Noreciau paklausi jusu nuomones apie Rygiskiu gimnazija. Baigiau 9 klases, noriu ten pereiti, bet girdejau, kad labai nedraugisi vaikai ten. ar tiesa?
Oo,dėkui
QUOTE(Daniela. @ 2011 07 19, 16:19)
Oo,dėkui
Nepatarciau po vieno pasisakymo susidaryti klaidinga nuomone
Mano brolis ka tik sia gimnazija baige . Neigiamu atsiliepimu is jo negirdejau. Mokytis sunkiau nei paprastoj vidurinej,bet paruosia tikrai gerai nei narkotikus vartoja nei ka,kai buvo normalus taip ir liko o siaip,pati buvau atestatu iteikime tai didzioji dauguma abituriantu yra paprastu zmoniu vaikai ,poniuku ten vienetai manyciau praejo jau tie laikai,kad tik turciu vaikai ten mokesi
QUOTE(Malvinuke @ 2011 07 24, 15:29)
Abejoju, ar jau ten kas pasikeis. Pirmieji metai- ne koks vaizdelis, vis dar galvojam, kur išeiti- į Želmenėlius, ar į Saulę.
i zelmenelius sunku papult kiek girdejus,ir ten sake net tevelius pabara jei i koki susirinkima paveluoja
QUOTE(Malvinuke @ 2011 07 24, 15:29)
Abejoju, ar jau ten kas pasikeis. Pirmieji metai- ne koks vaizdelis, vis dar galvojam, kur išeiti- į Želmenėlius, ar į Saulę.
O jums Saule priklauso pagal gyvenamaja vieta? Nes musu i 1 klase neprieme, labai jau daug norinciu , ir mums vietos neliko, nebent rugpjucio 25 d. pranes, ar atsirado kokia laisva. Nors as manau, kad cia problema kitur, tik nenoriu ivardinti garsiai
QUOTE(žemčiūgėlis @ 2011 08 06, 16:06)
Laba, kad jau taip diskutuojat tai ir aš prisijunksiu su pastebėjimu. Kyšius tai ima aišku, bet gauni nekokybiška paslauga va del ko pikta būna. Mes pernai papuolėme į Jono Totoraičio pagrindinės m-klos 5 klase. Pradėjom mokytis ir per pažystamus sužinojom, kad mūsų vaiko auklėtoja neturi net pedagoginio isilavinimo. Sužnojom kad ji niekada nė nedirbus su vaikais, matot kaip būna šiais laikais, gali auklėti vaikus kad ir paprasta pardavėja.
Aš domėjausi ir ieškojau mokyklos internetiniuose puslapiuose lentelės su mokytojų isilavinimais ir kvalifikacijom, bet šita mokykla net nerodo kas ką baigę, nors turėtų tėvai žinoti kas dirba su jų vaikais.
Aš domėjausi ir ieškojau mokyklos internetiniuose puslapiuose lentelės su mokytojų isilavinimais ir kvalifikacijom, bet šita mokykla net nerodo kas ką baigę, nors turėtų tėvai žinoti kas dirba su jų vaikais.
sveikutes mes pradejom lankyt totoraicio mokyklos 5 klase po koklkas nieko ten tokio blogo nematau aukletoja atrodo nieko as tik noreciau kad butu griezta ir nepataikaujanti tevams kaip buvo pradinese o apie kysius niekad nedaviau ir nesuku galvos del tokiu nieku o del issimokslinimo mokytojo tai kaip cia pasakius kiekvienas atskirai ta turi suprast
Kiek aš žinau, J.Totoraičio pagrindinės mokyklos pedagogai yra visi išsilavinę ir kompetetingi dirbti savo darbą.
Čia kaip visur ir kaip visada, kiek žmonių, tiek ir nuomonių, visiems neįtiksi
Čia kaip visur ir kaip visada, kiek žmonių, tiek ir nuomonių, visiems neįtiksi
Prisijungsiu ir aš į šią temą, labai buvo įdomu skaityti pasisakymus. Kalbant apie nekompetetingus ir neišsilavinusius mokytojus, reikėtų pirma atkreipti dėmesį į pačios rašytojos lietuvių kalbos raštingumą. Kažkas kažką sakė ir Jūs parašote tai į forumą, nežinodama tai tiesa ar ne. Visi J.Totoraičio pagr. m-klos mokytojai turi aukštąjį pedagoginį išsilavinimą, o jei Jums įdomu, manau mokyklos raštinėje Jūs tikrai sužinosite viską, kas Jus domina.
QUOTE(žemčiūgėlis @ 2011 09 13, 10:38)
Beje toj pačioj raštinėj ir sužinojom, kad mūsų vaikų auklėtoja neturi pedagoginės kvalifikacijos.
Kažin ten toks trūkumas mokytojų, kad soc.darbuotojams duoda klases
QUOTE(žemčiūgėlis @ 2011 09 13, 10:38)
Beje toj pačioj raštinėj ir sužinojom, kad mūsų vaikų auklėtoja neturi pedagoginės kvalifikacijos.
Tai jūs prašykit, kad keistų. Tik dauguma klasės tėvų turi norėt, ir privalo keisti.
sveikutes
kiek skaitai tai tik viena tema TOTORAITIS veskit vaikus i kitas mokyklas ir nereiks juodint mokytoju kaip baigus taip nebaigus spreskim kitokias problemas o ne ta paty per tapaty
nei vienoj mokykloj nebuvo tokio mokinio katras nemoketu rasyt ar skaityt tai jau bukim mandagesnes mokytoju atzvilgiu
kiek skaitai tai tik viena tema TOTORAITIS veskit vaikus i kitas mokyklas ir nereiks juodint mokytoju kaip baigus taip nebaigus spreskim kitokias problemas o ne ta paty per tapaty
nei vienoj mokykloj nebuvo tokio mokinio katras nemoketu rasyt ar skaityt tai jau bukim mandagesnes mokytoju atzvilgiu