, bet gal jums pasiseks ir direktore sutiks priimti ir rytoj. Be reikalo su vaikeliu tikrai neisiulau vargti ir eiti, nes galite nieko ir nepesti. Mums yra pasitaike, kad direktore pavadavo sergancia aukletoja ir pati dirbo su vaikais grupeje, tai tiesiog ir noredama negalejo ju palikti ir nuejusi i savo kabineta su mumis bendrauti bei uzsiimti popieriu tvarkymu. Taip kad geriau is anksto suzinoti kokia situacija ir ar tikrai galesite su ja ramiai pasikalbeti.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 03 19, 21:18)
Siulau pries einant paskambinti direktorei ir paklausti ar priims, nes ji visa laika nesedi savo kabinete. Siaip priemimo valandos man rodos buvo siandien po pietu, bet gal jums pasiseks ir direktore sutiks priimti ir rytoj. Be reikalo su vaikeliu tikrai neisiulau vargti ir eiti, nes galite nieko ir nepesti. Mums yra pasitaike, kad direktore pavadavo sergancia aukletoja ir pati dirbo su vaikais grupeje, tai tiesiog ir noredama negalejo ju palikti ir nuejusi i savo kabineta su mumis bendrauti bei uzsiimti popieriu tvarkymu. Taip kad geriau is anksto suzinoti kokia situacija ir ar tikrai galesite su ja ramiai pasikalbeti.

su maziumi tikrai nesitrenksiu tenai, paliksiu vyrui. kai reiktu priziureti maziu ir dar su direktore kalbetis ir dokumentus pildyti tai oiiiiii wacko.gif bet aciu uz patarima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Demi @ 2008 03 19, 18:05)

Nuo Zemynos darzelio turetu matytis, jis yra priesais ji, tik truputi tolokai.

Ir bent man labai maloni direktore, nei Zemynos - kai nueinant pries puse metu uzrasyt vaika, ji pareiskia, jog nesirupinu vaiku ir reik uzrasyt tik gimusi schmoll.gif Na man taip negrazu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gabriella*: 19 kovo 2008 - 21:24
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 03 19, 23:18)
Nuo Zemynos darzelio turetu matytis, jis yra priesais ji, tik truputi tolokai.

Ir bent man labai maloni direktore, nei Zemynos - kai nueinant pries puse metu uzrasyt vaika, ji pareiskia, jog nesirupinu vaiku ir reik uzrasyt tik gimusi  schmoll.gif  Na man taip negrazu  unsure.gif

na man ir negrazu atrodo schmoll.gif . kitos mamos is sm musu tai nuejo Pilaiteje ir iskarto prieme, tai ka tuo met sakyti,ir jokiu priekaistu nebuvo.vat jau nuo balandzio pradeda eiti 1,5 men berniukas.
Atsakyti
Žemynos direktorė fruktas lotuliukas.gif kaip reikiant, bet galima ir ją į vietą pastatyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2008 03 21, 09:24)
Žemynos direktorė fruktas  lotuliukas.gif kaip reikiant, bet galima ir ją į vietą pastatyti blush2.gif

Atrodo kad nekokia patirti su ja turite g.gif .
Atsakyti
Na ne visai malonią, o ypač, kai viskas vyksta pirmąkart, nežinai jokių peripetijų, pakylėta nuotaika eini savo jau "didelį" vaiką patikėti suaugusiųjų pasauliui ir tau tas kartas toks svarbus blush2.gif , o čia tau TPFU į veidą, HAU HAU HAU į ausis ir tu staiga atsikvošėji ir supranti, kad tai tik tau svarbu, o jai tai kasdienybė ir ji visagalė skirstytoja su savo netaktiškom kalbom ir povyza tau padeda suvokti, kad baigėsi katino dienos. Ši direktorė neturi nieko bendro su taktika, užuojauta, paskatinimu, pasitikėjimu, o dar padegoginėj, socialinėj aplinkoj...., tokia užsilikus iš senų laikų.... GAILA. verysad.gif
Bet mums viskas baigėsi gerai, turiu omeny vaikus, jie net neįtarė, kaip vyko jų "priėmimas" į darželį.
Dar kas gerai, kad su auklėtojom reikalai kur kas puikesni, yra tiesiog šaunių! thumbup.gif
Tad sėkmės visiems.
Be je, Žiedo vedėja pasirodė kur kas paprastesnė ir nuoširdesnė, tas žmogus, kuris tikrai priima vaikučius ir tėvelius, paaiškina kas ir kaip. (bent taip mums buvo).
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2008 03 21, 09:20)
Be je, Žiedo vedėja pasirodė kur kas paprastesnė ir nuoširdesnė, tas žmogus, kuris tikrai priima vaikučius ir tėvelius, paaiškina kas ir kaip. (bent taip mums buvo).

drinks_cheers.gif ir net vilties suteikia, kad gali atsirasti galimybe pakliut i darzeli.

O sio darzelio vedeja viska isrekia i akis, kur anksciau buvau ir pan. Paskui duoda prasyma uzpildyt, butina parasyt kokias pareigas uzimam t.y. kur dirbam, o paskui- mazai sancu, ateikit po menesio, dar po vieno, ir t.t. blink.gif

O Ziedo vedeja pati paskambino, kad gali mus priimti ir ar norim lankyt ju darzeli klause rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sprinza @ 2008 03 21, 11:20)
Na ne visai malonią, o ypač, kai viskas vyksta pirmąkart, nežinai jokių peripetijų, pakylėta nuotaika eini savo jau "didelį" vaiką patikėti suaugusiųjų pasauliui ir tau tas kartas toks svarbus  blush2.gif , o čia tau TPFU į veidą, HAU HAU HAU į ausis ir tu staiga atsikvošėji ir supranti, kad tai tik tau svarbu, o jai tai kasdienybė ir ji visagalė skirstytoja su savo netaktiškom kalbom ir povyza tau padeda suvokti, kad baigėsi katino dienos.  Ši direktorė neturi nieko bendro su taktika, užuojauta, paskatinimu, pasitikėjimu, o dar padegoginėj, socialinėj aplinkoj...., tokia užsilikus iš senų laikų.... GAILA. verysad.gif
Bet mums viskas baigėsi gerai, turiu omeny vaikus, jie net neįtarė, kaip vyko jų "priėmimas" į darželį.
Dar kas gerai, kad su auklėtojom reikalai kur kas puikesni, yra tiesiog šaunių! thumbup.gif
Tad sėkmės visiems.

blink.gif o siaube, na kai eisiu tai busiu pasiruosusi, jai ka atgalinei atakai. devil.gif gun_smilie.gif
Atsakyti