Įkraunama...
Įkraunama...

Mokyklos Marijampolėje

QUOTE(giedruole @ 2012 01 19, 13:09)
4u.gif
Tai va, durnai čia gaunasi, nes 1-2 klasėse namų darbai neužduodami (čia tipo toksai Švietimo Skyriaus įsakymas). Vadinasi, ir pamokų ruošos 1-2 klasių vaikams nėra. Todėl grupės mokytojų programose nėra pamokų ruošos pirmokams ir antrokams.
Labai blogai, kada sugrūda į vieną patalpą 1, 2, 3 ir 4 klasių vaikus. Tada vyresni vaikai negali normaliai paruošti ir atsiskaityti savo namų darbų, nes mažiai jiems trukdo, mažiams reikia fizinės veiklos. Bet jau šitam ubagyne kitaip ir nebus.  irnesakyk.gif

Deja užduoda, o mano panelė kai lėtapėdė, tai ruošia pakankamai ilgai, kartas nuo karto nukrypdama nuo ruošos. Bet aš pati namuose, tai dabar prailgintos grupės neprireikė.
Atsakyti
QUOTE(minerita @ 2012 01 19, 16:44)
Atsiliepimai visokie. O kaip jūs susidūrėt su ja? Mano kaiminka į Smalsutį iš jos pabėgo, bet nežinau kodėl  g.gif

Tiesiogiai, ir taip pat neesu patenkinta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(minerita @ 2012 01 24, 13:12)
Pultinevičienė jau pensininkė, gal pavargo moteriškė.. g.gif
Ar yra ir daugiau nepatenkintų? Kažką girdėjau, kad ji labai skirtingai į vaikus atsižvelgia- vieniems perdėtas dėmesys, o į kitus net nekreipia dėmesio. Tos pačios mokyklos kolegės anūkas pas ją daro ką nori, o kitą vaiką už tą patį  griežtai baudžia.

Aš irgi galiu tą patį pasakyti. Su ja kalbant kartais tiesiog norisi paklausti - o jūs, mokytoja, aplamai klasėje būnat? O kad tam vaikui tiesiog viskas leidžiama, irgi galiu tą patį pasakyti. Supratau iš vaiko pasakojimo. Tarp kitko, jo ir mama dirba mokytoja mirksiukas.gif .
Dar viena vaikų pasakota situacija. Sako, pas mus į klasę atėjo naujas mokinys, bet jau toks blogas, net ir už X... blogesnis. Pats blogiausias mūsų klasės mokinys. Taip sakė mokytoja doh.gif . O ir ranką ne taip kelia kaip mokytoja liepia (alkūnę pasidėjus ant suolo) blink.gif . O vaikas toje klasėje antra ar trečia diena. Atėjęs iš kitos mokyklos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulytė7: 24 sausio 2012 - 13:14
QUOTE(minerita @ 2012 02 06, 12:03)
Vaikai paaugs, taps gudresni ir patys pamatys, kad klasėje yra "karaliukas". Tada ims jo nekęsti, jis taps kolektyvo atstumtuoju. Ir pelnytai.
O mokytoja, matyt, nori, kad visi jos vaikai būtų labai gabūs, motyvuoti, iš gerų šeimų...dievuliau, šiais laikais reikia džiaugtis, kad išvis turi mokinių. Kaip pati susirinko pirmokėlius- lipdama kitoms mokytojoms per galvas, nors jau metas į pensiją buvo, o ne per galvas kitiems lipt  cool.gif

Įdomu kokios galimybės persivesti pas kitą mokytoją? g.gif
Atsakyti
Aš irgi tokią mintį turiu, kad būtent pas Jurgitą. O šiaip visose klasėse po 24 mokinius, tik 1a-25 mokiniai. Net nežinau ką daryti, nesinori vaiko ištraukti iš kolektyvo, kuriame apsipratęs g.gif
Atsakyti
Įdomu kokie atsiliepimai apie ketvirtą vidurinę?
Atsakyti
Sveikos mamytės,
neseniai persikėlėm į Marijampolę. Vaikas eina į darželį, bet aš ieškau pradinių klasių mokytojos, kuri būtų reikli ir grižta (proto ribose). Gal galite parašyti mokytojų vardus ir kokiose mokyklose dirba? Net nežinau kaip čia bus su ta mokykla?
Atsakyti
Ketvirtukėje dirba nuostabi pradinių klasių MOKYTOJA Rasa Stasaitienė.Reikli, darbšti, mylinti savo darbą ir vaikučius.Ši mokytoja pakeitė požiūrį į mokytojus (tikrai turiu su kuo palyginti)Pati mokykla neypatinga, bet man viską atpirko mokytoja.
Atsakyti
QUOTE(graazke @ 2012 06 22, 17:16)
Ketvirtukėje dirba nuostabi pradinių klasių MOKYTOJA Rasa Stasaitienė.Reikli, darbšti, mylinti savo darbą ir vaikučius.Ši mokytoja pakeitė požiūrį į mokytojus (tikrai turiu su kuo palyginti)Pati mokykla neypatinga, bet man viską atpirko mokytoja.

O kaip toliau? Nes šiaip atsiliepia kaip apie silpnai paruošiančią mokyklą. Ar jūs dar tik su pradinėm susidūrę?
Atsakyti
Mano dukros ketvirtukėje mokėsi tik pradinėse, vėliau rinkomės kitas mokyklas.Šią mokyklą rinkčiausi, tik dėl Tos Mokytojos. Apie tolimesnes klases negaliu nieko pasakyti, mes nerizikavom...Visada mamytės ir tėveliai galvokit apie savo vaikus, nes niekas kitas nepagalvos.Jei reikia keiskit klasę ar mokyklą.Nes kiekvieni metai svarbūs, ypač pradinėse klasėse.Tik gera mokytoja išmokins mylėti knygą, padės suprasti, kad skaičiai nebaisūs, kad daina pralinksmina, kad neįgudusia ranka nupieštas medis gali būti pats gražiausias, kad visa klasė kartu gali daug nuveikti...Žodžiu linkiu, kad rastumėte pačią pačiausią Mokytoją.
Atsakyti
QUOTE(Rasa1978 @ 2012 06 19, 16:44)
Sveikos mamytės,
neseniai persikėlėm į Marijampolę. Vaikas eina į darželį, bet aš ieškau pradinių klasių mokytojos, kuri būtų reikli ir grižta (proto ribose). Gal galite parašyti mokytojų vardus ir kokiose mokyklose dirba? Net nežinau kaip čia bus su ta mokykla?

Saulės pradinėje mokykloje, degučių mikrorajone 4 klasę išleido nuostabi mokytoja Asta Jurkšienė, tad jei pas ją pavyktų pakliūti, tai tikrai rekomenduočiau šią mokyklą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. O man kita situacija- reikia ketvirtokui mokyklos. Nes planuojam persikelti.
Nieko čia nežinau, nieko nepažystu.
Domintų gal "Saulė", "Smalsutis", ar Degučių prad. m-kla.
Gal galit ką rekomenduoti, suprantu, kad sudėtinga bus, nes paskutiniai metai ketvirtokui bus pradinėje. ax.gif
Atsakyti