Tada reiktų "pakovot" už vietą nuo rugsėjo, nes vedėja labai jau akcentuoja (ir pagal įstatymą jūs turit pirmumą), kad pirmumą turi vaikai pagal gyvenamą vietą. Paprašykit jos registracijos žurnalo ir pamatysite, ar tikrai vaikai, kurie eilėje prieš jus yra ir pagal gyv. vietą, ir pagal prašymų pildymų datą pirmesni.
Jei reiktų vienu žodžiu- darželis geras. Mano dukra jau paskutinius metus lanko. Auklėtojos- tikrai puikios. Nenoriu vardint konkrečiais vardais, nes vieniems labiau patinka viena, kitiems- kita. Bet kiek teko matyt, bendraut- visoms rūpi vaikai, o kaikurios ( ir tikrai neapsimetinėdamos ) juos myli kaip savus. Ateinu į darželį labai įvairiu metu, dažnai šiaip užsukam pabendraut, niekad neteko matyt kokių problemų ar tokių keistenybių kaip auklėtojų parūkymai darbo metu.
Apie direktorę čia jau atskira tema. Sunkus ir apgaulingas žmogus. Kiekviną kartą gali apsigaut bndraudamas. Labai moka viską pakreipt sau reikiama linkme. Neapsigaukit pabendravę pirmą kartą.
Tikrai norėčiau kad ir mano mažis lankytų šį darželį. Bet čia jau kaip dievas ( direktorė) duos...
Apie direktorę čia jau atskira tema. Sunkus ir apgaulingas žmogus. Kiekviną kartą gali apsigaut bndraudamas. Labai moka viską pakreipt sau reikiama linkme. Neapsigaukit pabendravę pirmą kartą.
Tikrai norėčiau kad ir mano mažis lankytų šį darželį. Bet čia jau kaip dievas ( direktorė) duos...
QUOTE(juodojilu @ 2008 02 16, 23:38)
Jei reiktų vienu žodžiu- darželis geras. Mano dukra jau paskutinius metus lanko. Auklėtojos- tikrai puikios. Nenoriu vardint konkrečiais vardais, nes vieniems labiau patinka viena, kitiems- kita. Bet kiek teko matyt, bendraut- visoms rūpi vaikai, o kaikurios ( ir tikrai neapsimetinėdamos ) juos myli kaip savus. Ateinu į darželį labai įvairiu metu, dažnai šiaip užsukam pabendraut, niekad neteko matyt kokių problemų ar tokių keistenybių kaip auklėtojų parūkymai darbo metu.
Sveikutes,
noreciau pasizvalgyti jau po darzelius ,bet nzn kuriam mes priklausome. gal jus padetumete man J.Baltrusaicio g.kuriam priklauso? aciukas is anksto
noreciau pasizvalgyti jau po darzelius ,bet nzn kuriam mes priklausome. gal jus padetumete man J.Baltrusaicio g.kuriam priklauso? aciukas is anksto
QUOTE(Demi @ 2008 03 19, 14:36)
Sveikutes,
"Žemyna" . O nuo kokio amžiaus planuojate užsirašyti?
QUOTE(smiltpeliuke @ 2008 03 19, 15:53)
"Žemyna" . O nuo kokio amžiaus planuojate užsirašyti?
Planavau nuo kokiu 2.5 metuko-3metuku, bet siandiena sedziu ir mastau ,kad nuo rugsejo tesiu sustabdytus mokslus toliau, o palikti absoliuciai neturiu kam ,nes Vilniuje gyvename be aplinkiniu, o i paskaitas reikes eiti ir egzaminus laikyt ir darbus rasyt,zo.. to laisvo laikelio man tikrai reikes. nors labai spaudzia sirdi pagalvojus,apie darzeli anksti taip.gal ir i darbeli jau noreciau lekti . pirmus vaikus tai vedziau nuo 2,5-3metuku, o maziukui iseitu jai priimtu nuo 1m 11 men. siuo metu mes 1,5 men. aisku pradzioje gal pusej dienos ,o veliau ziureciau kaip jam seksis. ar aplamai jis paliks be manes , nes trecias maziausias jis pas mus ir lb
o sakykit kiek dabar mokate uz darzeli? nes vedziau pries daug metu dickius, tai net nenutuokiu kaip dabar.
idomu kuriuo dienos metu geriau eiti pas direktore?
idmomu ar teikia pirmenybe daugiavaikems seimoms?gal kas susidurete?
tik nzn kaip su miegu butu, mes dar kol kas miegame du miegus,aisku dar iki ejimo jai priimtu daug laiko,gal pasikeistu rezimas.
tik nzn kaip su miegu butu, mes dar kol kas miegame du miegus,aisku dar iki ejimo jai priimtu daug laiko,gal pasikeistu rezimas.
QUOTE(Demi @ 2008 03 19, 15:58)
Planavau nuo kokiu 2.5 metuko-3metuku, bet siandiena sedziu ir mastau ,kad nuo rugsejo tesiu sustabdytus mokslus toliau, o palikti absoliuciai neturiu kam ,nes Vilniuje gyvename be aplinkiniu, o i paskaitas reikes eiti ir egzaminus laikyt ir darbus rasyt,zo.. to laisvo laikelio man tikrai reikes. nors labai spaudzia sirdi pagalvojus,apie darzeli anksti taip.gal ir i darbeli jau noreciau lekti . pirmus vaikus tai vedziau nuo 2,5-3metuku, o maziukui iseitu jai priimtu nuo 1m 11 men. siuo metu mes 1,5 men. aisku pradzioje gal pusej dienos ,o veliau ziureciau kaip jam seksis. ar aplamai jis paliks be manes , nes trecias maziausias jis pas mus ir lb
o sakykit kiek dabar mokate uz darzeli? nes vedziau pries daug metu dickius, tai net nenutuokiu kaip dabar.
Na dėl darželio mokesčių tai ir aš nežinau, nes viskas dar prieš akis, man irgi būtų įdomu sužinoti kiek jie maždaug kainuoja. Bet va galiu pasakyti tik tiek, kad jei norėsit vesti į "Žemyną" nuo ateinančio rudens, tai nežinia ar pavyks gauti vietelę. Mes ten minam kelius jau nuo praėjusios vasaros, kad nuo 2008 rudens priimtų, bet jau rugpjūtį vietos ateinančiam rudeniui buvo užpildytos, tai mes iki šiol nežinom ar pateksim ar ne, nors irgi pagal rajoną priklausom. Mes praėjusią vasarą kai nuėjom užsirašyti tai vedėja jau mūsų klausė, ko taip vėlai atėjom, nors iki vedimo į darželį dar buvo daugiau kaip metai likę . Tai net nežinau ką jums sakytų dabar nuėjus... Būtų įdomu, jei paskui pasidalintumėte įspūdžiais kaip sekėsi pokalbis su vedėja. Sėkmės.
Papildyta:
QUOTE(Demi @ 2008 03 19, 16:25)
idomu kuriuo dienos metu geriau eiti pas direktore?
Yra nustatytas pas vedėją priėmimo laikas, paskutinį kartą buvo lygtai kažkada trečiadienį, bet rekėtų prieš einant pasiskambinti ir sužinoti kada tiksliai.
Mums su vienu teko nuo 1m.8mėn. pradėti
Nesiplėsiu, kas ir kaip, bet pas vedėją apsilankykite kuo skubiau ir tikrai nemanau, kad vaikų pagal gyv. vietą būtent nuo šio rudens jau užpildytos visos grupės, galite net ir klustelti, bet vedėjos nemalonė garantuota , bet nereik prieš ją žemintis. Be to, reiktų pasidomėti dabartinėmis lengvatomis vaikučiams daugiavaikių šeimų, tėvų-studentų, vienišų ir pan.
Nuo sausio 1d. darželinukams mokėti reikia 7,16 + 1Lt ugdymui, lopšelinukams lygtai 6,76 (nepamenu) + 1. Jei tą patį daržą lanko 2 vaikai, tai mokėti reikia 20% mažiau (5,73 + 1lt). Dar skirtumas tas, kad už ugdymą mokėti reikia visada, nepriklausomai lankė vaikas, ar ne.
Nesiplėsiu, kas ir kaip, bet pas vedėją apsilankykite kuo skubiau ir tikrai nemanau, kad vaikų pagal gyv. vietą būtent nuo šio rudens jau užpildytos visos grupės, galite net ir klustelti, bet vedėjos nemalonė garantuota , bet nereik prieš ją žemintis. Be to, reiktų pasidomėti dabartinėmis lengvatomis vaikučiams daugiavaikių šeimų, tėvų-studentų, vienišų ir pan.
Nuo sausio 1d. darželinukams mokėti reikia 7,16 + 1Lt ugdymui, lopšelinukams lygtai 6,76 (nepamenu) + 1. Jei tą patį daržą lanko 2 vaikai, tai mokėti reikia 20% mažiau (5,73 + 1lt). Dar skirtumas tas, kad už ugdymą mokėti reikia visada, nepriklausomai lankė vaikas, ar ne.
Mazdaug kurioje vietoje randasi sis darzelis? bandysiu i kelis darzelius kreiptis, ne tik i si.mes dar esame elergiski tai bandysime ir i Aitvara uzsukti. sunus lanke Pagranduka, Mindaugo g. tai reiktu dar tenai apsilankyti. tai kaip supratau reikia pasiskambinti visu pirma i si darzeli ,negali bet kuria diena nueiti?
Idomu, kaip su pampersais reikaliukai, ar reikia atpratinti nuo ju ar dar su jais galima vesti vaikiuka jai jam vos 2metukai?
Kai ejote pas direktore, nesetes prasyma iskarto ar tenai vietoje rasete?
QUOTE(Demi @ 2008 03 19, 17:05)
Idomu, kaip su pampersais reikaliukai, ar reikia atpratinti nuo ju ar dar su jais galima vesti vaikiuka jai jam vos 2metukai?
Prasymus duoda uzpildyti vietoj, tik galit nusinest vaiko gimimo liudijimo kopija.
Siulau kuo greiciau pradet eit i darzelius, jei norit siam rudeniui.
Mes lankom Zieda, jis yra priesais Zemyna. Vieta sunkokai gavom. Bet esam patenkinti darzeliu. Aukletojos musu grupej Mergaite su dideliu noru eina i darzeli
Manau ten vietu yra, tu mazu pipiru nedaug lanko, kiek teko matyt