Tikriausiai per mažai pažįstate Žaneta ir informacija raštinėje yra klaidinga, Ž.Sakalauskienė tikrai yra baigusi Vilniaus Pedagoginį Universitetą ir igijus socialinės pedagogikos bakalaurą!!! Galite dar kartą apsilankyti raštineje, kurioje jums parodys jos diplomo kopiją!
Jei vaikai nesimoko, tai tada visi aplinkiniai kalti, tik ne tėvai ir jų vaikai! Pirmiausiai tėvai vaikams turi įdiegti norą mokytis. Šiuolaikiniai vaikai žino tik savo teises, bet ne pareigas.
Mačiau daug vyko diskusijų apie J.Totoraičio mokyklą. Noriu paklausti gal kuri susidūrusi su mokytoja Pultinevičiene. Kokie atsiliepimai?
QUOTE(Auksėja @ 2011 09 30, 10:17)
Normali mokytoja. Pensininkė jau, bet dar smarki. Griežta, gerai tvarkosi su klase, gražius renginius paruošia.
Ačiū
Sveikos mamytės
Gal kas mokotės "Sūduvos" gimnazijoje? Aš pati tą mokyklą baigusi, tai jaučiu didelę nostalgiją "šeštukei" Dabar ten leidžiu sūnų, esu labai patenkinta nuostabia auklėtoja Virginija Gurevičiene (neįsivaizduoju geresnės auklėtojos), visada ašarą nubraukiu, kai tenka dalyvauti koncertuose, kur pasirodo Danutės Klevienės paruošti vaikai, nuostabi nepakartojama mokytoja
Bet aišku, yra ir minusiukų Pernai kovojome su dailės mokytoja, kuri tiesiog "sodino" vaikus blogais pažymiais, šįmet jau turim geresnę, gal ana jau į pensiją išėjo.. O dabar vargstam su istorija- visos klasės problema- istorijos pats mažiausias vidurkis visoje klasėje Gal čia tokia mokytojos metodika, gal egzaminams labai gerai paruoš? Tikėkimės nors kiek žinau, kitose mokyklose nėra tokių didelių bėdų su istorija.
Linkiu kantrybės pedagogams ir lai gyvuoja "Sūduva"
Gal kas mokotės "Sūduvos" gimnazijoje? Aš pati tą mokyklą baigusi, tai jaučiu didelę nostalgiją "šeštukei" Dabar ten leidžiu sūnų, esu labai patenkinta nuostabia auklėtoja Virginija Gurevičiene (neįsivaizduoju geresnės auklėtojos), visada ašarą nubraukiu, kai tenka dalyvauti koncertuose, kur pasirodo Danutės Klevienės paruošti vaikai, nuostabi nepakartojama mokytoja
Bet aišku, yra ir minusiukų Pernai kovojome su dailės mokytoja, kuri tiesiog "sodino" vaikus blogais pažymiais, šįmet jau turim geresnę, gal ana jau į pensiją išėjo.. O dabar vargstam su istorija- visos klasės problema- istorijos pats mažiausias vidurkis visoje klasėje Gal čia tokia mokytojos metodika, gal egzaminams labai gerai paruoš? Tikėkimės nors kiek žinau, kitose mokyklose nėra tokių didelių bėdų su istorija.
Linkiu kantrybės pedagogams ir lai gyvuoja "Sūduva"
Dar norėjau pasidomėti, ar bus gimnazistams uniformos? Kokios jos bus ir kada?
Taip, taip. Aš jau išreiškiau savo nuomonę
Dėl "šeštukės" valgyklos, tai prisimenu, kad ir aš, kai buvau maža, nelabai norėdauvau ten eiti, nes ten dirbo tokia labai pikta boba su kuodu, kuri labai rėkė ant vaikų. O dabar tai nežinau, reikia pasidomėti, mano sūnus irgi valgykloje nevalgo, bet ten dar yra ir kavinukė, kur labai maloniai aptarnauja.
O dėl teritorijos, na tai galėtų būti daugiau suolelių, ar kažkokių laisvalaikio aikštelių.. Man labai patinka Totoraityje padaryti suoliukai koridoriuose prie kabinetų, kad vaikai galėtų atsisėsti, nereikėtų stumdytis prie durų. Totoraitis turi superinį ūkvedį Kęstutį, tai jis ten visko vaikams prigalvoja ir prigamina. Labai šaunus ūkvedys, labai nesavanaudiškas
O dėl teritorijos, na tai galėtų būti daugiau suolelių, ar kažkokių laisvalaikio aikštelių.. Man labai patinka Totoraityje padaryti suoliukai koridoriuose prie kabinetų, kad vaikai galėtų atsisėsti, nereikėtų stumdytis prie durų. Totoraitis turi superinį ūkvedį Kęstutį, tai jis ten visko vaikams prigalvoja ir prigamina. Labai šaunus ūkvedys, labai nesavanaudiškas
i | Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą |
Žinutės buvo paslėptos, narys, rašęs keliais vardais, nubaustas.
minerita ir barbulka, abi rašote iš to paties IP. Jūs kas- seserys ar ar šiaip giminaitės? ir kaip įdomu, abi prisijungėt tą pačią dieną, vos tik buvo užšaldyti keli vieno nario klonai.
pakartosiu:
pakartosiu:
i | Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui, arba norint sukelti ginčą/intrigą |
Radus dar vieną naują kloną, nariui, kuris yra žinomas, bus visiškai apribota galimybė bendrauti forume.
QUOTE(minerita @ 2011 12 12, 13:52)
Kur dingo @egle@ postai? pažįstu asmeniškai tą žmogų. Pasisakė ant valdžios- ir postai dingo. Dar mažai pasisakė.
ot geras Net nemačiau, kad mano postų nėra O tai mano kokiu pagrindu panaikino??? Iš mano kompiuterio niekas kitas nerašė nei mano, nei kieno nors kito vardu O, atrodo, ir nesitaškiau kažkokiais labai jau negražiais kaltinimais
p.s. kad ne, mano lyg ir niekas nepanaikinta
Sveiki, kazin kaip kitose mokyklose pradinukams sekasi prailgintoje grupeje, ar jie paruosia pamokas, ar grupes aukletoja tai patikrina ar bent reikalauja. Nes Smalsutyje tai visiskai jokios naudos is prailgintos grupes, tik tiek, kad vaikas po stogu, ne kur lauke sala Galbut nuo paties vaiko priklauso, nzn, bet kiek girdejus mokolu darzelyje vaiko namo neisleidzia, kol mokytoja nepatikrina namu darbu.
QUOTE(šilkinė @ 2012 01 19, 10:46)
Sveiki, kazin kaip kitose mokyklose pradinukams sekasi prailgintoje grupeje, ar jie paruosia pamokas, ar grupes aukletoja tai patikrina ar bent reikalauja. Nes Smalsutyje tai visiskai jokios naudos is prailgintos grupes, tik tiek, kad vaikas po stogu, ne kur lauke sala Galbut nuo paties vaiko priklauso, nzn, bet kiek girdejus mokolu darzelyje vaiko namo neisleidzia, kol mokytoja nepatikrina namu darbu.
Totoraičio mokykloje prieš keturis metus buvo lygiai tas pats, kaip sakote tiek, kad vaikas po stogu. O kai buvo antrokas, tai ir nepateko į prailgintą grupę, nes pirmenybė buvo pirmokams, o paskui ir vietų neužteko. Kaip dabar nežinau.